mustafayetim
Evim Arkamda Dünya Önümde
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Salih abi:başınız sağolsun Allah rahmet etsin.
Salih abi:başınız sağolsun Allah rahmet etsin.
Bir ara çekme karavanımı götürüp kiraya versemmi diye düşünmedim değil bahsettikleri sayıda insan ayakta dursa şirinceye sığmazburalpdi' Alıntı:karavanıyla 21 aralık'da şirince'de olacak arkadaşlarımız varmı
Salih Bey başınız sağolsun.Allah öbür dünayasını güzel eylesin.Sizede sabırlar diliyorum.salih çal' Alıntı:Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.Rahmetli babam 95 sene sağlıklı bir ömür geçirdi,son dört ayının biraz sıkıntılı geçmesiyle çarşamba günü sabah saatlerinde maalesef kaybettik.Foruma giremediğim için cevap yazamadım,kusuruma bakmayın herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Dostlar sağolsun.
Goldwingerr' Alıntı:Arkadaşlar mutluluğumu paylaşmak istedim.Bir süredir karavan yapmak için araç alma çabalarımı yazmıştım.Bugün bu adımı atladım.17 metreküp fiat ducato 2008 model 128.000 km deki aracımı aldım.İlk gezenbilirden şahsen tanıştığım Haşmet Bey'i arayıp sevincimi paylaştım.Ben de bir topik açıp yardımlarınızla bir karavanı daha camiaya katmak istiyorum.Adını beyaz ceylanımın "Efsane" koydum
buralpdi' Alıntı:karavanıyla 21 aralık'da şirince'de olacak arkadaşlarımız varmı
Aka' Alıntı:İlk başta bu haberi duyduğumuzda " Yaw az kalabalık olur, panayır yeri neşesinde geçer, Bir değişiklik olsun, nasılsa bizede yakın, gidip bir kaç gün tatil yapalım "" demiştik, fakat iş ciddiye binmiş bu yogun kalabalık ve yolların kısıtlı olması bizi caydırdı.
Cavid Bey çok teşekkür ederim.gezmen' Alıntı:"Efsane" hayırlı olsun; kolay gelsin!...
Cavid Sezen
fsirin' Alıntı:Radyoda şu an da Şirince'den bahsediyor.
Radyoda şirince'de soruyorlar.
Kim bu mayalar meraktan geldik diyorlar. ;D