Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,735
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar sizin için uygun olan günü söyleyin buluşalım..Ben bu akşam Şile'ledeki evime geldim.
Cumartesi veya Pazar olabilir...veya kamplı...Yüksel'de yarın gelecek..Bekliyoruz :smiley:

Etiketler

herkese slm ve hoş bulduk.yazılanlardan anladığıma göre istanbul lular çoğunlukta.iş ve uzaklık olarak benim için biraz sorun olduğundan.eğer bolu taraflarında gezi yaparsanız ve haberim olursa sevinirim.yannız beni biraz ittirip kakmanız gerekebilir.çünki anladığım kadarıyla off road cı arkadaşlar benden bi kaç gömlek üstünler.( hem bilgi hem araç olarak.)yinede size ayak uydurmaya çalışırım.böylece bilgimide arttırıp.aracın eksikliklerinide görebilirim.

yahyalı kapuzbası şelaleleri .film kurgusu ve yer olarak güzel bir çekim.hatamız olmussa affola. http://www.youtube.com/watch?v=0gv-fGee0ME

Uğur abi veya Yüksel abi, parkurları siz biliyorsunuz gezi başlığını siz açın biz uyarız
sanırım ctesi günü uygun herkes için, ben günübirlik gelebilirim bu arada, ctesi gece kalmalı yapılırsa isteyenler gece kalıp pazar günü devam edebilir de

kapuzbaşı şelaleleri hakkında bilgiler

http://www.kayseriliyim.com/kayseri/kapuzbasi_selalesi.php

ben siteyi ve resimleri inceledikten sonra gitmek geldi içimden.

Kerim bey güzel video ve güzel gezi olmuş mekanlar da çok güzel ellerinize sağlık
fakat videoda ki havaya silah sıkılması olayının nedenlerini anlayamadım doğrusu ???

serkan bey silah atmanın çok anlamsız bir olay olduğunu kabul ediyorum.bize yapılan ayı uyarısı +su yollarında olmamız ve malesef kampa gelen acami arkadaşlarımızın korkusu yüzünden.gece gelen homurtulara karşı ses çıkarma amaçlı böyle bir olay olmuştur ama gerekli uyarılar yapılmış ve olayın devamı önlenmiştir.filmi yapan arkadaşımız çekimlerde bulunduğu için bunuda çekime aktarmış.Ben hasta bir avcı olarak,türkiye deki av hayvanlarının ne kadar azaldığını görerek 15 senedir av yapmıyorum.onun için hassasiyetinizi anlıyorum.yazımdaki kusurumuz olmussa afffola kelimesi sırf bu yüzdendir.tamamen doğa bilincinden ayrılmadan kamplarımız devam etmekte ve emniyet açısından yanımızda silah bulunmakta.ama kesinlikle sebebsiz yere ateş edilmemektedir.sadece geçen sene kastomunu küre dağlarında mecbur kaldık.doğaya alışık ve av geçmişi olan biri olarak ben bile korktum.neyse bunu anılar köşesine yazarım.

:D açılama için teşekkürler :D
bu açıklamayı açıkcası siteye yeni üye olan ve olacak arkadaşların görebilmesi açısından istemiştim
;)

kapuzbaşı şelaleri için yol bilginisini kayserilim.com dan alabilirsiniz.yazdığı gibi çok zevkli bir parkur.ama daha görülecek bir kaç göl ve dağcıların kaya tırmanışı eğitimi yaptığı,parmak dağı adında parmak gibi yükselen bir kaya var.gidecek arkadaşlar uzun bir gezi yaparlarsa her şeyi görebilirler.bölgenin yol notlarını arıyorum bulursam burdan yayınlarım.

22122007107.jpg

aracta hep takvıye hemde arazı vıtesı var

Bence gerek yok Serkan, Nadir abinin mogun bitmesini beklesek daha iyi :smiley: mogtan ala rescue aracı mı olurmuş? Bu arada senin mogu çok özledik biz Nadir abi :smiley:

Hakikaten çok harika bir araç. Geçen yıl sanayide beklerken bunun pırıl pırıl çıkarılmış halini görmüştüm, gerçekten gelecek vaat ediyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR