Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,775
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Zaten Poyrazlara bu yılbaşında sen gelirsen seni ''poyrazlara gelmem dük'' ü ilan edeceğim.

Enver dede ağaç süsleme deyince 15-20 mt led alınırsa onu saracak bir şey bulunur hatta şimdi aklıma geldi onu bir kısmını Haldun a sararsak(en uzunumuz o) ya ışıklı poyrazlar dük ü olur(ki bundan sonra oraya gitmek için Haldun dan izin alırız) yada İsa yeryüzüne indi,artık dışardan görenlerin yorumu ne olur bilmem.
Orada onların kapalı alanı var en son kamp yaptığımız yerde,tam da gölün yanında,birde kar yağarsa :D...

Etiketler

Hocam,

Sarmışsın bana zaten yeterince... :mad: ;D :D

Bırak dükü kontu düşesi... Asıl sen gelecek misin onu dememişsin... :D

Millet nerelerden yola çıkarken sen 5 km ötendeki eğlenceye katılmayı düşünmezsen artık dük mü olursun lord mu bilemem... ;D

İşin gırgırı bir yana cidden yılbaşını karavanlarla topluca geçirmeyi düşünenler var mı?

Eğer Poyrazlar, Kuzuyayla, İznik, Termal, Gölyazı türü bir hamle olmazsa, Bursada 4-5 karavan Mudanya yada Trilyede birlikte olacağımız bir geceyi kotarmaya çalışacağız...

Elbette herkese uymaz karavan hamlesi, programı olan vardır, evinde PTT yapmak isteyen tombala oynamayı düşleyenler olabilir...

Uyanlar,neden olmasın, hadi yapalım diyenler varsa, süre azalıyor şimdiden ayrıntıları düşünmek lazım...

Haldun hocam benim kuzenlerle yılbaşı olacak gibi , eğer gelirseniz Poyrazlarda olmaya çalışırım(eylenceden dönerken hatta çok iyi olur orada içmeyeceğim için Poyrazlar da kunduz gibi içerim).Ama büyük bir grup Poyrazlar da yılbaşı yapıyoruz derseniz tüm şansımı zorlamaya çalışırım.

mayıstosböce' Alıntı:
Haldun hocam benim kuzenlerle yılbaşı olacak gibi , eğer gelirseniz Poyrazlarda olmaya çalışırım(eylenceden dönerken hatta çok iyi olur orada içmeyeceğim için Poyrazlar da kunduz gibi içerim).Ama büyük bir grup Poyrazlar da yılbaşı yapıyoruz derseniz tüm şansımı zorlamaya çalışırım.

Üstadım,

Poyrazlar olayı aslında İstanbul tayfasına bakar, ki Hakan hocam dışında pek ilgi de yok zaten...

Bizim program ise kabaca şu...

Mudanya da balık lokantalarının olduğu Yarımada denen mevkide 5-6 karavan daire şeklinde sıralanıp masaları dizeceğiz , ortada ateş yanacak...

Balık salata vb. oradaki tanıdık bir lokantadan alacağız...Çerezi meyveyi zaten toptan alırız önceden...

Alkolü herkes kendi tedarik edecek (oradaki lokantalar içkisizdir)...

Hesaplıya çıkacak maliyet yani, kalın olmayacak... :D

Artık yanımızda havai fişek falanda ayarlarız... ;)

Gece için elektrikte alabiliyoruz...

Kesin olmamakla beraber katılımcılar an itibariyle şu şekilde...

- Celal abi ve eşi (İsuzu karavan)

- Kenan abi (Hyundai camper)

- İlhan abi ve eşi (WV Volt karavan- yapım halinde)

- Ümit abi (Ducato Alkovan)

- Vehbi hoca ve ailesi (Ducato karavan) (Yurtdışında, dönebilirse katılacak)

- Taiga - Haldun ve ailesi (Boxer karavan)

Tüm karavancı dostları bekleriz...

Koordinatlar: 40 22 15 --- 28 53 46

Lokantalar:

27871407.jpg

dolgu-alani-balik-lokantalari.jpg

9565-yar--mada-bal--k----lar---y--k--l--yor-iha--1-.jpg26190.JPG

Konuya bir göz atmakta fayda var...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63733.0

yayiyayayu' Alıntı:
Yusuf Aybek'in (yaybek) Kayınpederi vefat etmiştir
ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, acılı ailesine ve dostlarına Rabbim sabır versin

Yusuf Yaybek ve ailesinin başı sağolsun. Geride kalanlara sabırlar diliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR