Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,798

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İnsel hocam,

Hayırlı olsun... Araç uzağa mı gitti İstanbulda mı kaldı?
Bu arada artık mercedese aşina olduğuna göre senden bir unicat projesi beklemeye başlayalım mı? ;)

Rica ederim hocam, ben teşekkür ederim anlayışınız için. Müsadenizle diğer konudaki mesajları sileyim, konu dışına çıktık. Bu arada yakın zamanda yapmayı düşündüğümüz bir hamsi organizasyonu olacak dernekte, umarım sizlerde gelirsiniz...

taiga' Alıntı:
İnsel hocam,

Hayırlı olsun... Araç uzağa mı gitti İstanbulda mı kaldı?
Bu arada artık mercedese aşina olduğuna göre senden bir unicat projesi beklemeye başlayalım mı? ;)

Karavan cok yakinda. Atasehir'de. Cok hos bir bey aldi.
Fazla vaktim olmadigindan olan vaktide esimle birlikte kullanamadigimdan sattim malum. Yoksa cok iyi durumdaydi karavanim. Ben mutevaziliktan yanayim. Kucuk olsun benim olsun. Yakinda, pek yakinda... :D

İnsel senin adına üzülsekmi sevinsekmi bilmiyorum.
Hayırlısı olsun. Yeni projeni merakla bekliyoruz.
Levent

AYDURAN' Alıntı:
Rica ederim hocam, ben teşekkür ederim anlayışınız için. Müsadenizle diğer konudaki mesajları sileyim, konu dışına çıktık. Bu arada yakın zamanda yapmayı düşündüğümüz bir hamsi organizasyonu olacak dernekte, umarım sizlerde gelirsiniz...

Murat kardeş zaman ve mekan bilgisi olursa heleki hamsi var ;D gelmeye çalışacağım. ;)

Henüz birkaç kişi aramızda konuşuyoruz, daha netleşmedi. Yakın zamanda bir haftasonu diye düşünüyoruz. Dernek bahçesinde mangal yakıp balık yiyelim arkadaşlarla sohbet edelim istiyoruz. Ama katılım fazla olursa dernek harici bir yerde de düşünebiliriz. Kalabalığa göre araziye çıkarız artık :smiley:

Hayatımızdaki Karavan Döngüsü ve Karavan seçimi;
20 sene önce, sırt çantası+çadır+uyku tulumu olana karavancı gibi bakılırdı, bizde içeriden öyle görürdük, yıllar geçtikçe, bir araba ihtiyacı doğdu, ilk arabamıza tıkış tıkış dolup kampa giderdik, sonra karavancı yan yüzünü göstermeye başladı ve bagajı karavana benzeyen steyşın model arabalar rahatlık açısından ilgimizi çekmeye başladı, ardındn minibüsler geldi..
içimizdeki ateş bizi gerçek anlamda karavana doğru itiyordu, o günde geldi ve ülke şartlarına göre karavana benzeyen karavan sahibi olduk, sonra konforu tam olan karavana terfi ettik ama karavan konforları tamdı ama düzgün durumda tutabilmek için çaba gerektiriyordu ve yol sürüşü bakımından günün araçlarının gerisinde bir konfor sunuyordu, yaş ilerledi, yavaş yavaş uğraşmalar, yol konforu önemli kriter olmaya başladı, karavanın dışarıdan tam karavana benzemesi ve iç ferahlığı ikinci plana düşmeye başladı.
Bu gün geldiğim kişisel nokta, karavanımın artık sokakda karavana benzemesi bana pisikolojik olarak yetmiyor, iç konforu sorunlarımı çözmüyor, artık yol konforu, yeni araç teknolojisi arayışı ön plana çıkıyor, geziler konusunda hızlı fikir değiştirmek istiyorum artık, artık dışdan karavana benzemesin içi biraz karavan ihtiyacımı karşılasın yeter diyorum..
Artık Docato camper diyorum.
Belki yakın bir gelecekde 12m3 araçla dolaşmakda zor gelecek biliyorum, belki yine minibüse döneceğiz ,belkide dublo bize yetecek pansiyonlara gideceğiz ve bir gün gelecek, bir cami avlusunda toplanacağız..

Süreç herkes için kaçınılmaş aynı, mühim olan "bu kubbede kalacak hoş seda", ve bütün dünya işlerinin sıkışıklığına rağmen camiye gelecek Dostlara sahip olmak önemli...

Tamam Yusuf dediğin gibi yapalım.....Sen bana bakma , kar yağdı dışarıyla alakamız kesildi, içimize dönünce böyle oldu...Birazda İnselin şimdi ne yapacağını, karavanı yoğun yaşamış-yaşıyan birisi olarak tercihi hangi yönde olacak, karavan döngüsündeki güncel konumu, merak ediyorum...

İnsel Bey,
Hayırlı olsun.
İnşallah gönlüne göre bir araç denk gelir.
Siz tecrübeli bir arkadaşımızsınız.
Doğru seçim yapacağınızdan eminim.
Saygılar.

Atila Bey,
Karamsar olma.
Yaşam dediğin 3 gün.
Bizden gitti ikisi.
Elde kalan bir gün.
Bu bir günü nasıl geçiririz.
Ne kadar gezeriz.
Ne kadarını en iyi şekilde değerlendiririz.
Kârımız bu.
Öteki taraf korkusuyla günlerimizi karartmayalım.
Kaçınılmaz olanı değil,
Elimizden kaçırabileceğimiz bu birkaç günümüzü
en iyi değerlendirelim.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri