Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,931
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

http://tvarsivi.com/motorlu-araclar-vergi-sistemi-yenileniyor-yeni-model-ve-cevre-dostu-araclara-daha-az-vergi-donemi-ge-11-11-2011-izle-i_2011110242321.html

MTV yeni sisteme bu sene geçecek mi? Bilgisi olan var mı? Eski model araçların hepsi aynı kefeye mi konacak yoksa emisyonları ölçülüp sınıflandırılacak mı? Bir sürü soru var kafamda. Hadi hayırlısı diyelim.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
http://tvarsivi.com/motorlu-araclar-vergi-sistemi-yenileniyor-yeni-model-ve-cevre-dostu-araclara-daha-az-vergi-donemi-ge-11-11-2011-izle-i_2011110242321.html

MTV yeni sisteme bu sene geçecek mi? Bilgisi olan var mı? Eski model araçların hepsi aynı kefeye mi konacak yoksa emisyonları ölçülüp sınıflandırılacak mı? Bir sürü soru var kafamda. Hadi hayırlısı diyelim.

eski araçlar için bu seneki ödediğin verginin en fazla %20 kadar fazlasını ödeneceğini duydum, doğrumudur bilmiyorum

buralpdi' Alıntı:
eski araçlar için bu seneki ödediğin verginin en fazla %20 kadar fazlasını ödeneceğini duydum, doğrumudur bilmiyorum

O kadarla kalırsa bişey değilmiş. Vergisi zaten düşük. 6 aylık vergisi 130 TL. Bu hesaba göre 156 olur :smiley:

Bazıları 1000 TL den falan bahsediyordu. Öyle olursa atsan atılmaz satsan satılmaz :eek: :'( halimiz nice olur yani ;D

Neyse böyle haberler sonrası bir sürü balon söylenti çıkar. Bekleyecez görecez.

88 model T3 westfaliam satiliktir.
1,6 td motor (rektifiye oluyor su ara)
karavan ruhsatli

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81173.0 sayfasinda detaylari okuyabilirsiniz.

DSC_1373.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61901.0 adresinde ise aracin bir gezisini okuyabilirsiniz

Çok değerli karavan dünyasının değerli dostları.Bu habere benim kadar sevinen sanırım olmaz.Maltepe toplantısı benim için birinci olacak fakat daha önemlisi 11/12/1954 doğumlu olarak o gün
doğum günümde birçok dostla tanışmanın mutluluğunu yaşayacağım.Mucbir haller dışında aranızda olmaktan sonsuz mutluluk duyacağım.Şimdiden organize eden tüm dostlara şükranlarımı sunarım.

seyyah54' Alıntı:
Çok değerli karavan dünyasının değerli dostları.Bu habere benim kadar sevinen sanırım olmaz.Maltepe toplantısı benim için birinci olacak fakat daha önemlisi 11/12/1954 doğumlu olarak o gün
doğum günümde birçok dostla tanışmanın mutluluğunu yaşayacağım.Mucbir haller dışında aranızda olmaktan sonsuz mutluluk duyacağım.Şimdiden organize eden tüm dostlara şükranlarımı sunarım.

ne güzel olur, bekleriz :smiley:

Yusuf Tüm öğretmenler adına teşekkür ederim.aracım boyadan çıktı.Biraz adama döndü.

Birkaç gündür foruma girememiştim; sorun düzelmiş ki buradayım... :smiley:

Cavid Sezen

Arkadaşlar cuma günü kamp duşu için 2 aparat aldım(şimdi geldi),herkesin bildiği,torba 24 tl sitesinde igloo yazıyordu ama şansıma içinde Ferrino çıktı,24 tl,diğeri de 65 tl bulduklarım içinde en ucuzu buydu.

[attachment=1][attachment=2]

ferrino solar du?.jpg

12 VOLT KAMP DU?U.jpg

Bu torba duslar felaket lastik petrol atigi kokuyor. Cocuklarin saclari ertesi sabah bile kokuyordu yikandiktan sonra. Kimileri kokmuyor. Bende iki tane vardi birini attim. Koklayarak alin. ;D

insel' Alıntı:
Bu torba duslar felaket lastik petrol atigi kokuyor. Cocuklarin saclari ertesi sabah bile kokuyordu yikandiktan sonra. Kimileri kokmuyor. Bende iki tane vardi birini attim. Koklayarak alin. ;D

metro'dan aldım 10tl, kokmuyor

Türkiye, çok önemli bir değerini daha yitirdi, Server Tanilli; acımız büyük!... :'(

Cavid Sezen
Not: Akşam eklemeyi unutmuşum; birçok önemli kitabının içinden, özellikle "Uygarlık Tarihi" adlı yapıtını, okumayanlar için önemle salık veririm.

[attachment=1]

Server_Tanilli.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR