Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,685
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

osak' Alıntı:
Bak bu çok doğru, T3 de demlenen çay çok tatlı oluyor :smiley:))))

Ömer hocam,

Çayın demi, tadı açısından T2, T3, T4 ve hatta T5 sıralaması nasıldır? :D
T5 de direk sallama çay içilir diye duymuştum... ;)

Etiketler

orbay74' Alıntı:
onbes yılı askın suredır panel ve arka gorusu olmayan arac kullanıyorum. iş geregı degıl sadece alıstım ve sevıyorum.
ılk baslarda oldukca urkmus ve de hareket kabılıyetım oldukca azalmıstı cunki saga bak,sola bak. arkayı gormuyorum (acaba neler oluyor) dıreksıyorunu sıkmaktan ellerım terlıyordu. kendımce bır sıstem gelıstırdım . once mumkun oldugu kadar orta serıdı kullanmalıyım eger yol kenarında park eden bır aracın arkasında sıkısıp kalmamalıyım. kullandıgım serıtte hıc hata yapmamalıyım ve suratımı sabıt tutmalıyım. aksı halde sızı korna seslerı ıle saskına cevırebılırler ( ne yaparsın boylelerıde var). ayrıca onunuzdekı aracla aranızı sabıt takıp mesafesınde tutmaya calısılmalıdır (aralarda dırıftıng yapanlar cok oluyor). anı fıren yapmaktan da kacınılmalı. ben boyle baslamıstım gıdecegınız yolunuzu mantık olcusunde dogru kullanırsanız yan aynalarada fazla bakmak gerekmıyor. (hıc bakmayın demedım yanlıs anlasılmasın) gerı manevramı? ıste ben de onu pek fazla kıvıramıyorum. gerıye calan dut dut dut ıkazımda var ama park halındekı arabalar duymuyorlar . hos bazı ınsanların da aldırdıgı yok ancak kasa kendılerıne tosunca '' hop ne oluyor onune baksana'' dıyorlar . halbukı ben gerı gıtmeye calısıyorum. o nedenle mumkun oldugu kadar gerı gıtmemeye calısıyor ve dar yollarda ,bılmedıgım yerlerde fazla rızıkoya gırmıyorum . en ıyısı onunuze bırını alın venı onu takıp edın en azındanbıraz tecrube edınene kadar bırde zıhnınızde tekerleklerın nerelere bastıgını tahmın yetenegı kazanıncaya kadar . ben sımdımı? artık alıstım ve de sevdım zaten. ara sıra sol serıde cıktıgım oluyor artık daha ırı bır sey kullandıgım fıkrıne alıstım. bu yuzden bınek aracım bana kusmus akuyu de yemıs calısmıyor.
ben boyle alıstım bu bır fıkır ıse yararsa dıye yazdım.
Yaklaşık 30 sene ufak binek araba araba kullandım. Şimdi niye bu kadar sene minibus kullanmamışım diye hayıflanıyorum.Hele istanbul trafiğinde büyük keyif :smiley:Hrkese yukardan bakıyorsunuz. Helede benim gibi 27 yaşındabir araç kullanıyorsanız, sizi gören kenara çekiliyor:smiley:))))

taiga' Alıntı:
Ömer hocam,

Çayın demi, tadı açısından T2, T3, T4 ve hatta T5 sıralaması nasıldır? :D
T5 de direk sallama çay içilir diye duymuştum... ;)
Yok hocam T5 de demlik poşetmiş. ama hiç denemedim :smiley:)))

Desenize VİP ler TIR lardan çok geriden geliyor.Çay kahve makinaları TIRlarda 25 yıl önceden beri var.

En iyi pirzola ve dahi tavuk kanat hangi aracın mangalında yapılır? :D

TIR ın eksozuna bir saç koydunmu al sana mangal..... :D

t2 lerde eger uzun boyluysaniz icine girmeden uzanarak mutfaktaki herseye uzanabilir ve cayinizi demlikle alip koyabilirsiniz. Ama hacim buyuyunce hakikaten is degisiyor. İceri in cik yapmamak icin sicak suyu termosa koyup demlikle idare ediyorsunuz. Bu farki bana farkettirdiginiz icin tesekkurler. :D Tabii t2lerde cay hep demlenir. Poset cay hic icmedim. ;D
Bu arada karavanima mikro dalga koymayi planliyorum. Market al donmusu koy iki dakikada yemek hazir. Fikri olan var midir? Ne dersiniz?

Yaklaşık 8 senedir cityvan-panelvan kullanıyorum ilk zamanlar banada zor gelmişdi ama şimdi inanın park konusunda önde ve arkada 1'er karış mesafe kalacak yer olsun çok zaman tek seferde giriyorum araba kullanmayı özellikle büyük araba kullanmayı çok seviyorum ducatoya birde park sensörü taktım bayağı faydası var.

http://www.caravanextendabed.com/
Yataklari pratik genisletmek icin tasarim yapmislar.

Eğer Faruk'u kandırabilirsem yarın aksam Karyat'ta mangal yapıcam :smiley:)) Pazar kahvaltıdan sonrada vatandaşlık görevimizi ifa edelim diyorum

Ben buyuk pleksi cami hatta kasasini bile soktum. Sinekligimi ve pleksi camimi yeniliyorum. Pleksi cam yapabiliyorum artik. Ihtiyaci olana yardimci olabilirim. Dolayisiyla bu hafta cam olmadan bir yerlere gitmem mumkun degil maalesef. Pazar gunu isi 20 derece olacakmis...

Merhaba,

Haydi arkadaşlar, sandık başına! Yurttaşlık görevimizi yerine getirelim...

Cavid Sezen

Selamlar,

Reimo kamp karavan market.Türkçe dil destekli, YTL bazında fiyat da vermişler.Kapıda kredi kartıyla ödeme yapılabilir açıklaması var.Pek inanasım gelmedi Türkiye'den sipariş verilebileceğine ama içim bir hoş oldu doğrusu :smiley: Eğer doğruysa yaşadık.Online alışveriş sitesi.

http://shop.imajkaravan.com/catalog/product_info.php?products_id=4358&osCsid=3b4205cc4a6b6d72eb06cb9e2c1343ee

Sayın Dost yeni siteniz hayırlı olsun umarım karavancılık adına güzel işler yaparsınız bizim burada zaten bir platformumuz var.gördüklerimizi gezdiklerimizi zaten burada paylaşıyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri