Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,328
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

ozdener' Alıntı:
Artık kesinleştiğine göre ben de tebrik edebilirim.

Hayırlı olsun :smiley:

Yine film seyreder gibi yeni bir karavan yapımı izleyeceğiz sanırım. ;D

Özden hm. teşekkürler
inşaallah kaliteli bir film olur :D

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
evet arkadaşlar aldık alıyoruz derken iş bitti
bu gün artık resmi olarak bir ducato sahibiyim, almayı başardık yapmayıda başarırız inşaallah ;D ;D ;D
herkese sevgiler saygılar

Bir kez daha hayırlı olsun!... Dilerim gönlünüze göre birşey yaparsınız. Nasılsa önünüzde iki PSA örneği var: Yusuf ve Arkın...

Birşeye inanıyorum; bu forumdan en az birkaç tane "profesyonel karavan üreticisi" çıkacaktır..

Kolay olsun.
Cavid Sezen

Bir dost daha gozunu karartti. Darisi diger dostlarin basina. Hayirli olsun.

Hepimize hayırlı olsun mücadele başladı ara veren yanıyor.güzel günlerde kullanın.

Bu kış nasıl geçerdi yoksa mutlaka bir heyecan gerekliydi hep beraber yine ne beyin fırtınaları koparılacak ne bilgiler paylaşılacak,akşam eve gelir gelmez hemen bilgisayara koşacağız acaba Levent abi bugün neler yaptı,ya aklıma şöyle bir fikir geldi şu şöyle olsa daha güzel olurdu gibi başlayacak dostlar yazmaya hadi hayırlısı,yalnız bunca zamandır araştırıyorum ve içinde yaşama şansımda oldu bu model arabada benim proje en kullanışlısı sadece duş 80x80 yada 80x70 en azından olmalı birde benim mutfak tezgahı ocak buz dolabı ve evyeden sebep ancak son hali dıştan dışa 91x56x85h oldu bu biraz kapı girişini daralttı bunu çözmek için mutfak tezgahı yanındaki tavana kadar olan raflı dolap 40cm değilde 30cm olursa kapıdan 10 cm daha kazanılır ve daha rahat bir inme binme olur.şimdiden başladık işe hadi hayırlısı.

arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkürler,
hadi hayırlısı Allah utandırmasın

Levent abi, nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle Allah kazadan beladan korusun. Sonrasında da utandırmasın.. Dileğim gönlüne göre bir karavan yapabilmen. Daha sonrası... daha sonra..:D
Cavit hocama katılıyorum. Birileri profesyonel üretime başlayacak böyle giderse..
Benim bu konudaki sevincim ekstradan.. Anlarsın ya.. :D
Ama öncelikle plan, proje, fikir olarak yardımcı olmam lazım. Biraz da para verseydin 1 turu kesin hakederdin diyeceksin ama... Kelin ilacı misali..:D

Cem sen koluna tak sucukları bilekten dirseğe kadar en güzel yardım odur :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Levent abi, nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle Allah kazadan beladan korusun. Sonrasında da utandırmasın.. Dileğim gönlüne göre bir karavan yapabilmen. Daha sonrası... daha sonra..:D
Cavit hocama katılıyorum. Birileri profesyonel üretime başlayacak böyle giderse..
Benim bu konudaki sevincim ekstradan.. Anlarsın ya.. :D
Ama öncelikle plan, proje, fikir olarak yardımcı olmam lazım. Biraz da para verseydin 1 turu kesin hakederdin diyeceksin ama... Kelin ilacı misali..:D
Cem darısı senin başına inşaallah sanada bir ducato yaparız, gönülden istersen eninde sonunda oluşuyor birşeyler oluyor olmaz dediğin çok kolay bir şekilde önüne gelebiliyor, şükürler olsun, yapmak birşey değil Allah sağlıkla binmeyi gezmeyi de nasip etsin, herkese

Cem şu tur atma işinin sınırlarını koymuyorsun bizi böyle tedirgin yapıyorsun ;D ;D ;D ne kadar kullanmak senin için bir tur atmak anlamına geliyor ;D ;D ;D bakalım bizim işimize gelecekmi ona göre söz verelim ;D ;D ;D
Allahım biran evvel bu Cem kuluna bir ducato aldır, aldır da bu arkadaşdan kurtulalım ;D ;D ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Cem sen koluna tak sucukları bilekten dirseğe kadar en güzel yardım odur :smiley:

Bülent beyi dinle belki yardımcı olur :D :D

Ergun' Alıntı:
Hayirli olsun Levent Bey.
Kolayliklar dilerim.

Ergun bey çok teşekkürler Allah olmayıpta karavan isteyen herkese nasip etsin, olanlarınkinide yenilesin :D :D

Toshiba SDP 120 Taşınabilir Pilli LCD TV İle TV Keyfini Yanınızda Taşıyın
Toshiba’nın yeni taşınabilir şarj edilebilen LCD TV ve DVD oynatıcısı tüketici ile buluşuyor. Şarj edilebilir SDP-120 ile ister kamp alanında ister balkonda isterseniz tekne de, istediğiniz her yerde televizyon seyredebilir hatta ekstra bir dvd cihazı olmadan entegre dvd oynatıcısı sayesinde filmlerinizi de izleyebilirsiniz.

12.1” ekran boyutu (IPS Panel)
WVGA (800 x 480) ekran çözünürlüğü
16:9 görüntü formatı
Entegre DVD Player, Entegre TV Tuner
Dahili batarya (DVD modu: 3 saat, TV modu: 5 saat)
Ayarlanabilir zoom, Yavaş gösterim
CD, DVD, JPEG, MPEG4, WMA, MP3, DivX formatlarını destekler
Piano Black kasa
HDMI, Audio/Video giriş çıkış, Anten girişi,
4-in-1 medya kart okuyucu

sd-p120_1.jpg

tatar' Alıntı:
Toshiba SDP 120 Taşınabilir Pilli LCD TV İle TV Keyfini Yanınızda Taşıyın
Toshiba’nın yeni taşınabilir şarj edilebilen LCD TV ve DVD oynatıcısı tüketici ile buluşuyor. Şarj edilebilir SDP-120 ile ister kamp alanında ister balkonda isterseniz tekne de, istediğiniz her yerde televizyon seyredebilir hatta ekstra bir dvd cihazı olmadan entegre dvd oynatıcısı sayesinde filmlerinizi de izleyebilirsiniz.

12.1” ekran boyutu (IPS Panel)
WVGA (800 x 480) ekran çözünürlüğü
16:9 görüntü formatı
Entegre DVD Player, Entegre TV Tuner
Dahili batarya (DVD modu: 3 saat, TV modu: 5 saat)
Ayarlanabilir zoom, Yavaş gösterim
CD, DVD, JPEG, MPEG4, WMA, MP3, DivX formatlarını destekler
Piano Black kasa
HDMI, Audio/Video giriş çıkış, Anten girişi,
4-in-1 medya kart okuyucu

Sayın "tatar",

Yukarıdaki yazınızı, Genel Konular başlığında yer alan "Kamp-karavan için faydalı ekipmanlar"a taşısanız nasıl olur; yoksa burada kaynar gider...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri