Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,051
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,033,183
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

mayıstosböce' Alıntı:
Aklıma ilk gelen ''lanet olsun sana ey zalim felek''şarkısı nedense,dur bakalım sanki bu şarkıyı tekrar mırıldanacak gibi bir düşüncem var bu Orsa danda pek ses seda yok.

Ben de tam bunu söyleyecektim işte..

Anlaşılan o şarkıyı da çok söyleyecek, Poyrazlar sakızını da çok çiğneyeceksin sen...

Tam tur Armutlu Yarımadası turumuz blogumuzda:

http://karavanatolia.com/

[attachment=1]

Etiketler

Vehbi, başınız sağolsun anne'ye Allah'dan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.

Cem bey, Armutlu Yarımadası gezinizi çok büyük keyif alarak okuduk. Harika bir anlatım ve harika fotoğraflar. Biz o yarımada gezisine Çınarcık'tan başlamıştık. Siz sanırım Gemlik'ten başlamışsınız. Daha nice keyifli gezilerinizi görmek dileğiyle size ve ailenize sevgiler

Cem, az önce okuyup bitirdim; yazı ve fotoğraflar her zamanki gibi...

Cavid Sezen

Armutlu gezisi ve resimler yorumlar çok güzel. Teşekkürler Cem bey.

Gezinizi keyif alarak okudum. Herşeyiyle harika görseller vede çok güzel anlatım. Teşekkürler.

Cem Bey merhaba,
Etkileyici bir gezi olmuş. Bir solukta okudum. Birazda imrendim haliyle. Sunumda güzel olmuş.
Teşekkür ederim

''Dönmek zorundayız'' en hoşuma giden cümlen oldu,biz burda nefes almadan çalışalım sen o sabaha methiye düz,bu akşama şiir yaz,o köpeğe kompozisyon bu kediye mesel,olurmu bu ,olmazzzz döneceksin,genç yaşta bazı şeyleri anlamanın acısını da çekeceksin,neden,çünkü bilmek acı çekmektir.
Bende oturduğum yerden -Derya çayın altını açsana demek ihtiyacı hissettim çaresizce ,neye faydası olacaksa.Şaşırarak -şimdi mi diyebildi.Şimdi tabi şimdi (içimden),- lanet olsun sana ey zalim felek, yerimi yurdumu taşa döndürdün.
Cumartesi Kerpeye gidelim, kahvaltıya diyebildim en son mırıldanarak...

orsaalabanda' Alıntı:
Tam tur Armutlu Yarımadası turumuz blogumuzda:

http://karavanatolia.com/

Cem, yazdan kalma bu günleri çok güzel değerlendirmişsin.

Fotoğraflar da mükemmel. (Önerileri dikkate almışsın görünüyor)

Eh benim de turlara az kaldı. Camperin ufak tefek işleri, plaka değişimi vs... sonra kısmetse özgürlüğe ve yollara.

Cem bey, Güzel bir tatil, güzel bir keyif.. Nicelerine...

Cem,
Tek kelimeyle "OLMUŞ"

Rüzgar

Sevgili Cem,( http://karavanatolia.com/) en son fotoğraftaki Yağmur'un yüzündeki mutluluk herşeye değer. Sanırım seni ve eşini en mutlu eden manzara onun gülen yüzünü seyretmek.

Yağmur'a bırakacağın tüm mal varlığından daha kıymetli bu anılar. Zaman geçecek,devran dönecek,bir gün bir deniz kıyısında yavrusunu kucağına alıp. ''Rahmetli babam bizi çooook gezdirirdi.Bir karavanımız vardı,onunla ne güzel gezerdik,ne mutlu idik '',der başlar gezdiği gördüğü yerleri anlatmaya. Denize bakar o günleri anıların sisleri arasından görmeye çalışır,sana dualar eder,çocukluğunu dört duvar arasında geçirtmediğin için. Babalık sanatının asıl amacı,ailesine çok mal bırakmak değil,çok mutlu etmekdir. Ailenin mutluluğuda gülen yürlerinden okunuyor. Velhasıl sen, çooooook iyi bir aile reisi ve BABASIN...... Kutlarım seni. Sevgilerimle..

Çok güzel bir gezi yazısı ve karavan gezisini merak edenler içinde güzel bir özet,bir solukta okudum
teşekkürler

Akıcı bir anlatım, etkileyici ve güzel fotoğraflar... Bir çırpıda okudum. Teşekkürler Cem.

Sevgili dostlarım, övgü dolu satırlarınız beni gerçekten çok gururlandırdı ve yüreklendirdi... Yorum yapan, beğenilerini, övgülerini ileten herkese sonsuz teşekkürler...

Birlikte daha nice güzel geziler yapacağız inşallah...

gezmen' Alıntı:
Cem, az önce okuyup bitirdim; yazı ve fotoğraflar her zamanki gibi...

Cavid Sezen

Aşkolsun Cavid hocam!.. Hiç mi gelişme yok yani?

Bülent sıkma canını, kahvaltılarda kulaklarını çınlattık bol bol... Hele bir de Kumla'da Kasap Hacı var ki... Acısı da tam kıvamında... Artık kaç kangal götürürsün bilemiyorum? ;D

Erden abi, tiyoları aldım, gerçekten çok işime yaradı, teşekkürler... Senden öğreneceğimiz daha çok şey var bu konularda... Tez zamanda eksiklerini tamamlayıp birlikte yollara çıkacağımız günleri bekliyorum...

RÜZGAR' Alıntı:
Cem,
Tek kelimeyle "OLMUŞ"

Rüzgar

Üstadımız "olmuş" diyorsa, elbet vardır bir bildiği... Ama kendisinden de öğreneceğimiz çok var daha...Teşekkürler Hüseyin ağabey.

Sen de ölmeden mezara koydun bizi abi? Övgülerin için çok teşekkürler, selamlar...