Yusuf,güzel,pratik bir el aleti.
Dremel ürünlerini Ostim içinde satan birkaç tane hırdavatcı var.Fiyatlarının e-mağazalardan daha ucuz olacağı kanısındayım.Haftaya bakarım.
Selamlar.
Arkadaşlar koçtaş yapı marketlerde karavanlarda yer sorunundan dolayı kullanıbilecek ince yapılı tüplü şofben var gerçi tam incelemedim ama muhtemelen doğalgaza ayarılıdır ama memeler değişerek kullanılabilir.
Sayın adminimiz, moderatörümüz, ve arkadaşlar
Hakan arkadaşımız bizim karavanları yaptırdığımız ustamız ve hobi olarakda bisiklet sporu ile ilgileniyor,
Çanakkale şehitlerini anmak için Hakan arkadaşımız kendi imkanları ile bir tur düzenlemiştir, bu turu tamamen kendi çabaları ve maddi olanakları elverdiği ölçüde tamamlamak ister, fakat maddi olarak kendi bütçesini zorluyor, ortalama bu turun maliyetini 10.000tl olarak hesaplıyor, Cide belediyesi sınırlı destek veriyor, maddi veya manevi destek verecek herkese açık,
ilgili haber linki http://www.cideesnaflari.com/index.php?option=com_content&view=article&id=843:canakkale-sehitlerine-vuslat-icin&catid=67:manset-haberler&Itemid=75
maddi veya manevi destek olmak isteyen arkadaşlar için,
Hakan arkadaşımızın tlf numarası 535 4797718
Ben Baumex de buldum. Eimell marka;Alman malı 500Wat "Mini Sunta kesici" diyorlar.
Hırdavat sitelerinde 250 TL istenirken,Baumex fiyatı 159.TL Bugün yarın bir adet alacağım.
Çekme karavan üretiminde gerekli olacak.
Selamlar.
Not:Görselini koymaya izin verilmiyor.Aldığımda gönderirim.
eskiden reklam arası dizi seyrediyoruz şikayetler ediyorduk şimdi forum aynı düzeye geldi ,
forumu takip etmek sıkıntı vermeye başladı,
bir konudan diğer konuya atlayınca hemen araya reklamlar giriyor, sayfaya ulaşmak için aradaki reklamdanda kurtulmak gerekiyor, o izin verirse sabrederseniz istediğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz,
Levent, yerden göğe haklısın ama şeker almak için gerekli parayı biryerden bulmak lazım..
Ben, sadece okumalı üyeligin ücretsiz, ama yazı yazılabilir üyeliğin yıllık veya altı aylık gibi bir aidatının olmasını tercih ederim..Duyuruyoruz, üyelik ücretli olsun, forumdan almayı kaybettiğimiz keyfimiz geri gelsin...
Sayın arkadaşlar motokaravanımın sobasında problem vardı göstermediğim teknisyen kalmadı hiç birinin aklı ermedi.Bu sıkıntımı Abolgi --Ahmetle --paylaştım sağolsun beni Ankarada vosvos servisi olan kendide motokaravan kullanan Hikmet usta ile tanıştıdı ve Hikmet sanki kendi karavanını tamir edercesine büyük bir özveri ile arızamı giderdi ve tüm ısrarlarıma rağmende para almadı.Hikmetciğim sana teşekkür az kalır .Allah razı olsun sağol,varol.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...
Dün Dremel fiyatın kataloğdan baktım.İskontosuz fiyatı 325+KDV Gittim Baumexe Einhell Maraka 159 tl KDV dahil ürünü aldım.Hırdavat comda yanlış hatırlamıyorsam 250 civarında idi.
Selamlar.
Levent, yerden göğe haklısın ama şeker almak için gerekli parayı biryerden bulmak lazım..
Ben, sadece okumalı üyeligin ücretsiz, ama yazı yazılabilir üyeliğin yıllık veya altı aylık gibi bir aidatının olmasını tercih ederim..Duyuruyoruz, üyelik ücretli olsun, forumdan almayı kaybettiğimiz keyfimiz geri gelsin...
Atilla ağbi buda bir şeçenek ama, forum zaten reklam alıyor beni sıkıntıya sokan sayfalar arası gezinirken çıkan, yakala, tut, vur, sayfaları alta geç demiş ama tıklasanızda belli bir süre beklemeniz gerekiyor, buda eee be ..... dedirtiyor, gezinmek artık can sıkıyor, hele bizim gibi çalışan insanlara büyük vakit kaybı
Atilla ağbi buda bir şeçenek ama, forum zaten reklam alıyor beni sıkıntıya sokan sayfalar arası gezinirken çıkan, yakala, tut, vur, sayfaları alta geç demiş ama tıklasanızda belli bir süre beklemeniz gerekiyor, buda eee be ..... dedirtiyor, gezinmek artık can sıkıyor, hele bizim gibi çalışan insanlara büyük vakit kaybı
Gültekin hangi tarayıcıyı kullanıyorsun,
ben mozilla firefox kullanıyorum ve okumak istediğim bir konuya ulaşacakken araya reklam sayfası giriyor, çoğunluklada yakalarsan cep tlf kazanacaksın, askerleri vurursan ödül var oyun bazlı reklamlar sayfası çıkıyor,
şanslı kullardansın yada tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir durummu acaba ???