Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,726
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

melihbozkurt' Alıntı:
Cavid abi bu saatten sonra bari yattigi yerde rahat birakalim ustayi. Bence orada burda oldugundan daha fazla saygi goruyor.

Yalnızca orada değil, tüm dünyada aynı saygıyı görüyor. Dünyada, Türkiye dendiğinde, ilk akla gelenlerdendir; markamızdır... Hani vasiyetini tutabilme adına söyledim ben Müşküle'yi. Müşküle de öyle uygun (politik, coğrafi...) bir yer ki, ayrıca çok kolay ulaşılabilir bir yerde; Türkiye'ye geldiğinde uğrayabilirsin... :smiley:

Cavid Sezen

[attachment=1]

[attachment=2]

Müşküle_Demirşık.jpg

Müşküle.jpg

Etiketler

SAYIN.Cavit bey. büyük harf kulanmamdaki amac tabiki kızgınlık. sinirlilik. anlamıda deyil büyükharfin tek anlamı yazdıgım metni daha rahat görüp okuya bilmek icin bundan dolayı yanlış anlaşıldıysa özür dilerim

balı dogan' Alıntı:
SAYIN.Cavit bey. büyük harf kulanmamdaki amac tabiki kızgınlık. sinirlilik. anlamıda deyil büyükharfin tek anlamı yazdıgım metni daha rahat görüp okuya bilmek icin bundan dolayı yanlış anlaşıldıysa özür dilerim

Sayın "balı dogan";

Özür dilenecek birşey yok bence. Büyük harf kullanmanızın nedenini tahmin etmiştim ama forum kurallarına aykırı bu. Bilgi amaçlı olarak yazmıştım size de zaten.

Esen kalın.
Cavid Sezen

ANITKABiR ÖZEL DEFTERi :
Anıtkabir özel defteri, elektronik ortamda tüm vatandaşlara açılmış.
Bağlantı aşağıda, kayıt yaptırıp deftere yazı da yazabiliyorsunuz.
Ayrıca ANITKABİR 'i üç boyutlu olarak gezebilirsiniz...

http://www.anitkabirozeldefteri.com/

Lütfen öğretmenlere, öğrencilere, arkadaşlarınıza ve tüm dostlarınıza iletin ...

İlhan hocam kampta bana gösterdiğin bardağın eşi çipa da çipton çayının (;)) promosyonunda varmış bulamazsan bana haber ver ben alayım,ayrıca bu ayki atlas ı mutlaka alın 2011 güncellenmiş harita veriyor,atlas dergisinden kalın üstelik.

mayıstosböce' Alıntı:
İlhan hocam kampta bana gösterdiğin bardağın eşi çipa da çipton çayının (;)) promosyonunda varmış bulamazsan bana haber ver ben alayım,ayrıca bu ayki atlas ı mutlaka alın 2011 güncellenmiş harita veriyor,atlas dergisinden kalın üstelik.

Bülent,

Bende yazacaktım Atlas dergisini aklımdan çıkmış...
Cidden harita çok güzel, işin doğrusu dergideki yazılarda tam aradığım konulardı Dubrovnik, Rize-Artvin, İzmir-Karagöl...
Bu kadar denk gelir doğrusu...

mayıstosböce' Alıntı:

Akçakoca tarafındayım, Atlas dergisini aldım fakat çipa da çipton çayını promosyonuna yetişirmiyi bilmiyorum 2 gün daha bu yöredeyim içeri kısımlar bir harika.
Ayrıca bu yörede tavsiye edeceğiniz yerler var ise bilgi aktarabilirsiniz saat 11.00 da internet çeken bir yere uğramak zorundayım

İlhan abi Akcakoca doğa harikası bir yer Cenevizler kalesi en bilinen yerlerinden biri ayrıca çok güzel şelaleler var ama araç yakınına gidemiyor en güzel yerlerinden biride iç kısımlardaki üzerini ağaçların örttüğü küçük dereler.

tatil 2010 (163).jpg

yaybek' Alıntı:
İlhan abi Akcakoca doğa harikası bir yer Cenevizler kalesi en bilinen yerlerinden biri ayrıca çok güzel şelaleler var ama araç yakınına gidemiyor en güzel yerlerinden biride iç kısımlardaki üzerini ağaçların örttüğü küçük dereler.
Yusuf,bu mekanı bırakıp nasıl istanbula döndün ;)

yaybek' Alıntı:
Rıfat abi mekan orada duruyor ;) gidecek dostları bekliyor :D ama malesef araba olmayınca bize uzak gitmek isteyene tarif ederim.

Yusuf bey,Akcakoca çok güzelmiş! Dinlenmiş ve dinçleşmşsindir.Bende karavanın (Çekme) onarımını bitirmek üzereyim.Ama beni de bir düşüncedir aldı.Yaş ilerledi,şimdiye kadar römork taşımadım.Deneyimim yok.Artısı eksisi neler olacak.Şoförlüğüm iyidir ama ya karşıdan
gelenin! Riskli bir yolculuk olacak sanıyorum.
Çekme karavanlı bir guruba katılıp onlarla kısa mesafeli gezilere başlamakla acemiliği atmak en iyisi diye düşündüm.
Düşündümde; foruma bu yıl katıldığım için kendimi yabancı hissediyorum.Tanıdığım pek kimse de yok.
Neyse; Gün ola,hayrola.

Seyfettin hocam hiç endişelenmeyin karavanın tadilatı bittikden sonra yakın mesafede deneme turlarına çıkarsınız zaten korkulacak birşey olmadığını kısa zamanda anlayacaksınız.

airboat' Alıntı:
Yusuf bey,Akcakoca çok güzelmiş! Dinlenmiş ve dinçleşmşsindir.Bende karavanın (Çekme) onarımını bitirmek üzereyim.Ama beni de bir düşüncedir aldı.Yaş ilerledi,şimdiye kadar römork taşımadım.Deneyimim yok.Artısı eksisi neler olacak.Şoförlüğüm iyidir ama ya karşıdan
gelenin! Riskli bir yolculuk olacak sanıyorum.
Çekme karavanlı bir guruba katılıp onlarla kısa mesafeli gezilere başlamakla acemiliği atmak en iyisi diye düşündüm.
Düşündümde; foruma bu yıl katıldığım için kendimi yabancı hissediyorum.Tanıdığım pek kimse de yok.
Neyse; Gün ola,hayrola.

Ankara'da baska cekme karavanci arkadaslar var sanirim. Isterseniz onlara ulasmaya calisin.

yaybek' Alıntı:
Rıfat abi mekan orada duruyor ;) gidecek dostları bekliyor :D ama malesef araba olmayınca bize uzak gitmek isteyene tarif ederim.
Zamanı gelince tecrübeli arkadaşlardan adres soracağım. ;)
seninde bir karavanının olmasını yürekten arzu ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR