melihbozkurt' Alıntı:Gezenbilir facebook grubunda paylasmislardi. Israrla sordum ama esimin bir arkadasi yapti, lazim oldugunda bilgi veririz falan dendi kaldi oyle. Grupdan bulup mesaj atabilirsiniz. Benim su an boyle bir isim olmadigi ve insanlari tatillerinde sik bogaz etmek istemedigim icin cok usteleyemedim.
Sent from my iPad using Tapatalk
bartek' Alıntı:Tapatalk kullananlar 2- 3 kez yazınca kullanıcı hatası diyordum ama bize bu işleri öğreten Melih Bey yazınca problem tapatalk ta diyenlere inanmaya başladım. :
güngör' Alıntı:Melih'in yazdığı T4 pop-up tavan aracın sahibi ile bayramda saroz kampingde beraberdik, aracı inceledim kaportacıya yaptırmışlar tavan kuşakları ile birlikte tavan komple kesilmiş ve tente uygulaması yapılmış. Daha net ifade ile tavan sacı açılır
tavan olarak kullanılmış.
Kuşaklar kesildiği için uygulamayı biraz riskli buldum.
selsun' Alıntı:Melih Bey merhabalar,
Bende T5 var ve pop-up tavan için 5bin euro verip vermemeyi düşünüyordum.
İstanbul'da pop-up tavan yaptıran arkadaşlarla nasıl iletişim kurabilirim, yardımınız olabilir mi ?
Selamlar,
Selçuk SÜNETCİ
melihbozkurt' Alıntı:Levent bey, eger kusaklar kesilmeseydi yani orjinalde oldugu gibi sadece kucuk kare bir delik acilsaydi daha guvenli olurdu. Aceba bu sekilde yapma ihtimalleri yokmuymus? Yani kendi tercihlerimi, yoksa kaportaci bu kadarini mi yapabilmis?
güngör' Alıntı:Melih'in yazdığı T4 pop-up tavan aracın sahibi ile bayramda saroz kampingde beraberdik, aracı inceledim kaportacıya yaptırmışlar tavan kuşakları ile birlikte tavan komple kesilmiş ve tente uygulaması yapılmış. Daha net ifade ile tavan sacı açılır
tavan olarak kullanılmış.
Kuşaklar kesildiği için uygulamayı biraz riskli buldum.