taiga
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ankara yolcusu kalmasın hahahaha...
Var mısın sen şimdi onu söyle...
Celal abiler yılbaşına Mudanya civarındalar...
Ümit hoca zaten orada...
Bu arada kendisi yeni bir alkovanlı karavan aldı bugün, cidden çok güzel...
Hatta eski garajın oradaki satışı aldığı noterden çıktığında birlikte Mudanyaya karavanı görmeye gittik...
Bursadan İlhan abi de geldi...
Diğer Renault Pilote yi satıyor Ümit hoca... Yahu millet birini bulamazken onda çift karavan var...
Neyse konuya dönersek...
Vehbi hoca ile de konuştuk o da sıcak bakıyor elektrik alabilirse karavanına...
Yani kadro sağlam...
Ya yarımadanın orada konuşlanır bir balıkçı lokantasında geçiririz gece eğlencesini yada Trilye marinanın ötesindeki cafenin orada olmadı isterseniz uygun bir arazide ateş yakıp falan, ama son seçenek çok tercih edilmez bayanlar tarafından sanırım...
Ne dersin reis...
Var mısın böyle bir hamleye?
Ben taşı attım, gerisi size kalmış...
orsaalabanda' Alıntı:Yahu her seferinde kuyuya taşı sen atıyorsun, ilk vazgeçen de yine sen oluyorsun. :-* Çocuğu falan üşütmeyesiniz, yılbaşı karlı olacakmış. ;D
Ankara yolcusu kalmasın hahahaha...
Var mısın sen şimdi onu söyle...
Celal abiler yılbaşına Mudanya civarındalar...
Ümit hoca zaten orada...
Bu arada kendisi yeni bir alkovanlı karavan aldı bugün, cidden çok güzel...
Hatta eski garajın oradaki satışı aldığı noterden çıktığında birlikte Mudanyaya karavanı görmeye gittik...
Bursadan İlhan abi de geldi...
Diğer Renault Pilote yi satıyor Ümit hoca... Yahu millet birini bulamazken onda çift karavan var...
Neyse konuya dönersek...
Vehbi hoca ile de konuştuk o da sıcak bakıyor elektrik alabilirse karavanına...
Yani kadro sağlam...
Ya yarımadanın orada konuşlanır bir balıkçı lokantasında geçiririz gece eğlencesini yada Trilye marinanın ötesindeki cafenin orada olmadı isterseniz uygun bir arazide ateş yakıp falan, ama son seçenek çok tercih edilmez bayanlar tarafından sanırım...
Ne dersin reis...
Var mısın böyle bir hamleye?
Ben taşı attım, gerisi size kalmış...