Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet, Eski flxible'ları kurtarmak için canlarını dişlerine takmışlar.
Aslında antika bir otobüs bulup karavan yapmak çok ilginç bir proje olabilir. Ne dersiniz çok mu büyük bir macera olur?
Mesela şöyle bir otobüsü karavan yaptığımızı hayal etsek, keyifli olmaz mı?
İmkanım olsa o kadar büyük olmasada biraz küçük klasik bir aracı karavan yapardım yazları rahat rahat dar alanda kısa paslaşma yapmadan gezerdim gönlümce.
Bilgisayarımda eski otobüsler diye bir klasör var ve yanlızca bu niyetten bu klasörü açtım.Evimdede eski otobüslerden 4-5 tane maket var,gördüğümde orjinalse hala alırım.
Bilgisayarımda eski otobüsler diye bir klasör var ve yanlızca bu niyetten bu klasörü açtım.Evimdede eski otobüslerden 4-5 tane maket var,gördüğümde orjinalse hala alırım.
İlk VW T2(ozamanlar bilmiyordum T2 olduğunu)olarak başladı bu heves,sonra çokça uzun bir süre otobüs olarak devam etti(ömür boyu içinde yaşama planından dolayı),daha çok yenidir normal insani boyutlarda bir karavana karar vermem ama bu karar da geçicidir ileride mutlaka ama mutlaka içinde çok uzun süre yaşanılacak bir karavan arzuluyorum.
Ben küçüklüğümden beri 302 hastasıyım, ama işin içine "duygusal" nedenler girince otobüsten karavan pek de mantıklı değil. Tabii çalışacak, gezecekse. Yakıt maliyeti çok yüksek.