Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,922
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

tekelimustafa' Alıntı:
Herkese tekrar merhaba,
Starex konusunda eşimi ikna edemediğim için bu konuya biraz ara verdim.

Kendi kendime dağlarda ve kırlarda değil de ilan sitesinde gezerken ve hayal kurarken iki ilan kafama takıldı. Bunlar tabi birbirlerinin alternatifleri değiller ancak bana fiyat anlaminda eşit uzaklıktalar. Şöyleki; ilk ilan başlangıç yapmak için küçük güzel bir karavan gibi duruyor. Fazla maliyete katlanmaya gerek yok. Halihazırdaki aracımı ben ve eşim kullanmaya devam edebiliriz. Ancak tabi kısıtlı bir karavan olduğu ortada. Bununla beraber aracımı elden çıkarıp üzerine cüzi bir miktar ekleyerek ikinci karavana sahip olabilirim. Bu durumda şehir içi ulaşım konusunda ben ve eşim sıkıntı çekeceğiz ve işe gidip gelme anlamında toplu ulaşıma başvurmak zorunda kalacağız. Ama tabi donanımlı ve daha büyük bir karavanımız olacak. Siz olsanız ne yapardınız.

Bu arada inşallah yarın ikinci karavanı görmeye gideceğim eğer sahibi müsaitse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-5m2-chateau-frenli-karavan-176971963/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-vw-gumruk-cikisli-westfalia-orjinal-lt28-motokaravan-177230373/detay

Simdi sorunuz oyle bir noktaya parmak basti ki yeniden tartismalarin alevlenmesi an meselesi. :smiley: Kampervan ve ya Cekme karavan tartismasi yillardir surer gider. Kampervanlarin ve cekme karavanlarin eksileri, artilari dedigim gibi cok tartisildi forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Bana sorarsaniz ilk linkteki cekme karavan 2 yetiskin, 2 cocuk icin cok kucuk. Ben sahsen ikinci linkteki kampervan'da cok daha rahat edeceginizi dusunuyorum. Ikinci linkteki kampervanin sahibi sitemizden mi bilmiyorum ama almaya niyetlenirseniz Ankara'da sitemize uzun suredir uye olan, voswagen servisi olan ve eskiden bu kampervanlardan kullanmis Hikmet abimiz var. Kendisi ile gorusup fikir alabilir yada araci gosterebilirsiniz saniyorum.

Eger sehir icinde arac kullanmak sizin icin elzemse aracinizi satip uzerine biraz daha koyarak 15-20 bin TL lik bir arac ve 10-15 bin TL lik bir karavan alabilirsiniz. Ileride araci ve gerekirse karavani degistirirsiniz.

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;area=pictures;u=12145;view=362
eğer o araç resimdeki araç ise hikmetin eski karavanı

Kadir bey,
Benim gordugum karavan bu değildi. Evet birbirinin ikizi karavanlar bunlar ancak yan tentesinden ayırt edilebiliyor. Benim gördüğüm karavanı, sahibi lokman bey antalya gümrükten almış. Türkiyedeki ilk sahibi kendisiymiş. Aldıktan sonra güneş paneli ve buzdolabı eklemiş. Lpg taktırmış.
Eşimle ilk kez bir karavana baktık. Eşim içini çok dar buldu. Ben de eşime karavanlardan evdeki ferahlığın benzerini aramamasını soyledim. Yine de çekme karavanlara yönelecek gibiyiz.

hayırlısı neyse olsun tanıdığım birçok kişi çekme karavanından çok memnun

melihbozkurt' Alıntı:
Enver bey;

Karavanin modeli onemli degil. Sizin karavaniniz var, vaktiniz var. Simdi biz size ozenmeyelimde kime ozenelim. :smiley:

Bitmez Melih Bitmez.....beklentiler,özenmeler :smiley: ....

tekelimustafa' Alıntı:
Herkese tekrar merhaba,
Starex konusunda eşimi ikna edemediğim için bu konuya biraz ara verdim.

Kendi kendime dağlarda ve kırlarda değil de ilan sitesinde gezerken ve hayal kurarken iki ilan kafama takıldı. Bunlar tabi birbirlerinin alternatifleri değiller ancak bana fiyat anlaminda eşit uzaklıktalar. Şöyleki; ilk ilan başlangıç yapmak için küçük güzel bir karavan gibi duruyor. Fazla maliyete katlanmaya gerek yok. Halihazırdaki aracımı ben ve eşim kullanmaya devam edebiliriz. Ancak tabi kısıtlı bir karavan olduğu ortada. Bununla beraber aracımı elden çıkarıp üzerine cüzi bir miktar ekleyerek ikinci karavana sahip olabilirim. Bu durumda şehir içi ulaşım konusunda ben ve eşim sıkıntı çekeceğiz ve işe gidip gelme anlamında toplu ulaşıma başvurmak zorunda kalacağız. Ama tabi donanımlı ve daha büyük bir karavanımız olacak. Siz olsanız ne yapardınız.

Bu arada inşallah yarın ikinci karavanı görmeye gideceğim eğer sahibi müsaitse.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-5m2-chateau-frenli-karavan-176971963/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-vw-gumruk-cikisli-westfalia-orjinal-lt28-motokaravan-177230373/detay
MErhaba, VW olan araç orjinal bir Sven Hedin. Çok görülmeyen bir araç. Benzinli olması dezavantaj gibi görünse de, artık dipte çok fark etmiyor. Motoru çok kuvvetli. Kaportası da uğraştırmayacak gibiyse bence tercih edilebilir.

Arkadaşlar merhaba. Malum siteye aracımı satılık olarak koydum. Niyetim 15 m3 yeni kasa imalatı. Satılırsa tabii. Herkese selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mabirsen' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba. Malum siteye aracımı satılık olarak koydum. Niyetim 15 m3 yeni kasa imalatı. Satılırsa tabii. Herkese selamlar.

Mehmet Ali Bey merhaba;

Aracinizi daha yeni bitirmis ve ilk gezinizi yapmisken sizi satmaya iten neden yada nedenler neler diye merak ettim. Sizi satmaya yonelten sebeplerden bahsederseniz burada kendilerine arac yapacak arkadaslarda onceden buna gore hazirlikli olurlar. Ornegin 4 kisi icin kucuk geliyor derseniz belki baska arkadaslar ilk bastan 15m3 yaparlar.

Melih bey. Aracımdan son derece memnunum. Beni ve ailemi çok güzel misafir etti. Ama bu kadar uğraş herhalde alışkanlık yaptı. Bir başka plan uygulayayım diye düşündüm. Yoksa araçtan bir memnuniyetsizliğim yok. Yeni bir araç alıp uğraşmak hoşuma gidiyor hepsi bu. Tabii bütçe imkanları sınırlı olunca takas veya satış gerek. Eğer bütçem müsait olsa inanın aracımı satmadan yapardım. Selamlar.

Bu arada satılmazsa bütçem uygun olunca 15 veya 17 m3 denerim.

http://sahibinden.com/177743797

dikkat! yukarıdaki ilan sahte. kapora istiyorlar ancak 10 dk sonra almaya geliyorum derseniz kaporası alındı gelmeyin diyorlar. çelişkili başka ifadeleri de var. zaten fiyattan belli sahte ilan olduğu. ilan sitesine de şikayet ettim.
hayırlı günler

İlan yayından kaldırılmış,
Ara ara sivas,elazığ vb illerde çok uygun fiyata avrupa çekme karavan ilanı çıkar,fotoğrafları internetten bulan dolandırıcılar ,kapora ister,hesap no verir,aman dikkat

Melih Bey;

Sizin araç :smiley:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-mini-karavan-177827040/detay

Hasan

Abartmak istemem ama tahminim bir yıldır bu araç ilanda.

nasah' Alıntı:
Melih Bey;

Sizin araç :smiley:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-mini-karavan-177827040/detay

Hasan

Hasan Bey;

Estağfurullah, bu aracda bana iyice yapisti. Benimki butcesi kisitli olan insanlarin icin bir oneri. :smiley:

Bu arada bu arac epeydir surekli ilana girer cikar. Fiyati biraz fazla bana gore.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-8-metre-ultra-lux-modern-karavan-179118926/detay

bu ilan ne kadar gerçekçi,
8 metre olupta 740 kg altın olması aldatıcı değilmi,
ilan sahibinin dikkatli olması gerekli , suça girmezmi bu??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri