Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,342
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hakan,
Senin cevvali İznikte görme şansımız var mı? ;)

Etiketler

Hayirli olsun. Yatak sistemini anlattigindan anladigim kadariyla tavani reimo.Bence en iyisini yaptin. Sadece tavani yeter. Gule gule kullan.

mayıstosböce' Alıntı:
Mutlu son Hakan senin adına çok sevindim gerçekten.Artık biz araçlarımızda yatarken Hakan da arabasında uyuyor diye üzülmeyeceğiz.Gerçi çadırvan ın vardı ama ben onu göremedim.
Bülent çadırvan duruyor, bu aracın da çeki demiri var. Yazın yakın kamplara çadırvanı da getirmeyi düşünüyorum. Oralarda görürsün.

insel' Alıntı:
Hayirli olsun. Yatak sistemini anlattigindan anladigim kadariyla tavani reimo.Bence en iyisini yaptin. Sadece tavani yeter. Gule gule kullan.
Teşekkürler İnsel. Tavanın orjinal olduğu belli ama üzerinde herhangi bir marka yazmıyor.

taiga' Alıntı:
Hakan,
Senin cevvali İznikte görme şansımız var mı? ;)

Maalesef Haldun, Cumartesi akşamı İrem'in doğum günü partisi var. Bir çok misafirimiz de olacak. Ayrıca o gün müsait olsaydım bille gitmezdim. Yeni aldığım eski model bir araç ile yakın civarlarda kullanıp, test edip araca alışmadan uzun yola çıkmayı düşünmem. Herşeyinden emin olmam lazım.

Hakan'cığım kazasız belasız mutlu gezilerde kullanmanı dilerim. Çok sevindim.

Hakan kardeşim bu haberi gündüz yoldayken aldım çok sevindim bilgisayarı açıp sanal aleme girdiğimde ilk işim bu satırları yazmak oldu inan senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur ve günün birinde bir yerlerde yollarımız kesişir ve tanışırız.

Abdi Abi, Süreyya Bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Süreyya Bey, sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. İnşallah yolumuz bir gün bir kampta kesişir. Sizinle yarı hemşehri sayılırız (Annem Tekirdağ'lı). Ayrıca Babam da sizin okuduğunuz Liseden mezun.

Yusuf çok teşekkür ederim.

Hakan kardeşim
Haberi yeni okudum çok sevindim. Sorunsuz ve sağlıklı geziler yapmanı dilerim.
Selamlar,

Selçukl Sünetci
(Karavansızlardan)

Vay bee! :smiley: :smiley: :smiley:

Serbest muhabbet köşesinde ardı ardına dünya kadar mesaj uyarısı gelince "ne oluyor?" dedim.. :smiley:

Sonunda oldu demek.. Sürecin bir kısmını Hakan ile paylaşmıştık... Son günlerde ses soluk çıkmayınca vazgeçti herhalde demiştim. Gece gece iyi geldi bu haber...

Hakan güle güle, iyi günlerde, mutlu, sağlıklı gezilerde kullan inşallah..

Eee? Bu gelişmeyle birlikte eskilerden kimse kalmadı sanırım karavansız... Darısı yeni heveslilerin başına..

taiga' Alıntı:
Yahu forum tamamen VW ci oldu, iyice azınlıkta kaldık PSA cılar olarak... :D

Müdürüm, biz markayı ön plana çıkarmıyoruz ki.. Israrla gündeme taşıyan sensin. :smiley: PSA dan memnun değilsen ruhu olan bir araçla takas yapalım hemen istersen?.. ;D

Hakan bey araciniz hayirli ugurlu olsun. Aylarda bu topikte bile bir cok araca bakip, birisini ciddi dusundukten sonra kacirmistiniz. Bu yuzden bu araci en cok hak eden kisi sizdiniz. Belki en guzelini yaptiniz beklediniz. Cunku arac ilk fotodan cok temiz gorunuyor. Insallah kazasiz belasiz bol gezili gunlerde kullanirsiniz.

orsaalabanda' Alıntı:
Müdürüm, biz markayı ön plana çıkarmıyoruz ki.. Israrla gündeme taşıyan sensin. :smiley: PSA dan memnun değilsen ruhu olan bir araçla takas yapalım hemen istersen?.. ;D
Cem bey,ruhsuz bir araçmı aldım diye kahrımdan bu gece bana nekadar promil yüklediniz bilemezsiniz. :D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR