Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,548
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Süreyya bey güle güle kullanın tekerleriniz mutlu gezilere dönsün inşallah.

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Süreyya bey kutsal toprakları karavansız olarak da ziyaret etmişti. Şimdi sevabı ikiye katlanacak :D :D :D
Cem haklı daha karavanım olmadığı dönemde bile karavan için poyrazlar ile bursayı ziyaret etti isem 16 CTU 54 beni o bölgelerden ayrımaz gibi geliyor.

Mutlu yıllar...

yeniyil.jpg

Sn. karagozlers,

Karavanınızı güzel günlerde, sağlık ve huzur içinde kullanın...

Ülker&Yavuz

Pratik bir çözüm ;) http://apps.facebook.com/sanalvideo/2010-yilinin-en-iyi-icaadi-d/?izin&perms&selected_profiles=599596117

Yeni bir yıl... Yeni umutlar, heyecanlar,beklentiler... İşte koskoca 1 yılı daha devirdik.

Sağlıkla, mutlulukla, huzurla...

Yeni yılda her şey dilediğinizce olsun.

[attachment=1]

Mutlu Yıllar.gif

Herkese umutlarımızın tükenmediği bir yıl dilerim...

[attachment=1]

Testeremen den

[attachment=2]

IMG_3038.jpg

testeremen.jpg

Ne acelesi vardıki Geçen yılın? Çabucak geçiverdi diğer 60 yıl gibi, Dolu,dolu geçecek ,arzuladıklarına ulaşacakları,sağlıklı ,mutlu,huzurlu,ışıl,ışıl yıllar.Herkese. :-* :-* :-*
[attachment=1]

(her iki kutlama fotoğrafıda Karavancı kutsal gölü Poyrazlardan bu arada) ;D

Photo-0146.jpg

Arkadaşlar bence Bülent'e fazla gaz vermeyin, sonra o elindeki testereyle güzelim ağaçları keserek kutsal toprakları genişletmek gibi bir çabaya girebilir. Hatta sucukiçi mermerden ağlama duvarı örmek gibi fikirler bile geliştirebilir.

Ama hakvermemek de pek mümkün değil. Oralara gelmek için taaa 5 km mesafeden onca masrafa girip ne dağlar, tepeler aşıyor çocuk. Bizim için yaptığı az fedakarlık mıdır bu ?

Herkese sevdikleriyle gönüllerince bir yıl diliyorum.

Gerçek karavanci olabilmek için Poyrazlar Gölü yanındaki kutsal toprakları ziyaret etmekmi gerekiyor :D ;D ben ve çadırvanım hala oraları görmedi :( yok mu yakınlarda poyrazlar seferi? :smiley: :smiley:

Daha güzel günler görme dileğiyle, yeni yılınızı kutlarım.

Cavid Sezen

başta karavan bölümü olmak üzere tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm dostlara gönüllerince gezebilecekleri sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim :smiley:

değerli dostlar, ayrı bir mesaj yollamak istemedim, dilerim bu mesaj yeni yıl kutlamaları arasında kaynar gider sadece okuması gerekenler okur, poyrazlar gezileri ile ilgili yapılan "kutsal topraklar" benzetmezi pek şık olmamış zannımca. hiç birimizin içinde zerre karar kötü niyet olmadığına eminim, yine de eğlenirken bile böylesi sözler sarfetmekten imtina etmek gerekir diye düşünüyorum. bu yersiz uyarım için tüm dostlarımdan özür diliyorum ama söylemeseydim kendimi rahat hissetmeyecektim, saygılar, iyi yıllar...

" bu yersiz uyarım için tüm dostlarımdan özür diliyorum ama söylemeseydim kendimi rahat hissetmeyecektim, saygılar, iyi yıllar... "
Rahatladınızsa mesele yok.

Burak bey,

Kutsal topraklarda ayrıca Poyrazlar gölünü yürüyerek dönen arkadaşlarda Hacı sıfatı kazanmakta...
Ben henüz o aşamaya gelemedim... ;D

magicburak' Alıntı:
bu yersiz uyarım için tüm dostlarımdan özür diliyorum ama söylemeseydim kendimi rahat hissetmeyecektim

Madem uyarınız yersiz, o zaman niye yazıyorsunuz ve arkasından özür diliyorsunuz?

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR