Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,899
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182510440&rnd=8347

Bu tarz araç arayanlar için .Fiyat sanki biraz fazla gibi.Aracı tanıyan bilen varmı?

Etiketler

Bu ilan sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2005-model-az-kilometrede-motokaravan-182510440/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arac bahsedildigi uzre Erdal oto dosemede yapilmis. Bu aracin ederi normalde 30-35 diyelim. Mutfak ve dolaplar orjinal westfalia yada reimo degil anlasilan. Piyasa isi dolap cok tutacagini dusunmuyorum. Bu araclarin termo paketlilerinin hepsinde webosta zaten var. Dolayisi ie mutfak, dolap, buzdolabi vs. 10 bin tl tutsa. Bunu almak isteyen bence sirf tavan icin 20 bin fazla vermis gibi olur. Yani bence fiyat biraz abarti.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arac bahsedildigi uzre Erdal oto dosemede yapilmis. Bu aracin ederi normalde 30-35 diyelim. Mutfak ve dolaplar orjinal westfalia yada reimo degil anlasilan. Piyasa isi dolap cok tutacagini dusunmuyorum. Bu araclarin termo paketlilerinin hepsinde webosta zaten var. Dolayisi ie mutfak, dolap, buzdolabi vs. 10 bin tl tutsa. Bunu almak isteyen bence sirf tavan icin 20 bin fazla vermis gibi olur. Yani bence fiyat biraz abarti.

Merhaba,

Karavan alma planları yaparak ilanlara yorum yapmaya çalışıyorum. Aşağıdaki ilanın fiyatı bana uygun geldi ama sizin de yorumlarınızı merak ettim. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-motokaravan-183943447/detay

Melih hocam aracın otomatik ve az km li oluşu göz önüne alınırsa 2. El fiyatı 35 gibi.üst açılır mekanizma 5000 euro yani 15000 tl (gerçi tente yıpranmış ama) iç dolaplar vebasto ve karanan ruhsata işletme vs. 10000 desek bu araca 60bin verilebilir gibime geldi. Ben bir arkadaşıma almak için aradım ve 60 bin teklif ettim ama 62 bin teklif etmişler o yüzden vermrdi.65 binde ısrarcı.Genede türünün tek örneği olması nedeniyle ilgimi çekiyor bazan ben benimlini arkadaşıma verip ben alsammı diye düşünüyorum.Ancak yurt dışı gezilerde bazen zorunlu olarak kamp dışı konaklıyoruz bu durumda tenteli şekilde kamp dışı konaklamak ne kadar güvenli çakincelerim var.

hasanbalkan' Alıntı:
Merhaba,

Karavan alma planları yaparak ilanlara yorum yapmaya çalışıyorum. Aşağıdaki ilanın fiyatı bana uygun geldi ama sizin de yorumlarınızı merak ettim. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-motokaravan-183943447/detay
bence böyle bir karavan için 50 bin tl çok iyi bir fiyat,hatta şüphe duydum,daha pahalı olması gerekirdi,iyice bakmak,gidip görmek lazım,sakın görmeden kapora falan yollamayın

nevzat' Alıntı:
Melih hocam aracın otomatik ve az km li oluşu göz önüne alınırsa 2. El fiyatı 35 gibi.üst açılır mekanizma 5000 euro yani 15000 tl (gerçi tente yıpranmış ama) iç dolaplar vebasto ve karanan ruhsata işletme vs. 10000 desek bu araca 60bin verilebilir gibime geldi. Ben bir arkadaşıma almak için aradım ve 60 bin teklif ettim ama 62 bin teklif etmişler o yüzden vermrdi.65 binde ısrarcı.Genede türünün tek örneği olması nedeniyle ilgimi çekiyor bazan ben benimlini arkadaşıma verip ben alsammı diye düşünüyorum.Ancak yurt dışı gezilerde bazen zorunlu olarak kamp dışı konaklıyoruz bu durumda tenteli şekilde kamp dışı konaklamak ne kadar güvenli çakincelerim var.

Nevzat hocam degeri 2 bin euro civarinda olan tavan, bir firma 5 bin euro ya takiyor diye hele ki aracin ustunde ve kullanilmissa kesinlikle 5 bin euro etmez. Gecenlerde Facebook grubunda bir arkadas paylasmisti T4 lerine istanbul sanayide pop-up tavan yaptirmisti. Hemde super olmus. Orjinalden farksiz fiber. Demekki istenilince oluyormus.

Tavani orjinal bile isteseniz duz bir arac alip gidip Almanya'da taktirip gelmek daha az tutar.

melihbozkurt' Alıntı:
Nevzat hocam degeri 2 bin euro civarinda olan tavan, bir firma 5 bin euro ya takiyor diye hele ki aracin ustunde ve kullanilmissa kesinlikle 5 bin euro etmez. Gecenlerde Facebook grubunda bir arkadas paylasmisti T4 lerine istanbul sanayide pop-up tavan yaptirmisti. Hemde super olmus. Orjinalden farksiz fiber. Demekki istenilince oluyormus.

Tavani orjinal bile isteseniz duz bir arac alip gidip Almanya'da taktirip gelmek daha az tutar.
İstanbulda yapılan pop-up tavanın fotoğrafları ve fiyat bilgisi varmı?

melihbozkurt' Alıntı:
Gecenlerde Facebook grubunda bir arkadas paylasmisti T4 lerine istanbul sanayide pop-up tavan yaptirmisti. Hemde super olmus. Orjinalden farksiz fiber. Demekki istenilince oluyormus.

Melih Bey merhabalar,

Bende T5 var ve pop-up tavan için 5bin euro verip vermemeyi düşünüyordum.
İstanbul'da pop-up tavan yaptıran arkadaşlarla nasıl iletişim kurabilirim, yardımınız olabilir mi ?

Selamlar,
Selçuk SÜNETCİ

Atilla bey cikmasin yapan kisi ,)

omnitemporal' Alıntı:

Gezenbilir facebook grubunda paylasmislardi. Israrla sordum ama esimin bir arkadasi yapti, lazim oldugunda bilgi veririz falan dendi kaldi oyle. Grupdan bulup mesaj atabilirsiniz. Benim su an boyle bir isim olmadigi ve insanlari tatillerinde sik bogaz etmek istemedigim icin cok usteleyemedim.

omnitemporal' Alıntı:

Gezenbilir facebook grubunda paylasmislardi. Israrla sordum ama esimin bir arkadasi yapti, lazim oldugunda bilgi veririz falan dendi kaldi oyle. Grupdan bulup mesaj atabilirsiniz. Benim su an boyle bir isim olmadigi ve insanlari tatillerinde sik bogaz etmek istemedigim icin cok usteleyemedim.

omnitemporal' Alıntı:

Moderatörlerin mesajları 3 kez yazılıyor ki etkili olsun,gözden kaçmasın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR