Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,981
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Arkadaşlar t5 yüksek tavan düşünenler acil şu bölümü okusun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52621.0;topicseen

Kısaca çok önemli bir detay yeni üye arkadaşlarımızdan biri T5 yüksek tavan bulmuş ve bunu kalıp olarak kullanabileceğini isteyen varsa döktürebileceğini söyledi.Bence böyle bir şey e niyetlenen varsa kaçırılmayacak bir fırsat.Ticari anlamda bile.

Etiketler

Evet bu yıl banada bu işareti yaptı milli piyango idaresi. Yakışacakmı bilmem ancak hoşgörü diyerek çok hoşuma gittiği için paylaşıyorum.

[attachment=1]

394097_10150486975309870_1169147116_n.jpg

Bülent gezdiğim yerlerden dokuz tane bilet almıştım inan amorti bile yok.Resimdeki gibi koca okyanusta uçak düşse sanırım beni bulur.

:smiley: Geçensene de tek bilet aldım son iki rakkam çıktı bu senede aynısı ama daha geçen seneki bileti bile değiştirmedim umarım bu sene hepsini değiştiririm.

mayıstosböce' Alıntı:
Kime çıktığını serbest muhabbet köşesine yazdım.

Dediğin gibi ise,hazırlıklar önceden yapılmış olmalı ;)bu kadar kısa zamanda bırak uçak almayı.logoyu bile yazdıramazsın :D

mayıstosböce' Alıntı:
:smiley: Geçensene de tek bilet aldım son iki rakkam çıktı bu senede aynısı ama daha geçen seneki bileti bile değiştirmedim umarım bu sene hepsini değiştiririm.
Geçen seneki biletle alsaydın bu yılki bileti ;son dört rakkam çıkabilirdi :D

enverdede' Alıntı:
Dediğin gibi ise,hazırlıklar önceden yapılmış olmalı ;)bu kadar kısa zamanda bırak uçak almayı.logoyu bile yazdıramazsın :D

Enver Hocam sen oyle san. Bulent sanirim Havaii'ye giderken cekti bu fotoyu. Bir gunde ucagi alip cikartmaciya ismi yazdiriverdim. Mesele o degil aslinda. Dun Etna Dagi'nin eteklerinde raki icerken yarin nereye gitsek diye karimla dusunup duruyor ve bir turlu karar veremiyorduk. Aslinda bu kararsizliktan baska bir sorunumuz daha olacakmmis ne bilelim. Kaptan pilot baski yapip duruyordu nereye nereye diye. Neymis ona gore rota cizecekmis. Tam etna dagina karsi safiye ayla'yi koyduk demlenecegiz yine sorunca nereye diye aa yeter dedim ve adami işten kovdum. Pilot ne bileyim gururluymus cekip gidiverdi. Para var uçak var pilot yok simdi. Tanidik bir pilot varsa gonderirseniz sevinirim. Akuler de bitmeye basladi ucakta. Acil motoru calistiramak lazim, sarjlarimiz biterse yandik. Kapatip muzigi internettte ucak nasil kullanilir diye aramaya basladim. Pilot bulamazsam ne yaaparim diye piller bitmeden ogrenmem gerek. Nereden cikti bu piyango basimiza dert oldu valla. Paran var derdin var.

Bende bu ay ki Atlasta gördüm,yoksa alçak gönüllü arkadaş kimseya söylemiyor.

Aküleri dert etme İnsel hocam bi el atar vurdurur çalıştırırız.Sen keyfini bozma :D

İnsel kardeş sana önerecek bir isim var aklımda.Sn .Egeli Ülker&Yavuz çifti rota konusunda sorunsuz, iş pilotluk kursunda .Aküler Jel 'mi,Agm mi olsun ?Kapıdan ödemeli yollayalım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR