Uzun araştırmalar sonucu, severek aldığım ve sorunsuz kullandığım camperimle yollarımızı ayırmaya karar verdim.
Bu fikrimi,öncelikle karavancılık hakkında bilgilenmemi sağlıyan gezenbilirde paylaşmak ve karavanımın yeni sahibinin bizden ve karavan sevdalısı birisinin olmasını istedim.
İlgilenen arkadaşlar, fiyat ve detaylar hakkında özel mesaj yada telefonla irtibat kurabilirler.
Not: Camperimle ilgili genel bilgi ve fotoğraflar burada ... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69189.0
Detaylı iç düzen,alt ve üst yatak konumu fotağralarını, ilgilenen arkadaşlara gönderebilirim.
Erden abi umarım bu karar daha farklı bir projenin ilk adımıdır. Hayırlısı olması dileğiyle.
Not: bu duyuruyu kendi tanıtım sayfanda da yapmanın iyi olacağı düşüncesindeyim.
Erden abi umarım bu karar daha farklı bir projenin ilk adımıdır. Hayırlısı olması dileğiyle.
Not: bu duyuruyu kendi tanıtım sayfanda da yapmanın iyi olacağı düşüncesindeyim.
Profil bilgilerimde bu güne kadar forumda bağlı kaldığım okuyup yazdığım süre toplamı 63 gün 4 saat 42 dakikadır yazıyor ;D hatun boşuna sitem edip durmuyor ;D
Sevgili dostlar.
Sayın Sezen'den Lefter'kaybettiğimizi öğrendim.Sporseverlerin ve toplumumuzun başı sağolsun
Birkaç dakika önce;KKTC Eski Cumhurbaşkanı 22.45 te vefatını öğrendim.Ülkemizin ve KKTC başı sağolsun.
Büyük bir politikacı idi Bu kişiler ölmezler halkı varoldukca onlarda yaşarlar.
Yaşasın Atatürk
Yaşasın Rauf Denktaş