Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,017
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Tabiki. Aslında ben 4-5 yıldır giderim çok sevdiğimiz bir mekan. Muğla yakın dolayısı ile üniversitede okuyan gençlerden çadırı kapan orada. Bazen bayağı yoğuluk oluyor. Ama genelde memnunuz. Denizi harika. Eşim ve ben derin deniz seviyoruz. drekt 3-5 mt derinliğe atlamak güzel bence. Ayrıca suyuda dağdan karışan ve azmak denilen su ile kısmen serinliyor yüzerken duş almış gibi hissediyorsunuz yer yer tatlı suyun karıştığını hissediyor hatta görebiliyorsunuz. Kampı tanıtan fotograflarda çekerim Atilla. Ama oradan nete girip yükleyebilirmiyim bilmiyorum. Olmaz ise dönüşte yüklerim.

Etiketler

Akyaka hakkındaki güncel görüşlerini ve fotoğrafları merakla bekliyoruz...
Örneğin birde geliboluda Kabatepe orman kampı var, birisi bu sene orayada gitsede Kabatepe orman kampınında güncel bilgi ve fotoğraflarını öğrenebilsek...

Atilla sorduğun sorulara ben cevap vereyim.
Akyaka orman kampı çok güzel yürüyüş alanı duşları ! ancak denizden oldukça yüksek bir tepede denize inmek baya bir sorun artı kampta konaklamak oldukça pahalı..
Akyakada kamp yerine sahildeki otoparkta kalmanı tavsiye ederim.
Kabatepe kamping trakyada kalınabilecek en güzel alanlardan biri bir tek eksisi kuzeye bakması, kampın işletmecisi kemal beyde kafa dengi ve muhabbeti bol
Benimde senden ricam taraklıda bahsettiğin assos tarafında kayıp cennetmi yoksa saklı cennetmi dediğin yerin tam olarak nerede olduğunu tarif edersen haftaya oraya gidicem.
İstersen beraber kabatepe veya bahsettiğim yerdede beraber olabiliriz.

centilmen' Alıntı:
Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi :(
O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz.

Ümit bey iyi tatiller diliyoruz,
saygı ve selamlarımızla.

Süreyya, kayıp cennet asosda deyil, sarozda, keşandan korudağlarına doğru inerken 10km sonra çamlıca köyü sapağı var çamlıcayı geçdikden sonra yol doğruca gökçetepe köyüne iniyor, kayıp cennette gökçe tepenin sahilinde, gökçe tepeden sahilden eneze doğru gidersen, sırasıyla ibrice, mecidiye, uzunkum, erikli, danişment orman kampı , hepsi güzel yerler, seri halinde sizi 30 gün oyalayabilecek bir rota...
Bizim bu sene bir yere gitme şansımız yok, zaten yapmış olduğum karavan satılık ilanında, kısmet olursa yeni sahibi gezecek, ben yazın karabigada bizim kampingde olacağım, tabiki haftanın belli günleri karabigadayız bazı günler dönüşümlü istanbulda olacağız..Yolun düşerse karabigada görüşürüz..

Ümit bey iyi yolculuklar rica etsem giderken şu yağmurlu havayıda götürseniz denizli taraflarda bırakırsınız hen size iyi hem bize iyi olur güle güle gidip dönün.

Adamlar neler neler yapmışlar türkiyede o yıllarda bırakın duş-wcyi gecekondu bile zar zor varmış , bide şunlara bakın hala gıcır gıcır 7 mt uzunluğa uygulanacak en iyi planı yapmışlar ev gibi ...

[attachment=5][attachment=4][attachment=3][attachment=2][attachment=1]

gmc_motorhome_8.jpg

gmc_motorhome_9.jpg

gmc_motorhome_10.jpg

gmc_motorhome_7.jpg

photo_interior.jpg

ta2mzı' Alıntı:
Ümit bey iyi yolculuklar rica etsem giderken şu yağmurlu havayıda götürseniz denizli taraflarda bırakırsınız hen size iyi hem bize iyi olur güle güle gidip dönün.

Halil bey hiç sormayın muson yağmurları gibi sanki insan Ankarada yağış hiç kesilmeyecek sanıyor öyle değilmi ?. Bugün konya yolunda 15-20 cm dolu varmış görevden dönen arkadaşlar söyledi. Ben yarın giderken bulutları alır denizli cıvarında bırakırım. :smiley: :smiley:

Balı bey, Rıza bey güzel dilekler için çok teşekkürler. Balı bey sabah sizmle konuşamadım geç kalmıştım ve önemli bir telefon görüşmem vardı kusura bakmayın lütfen.
Atilla Akyaka kampın güncel bilgilerini ve resimlerini mutlaka aktaracağım ama zamanlama nasıl, ne zaman olur bir şey söyleyemeyeceğim,
Süreyya bey doğru söylemiş denize merdivenlerle inebiliyorsunuz fakat sonuç harika. Dizler sağlam olmalı.Hele bir albay koyu var bitki tünelinden iniyor gibisiniz. Ayrıca Akyakanın içinde düzayak güzel bir plajıda var. Akyaka Ağahan mimari ödüllü 6 köşe çatılı çok güzel ve estetik evlere(ula evleri) sahip oldukça butik bir yer. (Ödül alan mimarı Nail Çakırhan)
http://akyakam.com/ Resimdeki ormanlık kamp alanı.
Burada da kamptan fotoğraflar.. http://www.google.com.tr/search?q=akyaka+orman+kamp%C4%B1&oe=utf-8&client=firefox-a&rlz=1R1MOZA_tr&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=tr&tab=wi&biw=1280&bih=637

Yarın (cuma günü) Bursa ve civarını sel götürmezse akşamına İlhan abiyle İnönü yaylasına çıkacağız...
Yok eğer sağlam yağış olur ve toprak yol ciddi batacağından yaylaya çıkamayacağımızı düşünürsek rotayı Kocayaylaya çevireceğiz...
Zamanı uyan arkadaşları İnönü yaylasına bekleriz...

taiga' Alıntı:
Yarın (cuma günü) Bursa ve civarını sel götürmezse akşamına İlhan abiyle İnönü yaylasına çıkacağız...
Yok eğer sağlam yağış olur ve toprak yol ciddi batacağından yaylaya çıkamayacağımızı düşünürsek rotayı Kocayaylaya çevireceğiz...

Çıkacağımız son ana kadar yörede eğleşen arkadaşımız var mı hava/yer durumunu öğrene bilmek açısından. Yola çıktıktan sonra da ne çıkarsa karşımıza ''bahtımıza der'' geçeriz.

taiga' Alıntı:
Ben yerler biraz kurusun derim. ::smiley:
Şu an İstanbul da yayla havası gibi. ;D

fsirin' Alıntı:
Ben yerler biraz kurusun derim. ::smiley:
Şu an İstanbul da yayla havası gibi. ;D

Valla Bursada hava şahane...
Ama gelen giden olmadığını görünce İnönü yü önümüzdeki haftalara bırakıp, Kocayaylaya çevirdik rotayı...
Bu akşam saat 17 gibi Kocayayla yolunda olacağız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR