Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
karagozlers' Alıntı:
Sayın arkadaşlar ben yeni bir öneride bulunacağım lütfen bu konuyu hepimiz enine boyuna tartışarak çözelim.
1.Site fazla yüklü giriş ve çıkış için bile bayağı bekliyoruz
2.Aslında konular birbirinden bağımsız (Of road, iki teker, vb.)
3. Her bölümde çok fazla ve fuzuli insan var bu bazıları için kırıcı olsada gerçek çünkü hiç bir bilgileri yok ve gerçekçi değiller,
4. Karavan bölümünde gerçek anlamda karavancı ve girişimci 50 kişi civarında bunun harici hikaye
evet çoğu zaman yazdığımızı kaydetmek veya okumak için mouse veya klavyeyi kırasımız geliyor, sayın moderatörlerimiz LÜTFEN BU KONUYU CİDDİYE ALIN ve gerekeni yapın.
Merhaba
Aslında cevap yazmayacaktım,ancak kayıtsız kalamadım.
Söze HEPİMİZ tartışalım demişsiniz....
AÇık konuşmayı severim ve evelemeden gevelemeden direk konuşurum.
Öncelikle sorularınıza genel bir cevap vermem gerekiyor.Şikayet ettiğiniz konular sitenin server'i ile alakalı,yani belirli bir kapasitenin üzerinde giriş olduğu zaman otomatik olarak sistem ağırlaşıyor.
Burada kimse profesyonel olmak zorunda değil..Çok bilgisi olmasıda gerekmiyor dolayısı ile.Gerçekçilik konusuna gelince böyle bir cümle kurma hakkını nerden buldunuz açıkcası anlayamadım.Heleki fuzuli,gerçekçi olmama ,gerisi hikaye gibi saygısız ve haddi aşan cümlelerinizden ötürü sizi kınıyorum.Burada kimse bir şeyleri ispat etmek zorunda değil.
Ayrıca moderatörlerin bu konuda çok bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
Bakkın arkadaşlar ben birazda yapımla alakalı olsa gerek susup duramıyorummm ve kimseninde beni onaylamasını beklemiyorum ancakk burası genel bir paylaşım platforumudur özel bir site değildir.Hiç kimse kendini bir başkasından üstün görme gibi bir cehaletin içine sokmasın lütfen.
Tabiki abuk sabuk alakalı alakasız yazanlar zamanla zaten kendiliğinden kaybolup gidecektir,yada moderatörler tarafından uyarılacaktır.
Yanılıyorda olabilirim,sanırım Çorlu da bir an için sizin ile karşılaşmıştık karavan yapım şirketinde,siz içeride eşiniz ile oturuyordunuz,bense yanımda sanayiden bir ustayla gelmiş Defenderimin kasasına nasıl bir proje yapabiliriz diye görüş almıştım.Belkide siz değildiniz ama avatar resminizden sizdiniz galiba.
Bunu belirtmemdeki sebeb henüz karavan sahibi olmadan nasıl böyle bir yazıyı yazma fütürsuzluğunu ve selahiyetini kendinizde bulduğunuzdur?
Amacım asla size saygısızlık yapmak değildir ancak yazdıklarınız benim bu tepkime sebep oldu.