Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,597
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Süreyya bey karavanınız hayırlı olsun elinizi benden çabuk tutmuşsunuz beğendiğim bir karavandı almayı düşünüyordum ama bazı şeyleri ayarlayamadım size nasip olmuş güle güle kullanın kazasız belasız gezmeler dilerim

Etiketler

karagozlers' Alıntı:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Bu güzel karavanın yıldızı ve pusulasıda güzel !
[attachment=5]

Ben de cok begendim. Gercekten bu İmaj Karavan cok oluyor. :D Kara kuru ic daraltan renkli malzeme ve iscilik olmadan da karavan yapilabiliyor bu ulkede. Arkadaki ranza ve yukaridaki yatak beni vurdu. Oturma masasini yatak yapmadan 4 kisi rahatlikla yatar kalkar. Cok guzel. Gule gule kulanin.
Yukarida yattigim icin bir iki uyari. Yaz sicaklarinda orada yatmaniz imkansiz. Ve tabii o ranzalarda. Kesinlikle yukari yanlara pencere actirin derim nacizane.

Merhaba
Süreyya bey hayırlı olsun karavanınız,kutlarım.
Sakıncası yoksa fiyatı ne kadar böyle bir aracın?
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam devamlı karavan yaşantısını hedeflemiştiniz,bu araç sizce uygunmudur?
Teşekkürler.

Süreyya bey kazasız belasız mutlu gezilerde kullanmanızı dilerim. Sevgi ve saygılarımla

Süreyya bey;
aracınızın benzerlerini " cs reise mobile " sitesinde incelediğinizde, İnsel ' in yukarıdaki yatak yanlarına karşılıklı pencere açılması konusunda haklı olduğunu göreceksiniz. Ki, ranzalı yatakların yanlarında dahi var. Ayrıca menteşeli bir mutfak tezgahı da dikkatinizi çekecektir.
Tv nin yeri hakkında da düşünün derim.
Tekrar kazasız belasız güzel keyifli geziler dilerim.

sayın (karagozlers) Süreyya Karagözler selamlar,yeni karavanınızla sağlık ve güzelliklerle dolu dolu geziler dilerim.saygılarımla kemal orhan

Atlas'ın eklerinden birisi:
http://www.kesfetmekicinbak.com/gezi/others/10601/

Cavid Sezen

Büyüksün Cavid Hocam hemen bugün alıyorum,zaten alıyordum da bu aykini almadım.Frig vadisi kesinlikle gidilmesi gereken bir yer.Daha önce giden arkadaşlar varsa izlenimleini aktarabilir.

Bu kadar mı denk gelir yahu? İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Yeni konuşuyorduk daha. Gideceğiz oralara demek ki :smiley:

Bu sene buralarda birkaç kez aldığım hamsi yüzünden çok sevdiğim bu balığı artık almamaya karar verdim,
Bu sorun gerçekten var,

"Bu gezegende yaşamayı sürdürebilmek için daha az tüketen bir toplum olmalıyız." başlıklı bir yazı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67149.msg804350#msg804350

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR