KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tren Garı hemen dibimde. Akşam iş çıkısı biletleri alırım demiştim. Sabah Eskişehir Ekspresine yer kalmamış. Demek 2 gün önceden almak gerekiyormuş. Mecburen programımız önümüzdeki haftaya kaldı.
Karavancı dayanışması ve dostluk adına çok güzel görüntüler...
Araç da satılık ilanlarındaki fotoğraflarından çok daha temiz, heybetli ve güzel görünüyor. Karavanımı aldığım ilk anlar aklıma geldi. Ben de oradaydım. Hikmet sağolsun her ayrıntıyla ilgilenmişti. Ne müthiş heyecandır Erden abi için şimdi.. Ama asıl yol keyfini ve aracın tadını Polatlı'dan sonra anlamaya başlayacak.
Karavancı dayanışması ve dostluk adına çok güzel görüntüler...
Araç da satılık ilanlarındaki fotoğraflarından çok daha temiz, heybetli ve güzel görünüyor. Karavanımı aldığım ilk anlar aklıma geldi. Ben de oradaydım. Hikmet sağolsun her ayrıntıyla ilgilenmişti. Ne müthiş heyecandır Erden abi için şimdi.. Ama asıl yol keyfini ve aracın tadını Polatlı'dan sonra anlamaya başlayacak.
Dün akşam saat 22.00 civarı Ankara ya ulaştık.saat gece 01.00 civarı yattık.Sabah Ender abiyi uyandırmak için gittiğimde nerdeyse 24 saat uyumamasına rağmen sevinçten uyuyamadığını sabahın köründe kalktığını ve evin penceresinden aşşağıda duran karavanı izlerken gördüm .O kadar sevinçliydiki nerdeyse tüm gece uyuyamamış.