Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,994

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Lefter'in ardından bir önemli yitik daha; Rauf Denktaş... :'(
Yakınlarının, sevenlerinin, dostlarının, başta Kıbrıslı Türkler olmak üzere Türklerin başı sağolsun!

[attachment=1]

Cavid Sezen

Rauf_Denktas.jpg

Çok değerli devlet adamını kaybeden tüm kıbrıs halkının başı sağ olsun.Kendisine allahtan rahmet diler,Acılı ailesine başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun.
Fenerbahçe sevgisi olan her fenerbahçelinin ve tüm spor camiasının başı sağolsun.Sevgili lefterimize allahtan rahmet diler acılı ailesine baş sağlığı dilerim.

İki vefat haberini de buradan öğrendim. Şok oldum. Çok üzüldüm. Yakınlarının, severlerinin, Fenerbahçe ve futbol camiasının, Kuzey Kıbrıs Türk Halkının başı sağolsun.

Yıllardır beklediğimiz haber geldi: :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25389.new#new

Cavid Sezen

Evet, sonunda olanlar oldu.Cavit Hocam'ın da dediği gibi uzun süredir beklediğimiz olay gerçekleşti.

Arkadaşlarımızla bu tadına doyulmaz olayın biz de şahitleriyiz.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Profil bilgilerimde bu güne kadar forumda bağlı kaldığım okuyup yazdığım süre toplamı 63 gün 4 saat 42 dakikadır yazıyor ;D hatun boşuna sitem edip durmuyor ;D

Senin ki bişey değilmiş Yusuf. Benim ki 73 gün 9 saat :smiley: ;D ama benim bilgisayarımda çoğu zaman gezenbilir sayfası altta açık kalıyor. Sebebi o olabilir.

aslanahmet' Alıntı:
Senin ki bişey değilmiş Yusuf. Benim ki 73 gün 9 saat :smiley: ;D ama benim bilgisayarımda çoğu zaman gezenbilir sayfası altta açık kalıyor. Sebebi o olabilir.

Bu denli yoğun katılıma rağmen,gezenbilir ana sayfa formatında karavan bölümü en alta gönderilmiş :mad:

enverdede' Alıntı:
Bu denli yoğun katılıma rağmen,gezenbilir ana sayfa formatında karavan bölümü en alta gönderilmiş :mad:

Ana sayfa düzeninde farklı çalışma yapılmakta olup geçici bir durumdur. Herhangi bir yer değişikliği değil
yeni eklemeler yapılmaktadır.

Oku(ya)mayanlar için:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83293.msg1060092#msg1060092

Cavid Sezen

Ahmet Hocam, alıntı olduğunu sanırım atladınız bir an için; Mehmet Yaşin'e teşekkür ederiz...

Akhisar'dan Akhisar'a selamlar. :smiley:
Cavid Sezen

Dediğin doğru çabuk mu atladım ne ama alıntıları ile beraber güzel bir yazı. Cavit hocam Pamukovanın eski ismini biliyormusunuz.Teşekkürler.

Son yıllarda trafiğe çıkan ruhsatında "kapalı kasa kamyonet" yazan araçları Motorlu Taşıtlar Vergi Daireleri "panelvan" sınıfında vergilendiriyorlarmış diye duydum. Bildiğim kadarıyla eskiden 3500 kg kamyonet kamyon sınıfında vergilendiriliyordu. Yani devlet şimdi bu araçlardan daha çok vergi alıyor. Doğrusu da bu galiba. Çünkü MTV dairesinin sınıflandırmasında panelvan sınıfı eskiden beri vardı ama bu sınıfda vergilendirilen araç yoktu. Bu sınıf niye konmuş diye hep merak ederdim. Bu bilginin doğruluğundan emin değilim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Vergi sınıflandırmasında panelvanlar ve motorlu karavanlar aynı sınıfda. Yani o zaman yeni kapalı kasa kamyonetler karavana dönüştüğünde vergi dairesinde değişiklik yapmaya gerek olmayacak. Çünkü aynı para tahakkuk edecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR