Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,862
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Sonunda oldu..... hava soğutmalı değil ama kıçtan motorlu bir kamperim oldu :D ;D

Bu gün ruhsatımı da teslim aldım.

Etiketler

İlhan Bey, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yücel en yakın zamanda taze fotoğraflarını çekip yüklerim. Şimdilik eski sahibinin çektiği bir fotoğrafı ekleyeyim.

resim01.jpg

Demek halloldu, 2 haftadır haber beklerdik senden...

Çok sevindim Hakan...

Güle güle kullan...

Yahu forum tamamen VW ci oldu, iyice azınlıkta kaldık PSA cılar olarak... :D

Hakan bey, mobil eviniz hayırlı uğurlu olsun. Bol ve keyifli geziler diliyoruz :smiley: Yeşim&Bülent

aslanahmet' Alıntı:
Sonunda oldu..... hava soğutmalı değil ama kıçtan motorlu bir kamperim oldu :D ;D

Bu gün ruhsatımı da teslim aldım.
Oh Nihayet. :smiley: Çadır mı? çadırvan mı? çekme karavan mı derken sonunda oldu. ;)
Güle güle kullan Hakan, hayırlı olsun. :smiley:

taiga' Alıntı:
Yahu forum tamamen VW ci oldu, iyice azınlıkta kaldık PSA cılar olarak... :D
Benim durumum çok daha vahim Haldun. Ne yapacağım bilmem. ;) Çakma VW amblemi filan mı yapıştırsam acaba. :D :D

Hakan süprizin :eek: ve T3 çok güzel, önümüzdeki haftasonu Maltepe sahilde tanıştır bizi.

fsirin' Alıntı:
Benim durumum çok daha vahim Haldun. Ne yapacağım bilmem. ;) Çakma VW amblemi filan mı yapıştırsam acaba. :D :D

PSA-Uzakdoğu elele...
Güzel günlere... ;D

Not: Uzakdoğu diyerek Kenan ve Cavid abileri de güçbirliğine katmış oluyoruz... :D

Ferhat doğan görünümlü şahin gibi farları panjuru değiştirdikmi küheylan'da VW olur.

Hakan da daldan dala gezdi durdu ama turnayı da vurdu; güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim.

Cavid Sezen

Hayırlı olsun, Hakan Bey...
Sağlıklı, mutlu, huzur içinde kullanmanızı dileriz, VW nizi...

Ülker&Yavuz

taiga' Alıntı:
PSA-Uzakdoğu elele...
Güzel günlere... ;D

Not: Uzakdoğu diyerek Kenan ve Cavid abileri de güçbirliğine katmış oluyoruz... :D

Yaşasın halkların pardon PSA-Uzakdoğu kardeşliği!... :D

Cavid Sezen

Haldun dostum, yılan hikayesine dönmeden mutlu sona ulaştık sonunda. Alım süreci, noter satış süreci, ruhsat süreci sancılı oldu ama herşeyi net bir şekilde çözdüm. Beraber bir buluşmamızda detayları anlatırım.
VW gerçekten yoğun bir şekilde tercih ediliyor ama PSA cılarda çoğunlukta gibi. Hele yapım aşamasındakiler bitince açık ara öne geçer.
Eeee ne demişler; "VW araçların ruhu var" :smiley: hele kıçtan motorlu hele de hava soğutmalı ise ruhu katlıyor ;D Şaka bir yana sevdiğim araçlardı bunlar. VKOD ve AVD den arkadaşlar da bu araçları sevmeme vesile oldu. Biraz da antikalarla uğraşalım :D

Yeşim Hanım, Bülent Bey, Ferhat dostum teşekkür ederim.

Levent Abi beğenmene sevindim. Önümüzdeki hafta Maltepe sahilinde tanıştırma fikri güzel. Hafta içi detayları konuşuruz.

Yücel beğenilerin için teşekkürler.

Ülker Hanım, Yavuz Bey, Cavid Abi teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR