Sayın arkadaşlar motokaravanımın sobasında problem vardı göstermediğim teknisyen kalmadı hiç birinin aklı ermedi.Bu sıkıntımı Abolgi --Ahmetle --paylaştım sağolsun beni Ankarada vosvos servisi olan kendide motokaravan kullanan Hikmet usta ile tanıştıdı ve Hikmet sanki kendi karavanını tamir edercesine büyük bir özveri ile arızamı giderdi ve tüm ısrarlarıma rağmende para almadı.Hikmetciğim sana teşekkür az kalır .Allah razı olsun sağol,varol.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...
Sayın Türe evet Sayın kardeşim Hikmet ustayı kutluyorum onun ne kadar biz karavancılara destek olduğunu duymuştum bu bir sefer de sende ispatlanmış oldu.Kardeşimizi burdan kutluyorum tabiki bu işe yardımcı olan Abolgi/ Ahmet kardeşimizede saygılar..
Gültekin hangi tarayıcıyı kullanıyorsun,
ben mozilla firefox kullanıyorum ve okumak istediğim bir konuya ulaşacakken araya reklam sayfası giriyor, çoğunluklada yakalarsan cep tlf kazanacaksın, askerleri vurursan ödül var oyun bazlı reklamlar sayfası çıkıyor,
şanslı kullardansın yada tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir durummu acaba ???
Gecenlerde bir urun cok dikkatimi cekti, bende sizinle paylasmak istedim. Urunun adi Power 8 Workshop. Disaridan icerisinde bir cok el aleti konmus bir alet cantasi gibi gozuksede ben yapabildiklerine hayran kaldim. Kutunu icerisinde akulu vidalama, akulu matkap, dekupaj testere, daire testre, fener var. Kutudan iki adet akulu kol cikiyor ve butun bu el aletlerine takilarak istediginizi calistirabiliyorsunuz. Dekupaj ve daide testere kutunun icerisinden tersten baglanarak kesme masasina donuturulebiliyor. Ayrica matkap bir aparatla baglanarak matkap presine donusebiliyor. Bu sekilde anlatmasi zor bu yuzden asagiya videonun linkini ekledim. Ozellikle benim gibi henuz elinde herhangi bir aleti olmayan arkadaslar icin bicilmis bir kaftan gibi duruyor. Urunun Turkiye'de dagitimi ve satisi yapiliyor mu bilmiyorum.
Gecenlerde bir urun cok dikkatimi cekti, bende sizinle paylasmak istedim. Urunun adi Power 8 Workshop. Disaridan icerisinde bir cok el aleti konmus bir alet cantasi gibi gozuksede ben yapabildiklerine hayran kaldim. Kutunu icerisinde akulu vidalama, akulu matkap, dekupaj testere, daire testre, fener var. Kutudan iki adet akulu kol cikiyor ve butun bu el aletlerine takilarak istediginizi calistirabiliyorsunuz. Dekupaj ve daide testere kutunun icerisinden tersten baglanarak kesme masasina donuturulebiliyor. Ayrica matkap bir aparatla baglanarak matkap presine donusebiliyor. Bu sekilde anlatmasi zor bu yuzden asagiya videonun linkini ekledim. Ozellikle benim gibi henuz elinde herhangi bir aleti olmayan arkadaslar icin bicilmis bir kaftan gibi duruyor. Urunun Turkiye'de dagitimi ve satisi yapiliyor mu bilmiyorum.
Oldukca işlevsel,küçük bir ahşap atölye makinası,Amozon fiyatı 313 dolar.
Ahşap hobim yüreğimi hop hop ettiriyor.En güzeli de taşınabilir olması
İşte benim düşüncem
Teşekkürler Melih.
Biraz önce Digiturk'te Robin Willams'ın oynadığı RV (Motorkaravan) sinema filmini seyrettim. Tam hatırlamıyorum ama bu dördüncü seyredişim galiba, ama yine de keyifle kahkaha ile seyrettim. İlk başta karavancılıktan adamı soğutacak bir filim gibi gözükse de sonunda karavan yaşamının sıcaklığını, karavancıların sıcak kanlı insanlar olduğunu vurguluyor. Seyretmiyenlere öneririm.
Ekteki linkde fragmanı var.
http://www.sinemalar.com/film/4490/rv
Biraz önce Digiturk'te Robin Willams'ın oynadığı RV (Motorkaravan) sinema filmini seyrettim. Tam hatırlamıyorum ama bu dördüncü seyredişim galiba, ama yine de keyifle kahkaha ile seyrettim. İlk başta karavancılıktan adamı soğutacak bir filim gibi gözükse de sonunda karavan yaşamının sıcaklığını, karavancıların sıcak kanlı insanlar olduğunu vurguluyor. Seyretmiyenlere öneririm.
Ekteki linkde fragmanı var.
http://www.sinemalar.com/film/4490/rv
bu haftasonu motosiklet fuarı var, kimler gidiyor
davetiye ayarlamaya çalışıyoruz,
kim katılmak isterse haber versin,
cumartesi günü ziyaret etmek istiyoruz,
bizden Salih,Bülent ağbi ve ben varız
bu haftasonu motosiklet fuarı var, kimler gidiyor
davetiye ayarlamaya çalışıyoruz,
kim katılmak isterse haber versin,
cumartesi günü ziyaret etmek istiyoruz,
bizden Salih,Bülent ağbi ve ben varız