Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,944
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Evet,üzücü bir haber,ruhu ebediyette rahat,yaşayan ve anısını yaşatan sevenleri sağolsun.

Etiketler

Gördüğümde ben de çok üzüldüm,gerçekten zor bir yaşam sürmüş acılar çekmiş çok iyi bir aydınımızdı.

gezmen' Alıntı:
Türkiye, çok önemli bir değerini daha yitirdi, Server Tanilli; acımız büyük!... :'(

Cavid Sezen
Not: Akşam eklemeyi unutmuşum; birçok önemli kitabının içinden, özellikle "Uygarlık Tarihi" adlı yapıtını, okumayanlar için önemle salık veririm.

[attachment=1]

Çok feyz aldik. Ozleyecegiz.

Arkadaşlar,
Ankara'da bir karavanı ön inceleme için bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?

ömer bey bende ankaradayım karavan konusunda ararsanız görüşürüz 05357269375 iyi calışmalar

osak' Alıntı:
Arkadaşlar,
Ankara'da bir karavanı ön inceleme için bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
ankarada volkswagen servisi ve karavancı aynı zamanda gezenbilir üyesi hikmet (raptor) un servisine götürebilirsin
Wossa Service Tamir Yedek Parça
Adres: OSB 88. Oto Sanayi Sitesi 1. Bölüm 751. Sok. D:8
İvedikorganizesanayi, Yenimahalle, Ankara
Telefon Numarası:
+90 312 394 60 94 gps de poi noktalarında bulabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-ozel-uretim-orjinal-sunroof-ve-acilir-tavanli-80-beygirlik-66304518/detay/?

Ömer Abi, fiyatı uygun olsaydı sen buna dublex falan çok güzel bişeyler yapardın :smiley: özellikle tavanına ve dolaplarına bayıldım.

Sonbaharın şu yazdan kalma son günlerine güne güzel bir fotoğrafla başlayalım,emekliler sözüm size atın kendinizi dışarı...

[attachment=1]

43.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Sonbaharın şu yazdan kalma son günlerine güne güzel bir fotoğrafla başlayalım,emekliler sözüm size atın kendinizi dışarı...

Çok güzel bir kamper ve doğa; kışkırtıcı!.. ;D

Cavid Sezen

Öbür fotoğraflarına bakarak anlayabildim T1.

Arkadaşlar Gezenbilir de bu kopmalar olduğunda zaruri olarak haberleşmek zorunda kalabiliyoruz tıpkı bu Poyrazlar kampı gibi ,bu gibi durumlarda kalmamak için facebook u olanlar gezenbilir in 5400 küsür üyesi olanına üye olsun,oradan haberleşelim,kimse birbirini arkadaş olarak eklemesine gerek yok,forumdan da pek farkı olmayacak zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR