Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,811

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hakan Bey, karavanınız hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol gezili günlerde kullanmanızı dilerim.

Erhan

100 karavanlık Avrupa standartlarında modern kamp ve karavan alanı

Bursa , Nilüferde belediye başkanımız Sn.Mustafa Bozbey'in çağdaş ve modern atılımlarından birisi daha gerçekleşiyor.

Avrupa standartlarında 100 karavanlık, modern bir kamp ve karavan alanı nilüfer deresinin hemen yanında kurulacak.

Doğası, tarihi mirası,denizi ve dağı ile gezilecek çok yeri olan Bursa'mızın tüm dünyaya da tanıtılmasında katkısı olacak olan bu güzel girişimin, karavan ve kampçılığın gelişmesi adına,diğer şehirlerimize de emsal olacağını sanıyorum.Tesisin bu sene sonunda bitirilmesi planlanıyor.

67567_1.jpg

para.jpg

Haberin Bursa Olay gazetesindeki linki
http://www.olay.com.tr/haber/bursa-bolge/nilufere-kamp-ve-karavan-alani-63741.html

Kadir Topbaş ta istanbula gelen yüzlerce karavancıdan habersiz. Can kurtaran sahilde yabancı karavanlar park ta duruyor. Hiç bir hizmet yok. Ama giriş paealı otopark parası :smiley:

erdenbay' Alıntı:
100 karavanlık Avrupa standartlarında modern kamp ve karavan alanı

Bursa , Nilüferde belediye başkanımız Sn.Mustafa Bozbey'in çağdaş ve modern atılımlarından birisi daha gerçekleşiyor.

Avrupa standartlarında 100 karavanlık, modern bir kamp ve karavan alanı nilüfer deresinin hemen yanında kurulacak.

Çok sevindirici bir haber. Herhalde ilk müşterisi olurum :smiley: Ağız tadıyla bir Bursayı gezemedim.

Erhan Bey, Nihat Bey mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Sevgili Hakan
Karavan aldığından haberim yoktu.İnterneti fazla kullanmadıgım için bu tür haberleri geç öğreniyorum.Topikte senin adını görünce merak edip baktığımda süprizle karşılaştım .Herşeyden önce İREM'i kutluyorum. Demekki başarmış. Ocaklar'daki sohbetimizi anımsıyorum da kahkahalarla gülüyorum. Çok sevindirici bir olay.Doğayı bu kadar seven, onun için bir dünya sıkıntılara katlanan arkadaşıma böylesine rahat edeceği bir kampır çok ama çok yakışmış.Kazasız, belasız güzel günlerde kullanmanzı, doğanın tadını çıkarmanızı diliyoruz. Ayrıca güzel yurdumuzun herhangi bir köşesinde birlikte olmayı istiyoruz.Eğer eşinizde olursa çok daha güzel bir ortam olacağını düşünüyoruz.Tekrar bu güzel olayı kutluyoruz.Perhan-Celal.

Teşekkürler Celal Abi, Perihan Abla.

Evet bu sürece gelmemiz kolay olmadı :smiley: İrem'in de kısmen payı var. İnşallah en yakın zamanda güzel yurdumuzun güzel bir köşesinde buluşur yine hep beraber güzel bir kamp yaparız.

aslanahmet' Alıntı:
Salı günü karavanı satın alıp evin otoparkına getirdim. O günden sonra bir daha aracıma binmedim bile. Yarın öğleden sonra boş vaktim olacak. Bir iç temizlik yapacağım. Ondan sonra fotoğraflarını çeker eklerim.

Hakan bey.Karavanınız hayırlı olsun,kazasız belasız gezmeler.Bende almayı düşünüyorum.Uygun(emekli) fiyatlı,4mt 2-3 kişilik olsa nohut oda bakla sofa derler ya işte öyle bir şey.Yaptığınız araştırmalarda Ankara yöresinde rastladınızmı?2.el olması uygun olur.
Kolay gelsin.

Seyfettin Bey teşekkürler. Aradığınız karavan özellikleri arasına 4 mt yazmışsınız. Çekme karavan mı düşünüyorsunuz. Eğer çekme karavan düşünüyorsanız Ankara'da uygun fiyatlı Güney Karavan ürünleri var. Sahibinden.com da pek çok örneği var.

Daha kaliteli ve küçük düşünüyorsanız bu var mesela;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-3-25-boyutunuda-740-kg-2009-model-sifir-ayarinda-43125425/detay

Haldun Abi teşekkürler.

aslanahmet' Alıntı:
Seyfettin Bey teşekkürler. Aradığınız karavan özellikleri arasına 4 mt yazmışsınız. Çekme karavan mı düşünüyorsunuz. Eğer çekme karavan düşünüyorsanız Ankara'da uygun fiyatlı Güney Karavan ürünleri var. Sahibinden.com da pek çok örneği var.

İlginize tşk Çekme ve emekli öğretmen bütcesine uygun olmalı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR