Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,351
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Hemde fırtına, yağmur ve soğuk (dış sıcaklıktan bahsediyorum karavan ısınmasa asla Aydın bizi bırakıp gitmezdi) bir gecenin ardından sabah aç karnına bu poz verilmişse.

Etiketler

Sureyya bey karavaniniz hayirli ugurlu olsun. Insallah bol neseli gunlerde gezersiniz. Sizden ria etsek aracinizi benim karavanim bolumunde bize detayli ve fotografli tanitirmisiniz. Bizim gibi karavani olmayanlarda bu soguk gunlerde bu resimlere bakarak biraz avunuruz belki.

Süreyya bey iyi günlerde,gezilerde kazasız sorunsuz kullanmanızı dilerim.

Süreyya bey aracınızın plakasından daha çok nerelerde gezeceğiniz de belli oldu :smiley:

Bir zaman önce karavanınıza bakmıştım.

[attachment=1]

Güzel karavan,sizi kutlarım.
Aramıza katılmanıza sevindim.

Rüzgar

Ä°maj da 1.jpg

Tüm karavancı dostlarıma bu güzel dileklerinden dolayı tekrar teşekkür ederim. Bir gün bir yerlerde karşılaşmak umuduyla.

mayıstosböce' Alıntı:
Süreyya bey aracınızın plakasından daha çok nerelerde gezeceğiniz de belli oldu :smiley:

Değilmi ama Bülent,Karavan olacak ta kutsal poyrazlar'ı ziyaret etmeyecek.Düşünmek bile istemiyorum :D :D :D

Süreyya bey kutsal toprakları karavansız olarak da ziyaret etmişti. Şimdi sevabı ikiye katlanacak :D :D :D

Yeni yılda...
Saçlarım biraz daha beyazlaşacak...
Kelim biraz daha büyüyecek...
Trafik kazalarında daha fazla insan ölecek...
Belki bir dostumu daha kaybedeceğim...
Veya dostlarım beni kaybedecek..
İçtiğim sudan, popomu sildiğim kağıda kadar herşeyi daha pahallı alacağım...
Adale adına "adalet"...
Allah adına "Günahsızlar" katledilecek.
Maçlarda daha fazla genç yaralanacak veya ölecek...
Tayyip yine "başbakan" seçilecek...
CHP yine kurultay yapacak...
Yeni yılda...
Galatasaray, yine dünyadaki bütün kelepir futbolcuları toplayıp, bedavaya dağıtacak...
Azerbeycan başbakanının eşi ile bizimkinin eşi yine yan yana fotoğraf çektirip, beni hasta edecek...
Yeni yılda...
Geçen seneki sex sayısını ve kalitesini yakalayamayacağım...
Milli piyangodan yine amorti çıkacak...
Yeni yılda sevdiğim kamplardan biri daha kapanacak ve yerine yenisi açılmayacak.
En önemlisi...
Karavanım bir yaş daha yaşlanıp, bana daha çok masraf çıkartacak...

Sağolun...
Ben almıyayım...
Siz yeni yılı kutlarken...
Bırakın ben eski yılın arkasından ağlayayım...

Hepinize Mutlu Yıllar..!!!!

;D çalışma arkadaşlarım umarım deli diye bakmıyorlardır şimdi, Enver dede ,Cem sizin yüzünüzden karizmam gidiyor.

mayıstosböce' Alıntı:
;D çalışma arkadaşlarım umarım deli diye bakmıyorlardır şimdi, Enver dede ,Cem sizin yüzünüzden karizmam gidiyor.

Aşkolsun Bülent,Poyrazlar gerçekten isteyerek gittiğm bir yer olmuştur her daim.Hatta hazırda kar yağdı diyeceğin günü bekliyorum.

Sanırım karavanlarınızda birer adet de Poyrazlar programı yüklenmiş düğme var.
Basınca doooğru kutsal topraklar...
28'i tanmamlayınca Erbakan gibi olacaksınız korkarım ;D

RÜZGAR' Alıntı:
Sanırım karavanlarınızda birer adet de Poyrazlar programı yüklenmiş düğme var.
Basınca doooğru kutsal topraklar...
28'i tanmamlayınca Erbakan gibi olacaksınız korkarım ;D

Güzel fikir ;)Bas düğmeye Poyrazlar. Erbakana yetişmek imkansız,korkarım 28 den sonra gidebilmek için vasıta kullanmıyordur.Astral seyahat.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR