Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,488
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

cavid bey, uyarım yersiz çünkü insanların hayata bakışı, şahsi fikirleri birbirinden farklıdır, bu uyarıyı yaparak kendi fikrimi belli ettim bunu yapmasaydım rahatsız olurdum, sizlerden özür diledim çünkü herkesin hayata başıkına fikirlerine saygım var, burası bir paylaşım platformu ben de kendi fikrimi bakışımı yorumumu paylaştım, bunun üzerine düşünmek ya da düşünmemek insanların şahsi tercihi, açıkçası böyle bir tepki de beklemiyordum, konuşmalarda rahatsız olduğum inançlarıma göre bana yanlış gelen bir noktayı dile getirmek zorundaydım, niyetim kimseyi yargılamak ya da eleştirmek değil, fikrimi söylemekti, konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum moderatör arkadaşlar uygun görürlerse bu mesajlarımı silsinler lütfen, rahatsız ettiysem tekrar özür dilerim..................................

Etiketler

Vatanımın her karış toprağı benim için kutsaldır. Bu nedenle böyle bir tanımlama yapmakta sakınca görmedim. Ayrıca kabul görmüş olmalı ki, üzerine başka şeyler de yazılmış. Ülke sınırları dışında herhangi başka bir toprağı diğer tüm yerlerden daha kutsal görmek ya da klişeleşmiş tanımlara bağlı kalmak ise ayrı bir inanç ve tercih meselesidir. İnançlar, şahısları bağlar. Topluluk içinde inanç boyutunda tartışmak faydasızdır.

Aslında Burak bey de bu şekilde nazik bir üslupla ve yalnızca kendini rahatlatmak adına yazdığını belirtmiş. Bunu yaparken inanç bazında fikirlerini ortaya dökmüş. Kendi tercihidir. İnançlara saygımız var. Ancak ben çıkıp "öküze tapıyorum" desem bu durum "mangalda sucuk" fotoğrafı yayınlayan arkadaşları ne kadar engeller, oturup düşünmek lazım. Kaldı ki bu konudaki samimi inancımı bilemezsiniz. Bana özel olduğu için açık etmem.

Bu ülke inancını ön plana çıkarıp üzerinden siyaset ve dahi ticaret yapanların elinden çok çekti. İnançlar yalnızca kişileri bağlar. Lütfen bunları kendimize saklayalım.

Forumdan mesaj ya da konu silmek en son tercihim olmasına rağmen tatsızlıklara neden olan kimi mesajları istemeden de olsa silmek zorunda kalıyorum. Dleğim, bu tartışmanın da tatsızlığa neden olacak şekilde uzamaması. Herkesin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Yaşamın kaynağı sevgi;
Sevgi bir tutku,
Tutku bir amaç,
Amaç paylaşmak;
Paylaşmak dostluk,
Dostluk hatırlamaksa;
Hep aklımızdasınız!

NİCE MUTLU YILLARA
SEVGİLER SAYGILAR

Rüzgar Üç Denizden Esiyor adlı 2010 yılı gezi anımın son cümlesini yineleyeyim izninizle

Doğayı, çevreyi, ülkeleri ve insanları tanımanın en doğru yolunun karavancılık olduğunu düşünüyoruz.
Gezilerde yaşanan dinamizmin insanın düşünce ve eylemlerinde yarattığı gelişmeyi, her türden dil, din, ırk ve milliyete sahip insanları tanımanın kendi tabularını, açmazlarını sorgulamaktaki inanılmaz başarısını tartışıyoruz eşimle...

Gezdikçe, gördükçe, düşündükçe...
Düşünmekten korkmadıkça...
Gezgin olmanın, Karavancılığın,aydınlık yolu bir gümüş pırıltısı gibi yaşamınıza ışık tutacaktır, eminim...

Hüseyin ağabeyin dileklerine katılmamak elde değil. Tüm karavancı dostların yeni yılı kutluyorum. Daha iyiye, daha güzele, daha aydınlığa vesile olması dileklerimle ...

2010 yılının son ayında dilek ve hayallerim gerçeğe dönüştü
Hepimiz için 2011 yılının dilek ve hayallerimizin gerçeğe dönüşeceği yıl olarak devam etmesi dileklerimle
Tüm GEZENBİLİR camiasının yeni yılını kutlarım.

Bu

Yılbaşı

Ağacımı

Hediyelerle

donatmak yerine,

her dalını bir dostumun

adı ile süslemek istedim.Yakın

dostlar, uzakta olan arkadaşlar. Eski

arkadaşlar, yeni dostlar. Her gün gördüklerim

ve ara sıra görüşebildiklerim. Hep aklımda olanlar

ve sıkca unuttuklarım… Her zaman yanımda olanlar ile

olamayanlar Kötü gün dostlarım, hep destek olanlar...Istemeden

üzdüğüm dostlar ve istemeden beni üzenler.... Cok yakınımda olanlar,

ulasamadiklarim, yıllardır görmediklerim, özlediklerim.... Vefa borcu olduklarım.

Bir telefon uzaklığında olanlar. Alçak gönüllüler, gönülden sevenler... Az yada cok

hayatıma girmiş tüm isimler…. Bu agaçta hepsinin kökleri sağlam, dalları uzun ve Güçlü

olacak. isimleri daima asılı kalacak… Her yeni yıl, eskilerin yanına yenileri eklenecek. Zor anlarda

ağacımın gölgesi dostları,

ve dostlukları bir nefes

serinletecek. Yeni yılla gelen

tum umutların, yeni başlangıçlarn,

dostların, bütün yeni günlerinizi

aydınlatması ve sizlerle

daha güzel an' lar

paylaşmak dileğimle.....

İYİ Kİ VARSINIZ ...

[attachment=1]

GEZENBİLİR AİLESİNE
Yeni yılda ; Sağlık, Mutluluk, Huzur, Başarı ve tüm hayallerinin gerçeğe dönüşmesini diliyorum .
HEP BERABER NİCE SENELERE ..... :smiley:

Happy New Year 2011.jpg

Yeni yılın;
Gezenbilir'e ve Karavan Gurubumuza yeni dostluklar,keyifli geziler,sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Levent

vizyona giren 2011 filminde iyilerin kazanması dileğiyle.

Yeni yıla forumda online olarak girmeyi planlıyorum.

Fiili olarak bilgisayarın başında olamasanız bile " katılımcı sayımızın artması ve camiamızın daha da güçlenmesi umutlarımıza destek amacıyla" herkesin online olmasını öneriyorum...

orsaalabanda' Alıntı:
Yeni yıla forumda online olarak girmeyi planlıyorum.

Fiili olarak bilgisayarın başında olamasanız bile " katılımcı sayımızın artması ve camiamızın daha da güçlenmesi umutlarımıza destek amacıyla" herkesin online olmasını öneriyorum...
bu mesajı birgün önce yazsaydın katılım yoğun olurdu.

Hatta hepimiz online olup karavancıların biraraya geldiklerinde en çok konuştukları konuyu tartışabiliriz...
Acaba hangi mevzu... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR