Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,647
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Kapadokyada bende çekimler yapmıştım abi bilirim o geceleri işin espirisi takılıyorum turistleri eylendirmek için yapılan seviyeli gösteriler.

Teklifiniz içinde ayrıca teşekkürler.

Etiketler

ykamas' Alıntı:
OH BE!
Beni anlayan bir kazak erkek
Sağol enverdede
ne demek efendim,yaşamayı bilene Hep destek Tam destek...Bu arada sayın yaybek kadar aktif olamasamda forumun takipçisiyim bu tip bir takılmaya hoşgörü ile yaklaşacağından kuşku duymayarak yansıttım yorumumu...

yaybek' Alıntı:
Kapadokyada bende çekimler yapmıştım abi bilirim o geceleri işin espirisi takılıyorum turistleri eylendirmek için yapılan seviyeli gösteriler.

Teklifiniz içinde ayrıca teşekkürler.
Sn.Yaybek ilk notunuzda samimi espirinizin farkına vararak muhabbetinize katıldım.Umarım ukalalık olmamıştır.

bende folklör gösterisi izler gibi zevkle izlemiştim ama benim hanım pek beğenmedi

Sayın Enverdede ne münasebet tabiki espri yapabilirsiniz hiçbir şekilde alınmadım sizler bizim büyüklerimizsiniz hatta hata yaptığımızda kulağımızı dahi çekebilirsiniz ;D

Burada tüm dostlar birbirini tanır ve muhabbetlerimiz karşılıklı yerine göre latifelerle geçer kimsede alınmaz bu işten siz çokca katılmadığınız için buradaki ortamı bilmiyor ve haklı olarak yaptığınız espirinin yanlış anlaşılmasından tedirgin oldunuz,aklınıza olumsuz hiçbir şey gelmesin burada mümkün olduğunca olumlu muhabbetler olur kalın sağlıcakla.

Turistleri eğlendirmek için yapılan gösterilerin gerçekten seviyeli olmasını arzu ederdim.

Sayın
orsaalabanda ,
Seviyenin olmadığı yere türbanlı aileler,suriyeli aileler,en başta ben eşimle gitmem zaten.
Türk gecesi" adı altında %99 yabancı misafirlere yönelik eğlence proğramları ticari kaygı nedeniyle kaliteli ve ciddi olmak zorundalar.
Fotolar var ama küçültemedim aktarmak için bu sayfaya.
Programı varmış küçültmenin
onu da ben bilmiyorum.
Ama aktaracağım en kısa zamanda.
Selamlar Bursaya ve tüm dostlara.....

Yusuf abi,
Seviyenin ölçüsü kişlerin algılarına bağlı olarak değişir. Suriyeli ya da türbanlı ailelerin gidiyor olması benim için ölçü değildir. Seviyesizlikten kastım ahlaksızlık da değildir. Derviş gösterisi dediğiniz nedir onu da anlayamadım? Sema gösterisi mi demek istiyorsunuz? Sema gösteri midir onu da anlayabilmiş değilim zaten. İçinde ticari kaygıların ve dansözün olduğu bir gösteri benim için öncelikle kültürel ve sanatsal bir faaliyet değildir. Sahneye koyanlar tarafndan kültürel ve sanatsal bir faaliyet olarak sunuluyor olması da seviyesizliğin daniskasıdır. Turistlere sunulan basit animasyonlardır bunlar. Fotoğraflar neyi ispatlayacak? Özellikle rica ediyorum hele ki içinde dansöz varsa lütfen burada yayınlamayın.
Bursa'dan da sizlere selamlar...

Sevgili Cem,

Peki karavancıların gecesi olması dahi düşünceni değiştirmez mi? ;D :D :D ;D

http://www.gazetegez.net/detay.asp?hid=308

"Türkiye’nin en iyi oryantallerinden biri olan ancak henüz hak ettiği unvana ulaşamayan Ceren karavancılar gecesinde herkesi coşturdu. Attığı göbekler ve topladığı bahşişlerle erkekler kadar kadınlardan da alkış alan Oryantal Ceren yaklaşık 20 dakikalık bir sahne performansıyla izleyenleri adeta büyüledi."

Bak herkes büyülenmiş... Sen hala eski kafada kaldın sanırım... :eek: ;D

Cem bey size katılıyorum vede açıklamanızı çok güzel bir şekilde yaptığınız için sizi ayrıca kutluyorum. Yaşım 60 olmasına rağmen bugüne kadar çıplak bir şekilde ortada kıvırtan,masaların üzerinde pis ayakları ile dolaşan,dansöz adı altında göbek atmaktan başka hiçbir işe yaramayan bu kişileri neden saatlerce seyredip birde onlara para takarlar hiç anlayamadım.Benim sevmediğim vede benimsemediğim bir oyun tarzıdır.Sanat olarak yorumlamak isteyen birkaç dansöz(sanatçı) var onları bu kategoriye almıyorum .Zaten onlar uluorta yerde kıvırtmazlar. Uluorta yerlerde kıvırtanlarla Kültür ve Sanat etkinliği yapılmaz,yapılamaz...

Şeref

ykamas' Alıntı:
Seviyenin olmadığı yere türbanlı aileler,suriyeli aileler,en başta ben eşimle gitmem zaten.

Sayın ykamas, türbanlı vede suriyeli olmayan kişilerin gittikleri yerler seviyeli değilmidir. Hem türbanlı olacaksın hemde çırılçıplak oynayan dansöz'ü seyredeceksin,alkışlayacaksın,para takacaksın ve bunada seviye diyeceksin.Siz kendinizi Arabistanda sanıyorsunuz galiba?
giyim tarzınız ile yaptıklarınız arasındaki çelişki beni hayrete düşürdü. Ya olduğunuz gibi görünün,yada göründüğünüz gibi olun...

Şeref

mseref' Alıntı:
Sayın ykamas, türbanlı vede suriyeli olmayan kişilerin gittikleri yerler seviyeli değilmidir. Hem türbanlı olacaksın hemde çırılçıplak oynayan dansöz'ü seyredeceksin,alkışlayacaksın,para takacaksın ve bunada seviye diyeceksin.Siz kendinizi Arabistanda sanıyorsunuz galiba?
giyim tarzınız ile yaptıklarınız arasındaki çelişki beni hayrete düşürdü. Ya olduğunuz gibi görünün,yada göründüğünüz gibi olun...

Şeref

Eyvah eyvah. Konu sariyor gene forumda bulusma vakti geldi galiba. :D

Arkadaşlar;

Konu gitmemesi gereken yerlere doğru gitme eğiliminde. Yanlış anlama/anlaşılma durumları var bence. Yüzyüze olduğumuz zaman ortaya çıkmayacak tartışmalar, forumlarda olabiliyor. Lütfen biraz daha itidal!...

Cavid Sezen

yine basit bir gezi yazısının ardından ortalık karışmak üzere, arkadaşlar hemen alınganlık göstermeyelim,
buradaki herkesin aynı siyasi düşüncede, aynı kültür seviyesinde, aynı inançda olmasını bekleyemezsiniz, bizi birleştiren tek bir ortak noktamız var karavan ve kamp sevgimiz,
yazanlar herkesi olduğu gibi kabul etmesi lazım, karşısındaki insanın düşüncelerini yüz yüze tartışması daha doğru olacakdır,
İnsel beyin dediği gibi buluşma zamanı gelmişdir ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR