Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,548

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

berkcantp' Alıntı:
Süleyman bey, notlarıma yeni ilaveler yaptırdınız , teşekkürler.

İlhan Bey,
Umarım keyif almışsınızdır.....Yolunuz uzun çarşıya düşerseve ihtiyacınız varsa baharat ve yöresel peynirlerden edinebilirsiniz.
HArbiye ve Samandağın ipeğide Bursa kadar melhurdur....Umarım bu ek bilgiler için geç kalmamışımdar.....
Kalın sağlıcakla

berkcantp' Alıntı:
En iyisi kendi yapmamız, ben müşterilerimden tedarik yoluna gittim.

Herşeyi kendimizin yapması olanaksız olduğuna göre, önemli olan, doğru ürünü bulmak... ;)

İyi yolculuklar!..
Cavid Sezen

Tüm Gezenbilir ailesinin Kurban bayramını kutlar tekrarına aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat ile
ulaşmalarını dilerim.

Biraz da magazin ;D

Bakalım resimdeki ispirtolu ocakla yemek pişiren kişiyi tanıyabilecek misiniz?

foto001.jpg

Kurba Bayramınızı ve takip eden Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor sevdiklerinizle ve sevenlerinzle nice bayramları sağlıkla karşılamanızı diliyorum......
Kalın sağlıcakla

aslanahmet' Alıntı:
Biraz da magazin ;D

Bakalım resimdeki ispirtolu ocakla yemek pişiren kişiyi tanıyabilecek misiniz?

Kişiyi bilemem ama ocak Optimus marka ve ispirto ile kafa ısıtılıp gazyağı ile yanıyor.Ocağın hemen yakınında bir de teneke saplı iğne bulunduruluyor ki meme tıkanınca açmak için.

Bizleri ispirtolu ocaklı günlerden günümüz modern Türkiyesine taşıyanlara sonsuz saygılarımla CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutluyorum

zentoz' Alıntı:
Ben tanıyamadım ama Şener Şen olabilir mi? :smiley:

Bravo bildiniz. Demek ki yıllar Şener Şen'in tipini değiştirmemiş :smiley:

Hüseyin Ağabey, aydınlatıcı bilgi için teşekkürler. Eskilerin "bakraç" dedikleri büyük ihtimalle bakırdan yapılma kalay kaplı, üsten saplı tencereyi de dikkat ettiniz mi? Beni çocukluğuma götürdü. Eskiden sütleri bunda kaynatıp, yoğurt mayalarlardı. Hemen hemen her evde vardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR