Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,625
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

ARKADAŞLARIN. dikatine motokaravan. muayene icin gidildiyinde orada aracın puroje iteniyormu bilgisi olan arkadaşlr bigilendirise sevinirim iyi calışmalar

Etiketler

balı dogan' Alıntı:
ARKADAŞLARIN. dikatine motokaravan. muayene icin gidildiyinde orada aracın puroje iteniyormu bilgisi olan arkadaşlr bigilendirise sevinirim iyi calışmalar

ruhsatı motokaravan ise istenmiyor

LEVENT. bey alakandan dolayı teşekürler ruhsat motokaravan benim anlamadıgım şey karavanda deyişiklik olduysa nasıl memurlar bu deyişikli neye göre deyişikliyi anlayacaklar ankarada bu işi çok sıkıyorlar

Projenin bir kopyasını bilgisayar ortamına kaydediyorlar, araç hangi tüv istasyonunda muayeneye girerse girsin, müracatta bilgisayar kaydı yapılırken sistemde proje görünüyor, görevli memur muayene dosyasını içeriden alırken sistem projeninde bir kopyasını memurun dosyasına iliştiriyor, memurda projeyi görünce diğer muayenelerde projenin kontrolünü yapıyor veya bir değişiklik olabileceğini düşünmeyip önemsemeden diğer kontrollerini yapıp muayeneyi bitiriyor....

01- kaya75 Keçiören VW T4
02- Nihat ZALOĞLU Zaloğlu Eryaman Ducato Camper( Yapım aşamasında)
03- Doğan BÖNCÜ dogan124 Akıncı Çekme karavan
04- Aydın DEMİR aydem Motokaravan
05- Hüseyin EKMEKÇİ Aliço Ümitköy Ducato Camper
06- Lokman ÇETİN Lukman raptor.06 Keçiören VW T4 camper
07- Mehmet KİMİR Elvankent Çadır Karavan
08- Nail KİRA ankirali Çekme karavan
09- Hikmet ÖZKAN raptor Ostim VW LT28 Camper
10- Türker KAYA kutlukaya Dikmen Ducato camper
11- Oğuz rahhat Dikmen Bazen arabanın içi, bazen çadırın dışı (Roomster- Çadır)
12- Rıfat TULUN rtulun Batıkent Ducato (Yapım aşamasında)
13- Ümit TİRYAKİ centilmen Çayyolu/Ümitköy İveco Motokaravan
14- Ömer GENÇER Dopamin Eryaman Çadır+ Kia Besta 4X4 camlıvan
15- Vakkas GİRENTE westy Gölbaşı VW T3 Westfalia
16- Amca Abucam Çamlıdere VW T4
17- ilker KILINÇ ilkerklc Dodurga Hymer Çekme karavan
18- Ertuğrul AYASUN ertuğrul Yenimahalle VW T4 Açılır tavan
19- Seyfettin HOCA airboat Çekme karavan
20- Buğra Darıcı BGRDRC WW Model LT 35 Reimo
21- balı DOĞAN kızılay iveco motokaravan

Arkadaşlar aşağıdaki linkte güzel bir çekme karavan videosu var benim hoşuma gitti herhalde sizde seversiniz.

http://webtv.hurriyet.com.tr/5/17684/0/1/bu-karavanda-yasanir-arkadas.aspx

Leventbey ilginize teşekkür ederim. siteye yeni yazmaya başladığım için acemilik var tabi hoşça kalın.

Halil bey, keyifli paylaşımlar dilerim. Videoyu daha önce biryerde izlemiştim.Tüm çekme karavancılar
gibi benimde çok hoşuma gitti sanırım prototip olarak kaldı. Benzer karavanların arkadaki çeki demirine
takılarak çekilen modellerini Ege bölgesinde Alman karavancılarda görmüştüm.

Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi :(
O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz.

buralpdi' Alıntı:
yarın akşam (14.6.2011) Maltepe sahil Sema hastanesi karşısındaki cepte saat 19,00-19,30 arasında Özgür (zentoz) arkadaşımızla buluşuyoruz, kendisiyle tanışmak ve sohbet etmek isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz
Levent Özgür beyle buluştunuz mu?

centilmen' Alıntı:
Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi :(
O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz.
Ümit bey yolunuz Aydın'dan geçecekse biz de bekleriz :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet bey davetiniz için teşekkür ederim bende tanışmayı çok isterim. En uygun rota Denizli üzerinden. Kısmet dönüşte görüşebiliriz belki. Belkide bir hafta sonu yada hafta içi siz gelirsiniz akyakaya olamazmı ?

Akyaka'ya gelmek benim de aklımdan geçti ama oğlumun üniversite sınavı nedeniyle biraz zor gibi :( :( :(

Ümit, Akyaka'ya en son 2001 de gitmiştim, kampa dışından bakmıştım ama içine girmemiştim, zaten o zamanlar karavanlarlada bir alakam yoktu, o gözle hiç bakmamışdım, kampa gidersen senden kampın iç hayatı hakkında geniş bilgi bekliyor olacağız.. İyi eylenceler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR