melihbozkurt
Karavan Yönetim
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Simdi sorunuz oyle bir noktaya parmak basti ki yeniden tartismalarin alevlenmesi an meselesi. Kampervan ve ya Cekme karavan tartismasi yillardir surer gider. Kampervanlarin ve cekme karavanlarin eksileri, artilari dedigim gibi cok tartisildi forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Bana sorarsaniz ilk linkteki cekme karavan 2 yetiskin, 2 cocuk icin cok kucuk. Ben sahsen ikinci linkteki kampervan'da cok daha rahat edeceginizi dusunuyorum. Ikinci linkteki kampervanin sahibi sitemizden mi bilmiyorum ama almaya niyetlenirseniz Ankara'da sitemize uzun suredir uye olan, voswagen servisi olan ve eskiden bu kampervanlardan kullanmis Hikmet abimiz var. Kendisi ile gorusup fikir alabilir yada araci gosterebilirsiniz saniyorum.
Eger sehir icinde arac kullanmak sizin icin elzemse aracinizi satip uzerine biraz daha koyarak 15-20 bin TL lik bir arac ve 10-15 bin TL lik bir karavan alabilirsiniz. Ileride araci ve gerekirse karavani degistirirsiniz.
tekelimustafa' Alıntı:Herkese tekrar merhaba,
Starex konusunda eşimi ikna edemediğim için bu konuya biraz ara verdim.
Kendi kendime dağlarda ve kırlarda değil de ilan sitesinde gezerken ve hayal kurarken iki ilan kafama takıldı. Bunlar tabi birbirlerinin alternatifleri değiller ancak bana fiyat anlaminda eşit uzaklıktalar. Şöyleki; ilk ilan başlangıç yapmak için küçük güzel bir karavan gibi duruyor. Fazla maliyete katlanmaya gerek yok. Halihazırdaki aracımı ben ve eşim kullanmaya devam edebiliriz. Ancak tabi kısıtlı bir karavan olduğu ortada. Bununla beraber aracımı elden çıkarıp üzerine cüzi bir miktar ekleyerek ikinci karavana sahip olabilirim. Bu durumda şehir içi ulaşım konusunda ben ve eşim sıkıntı çekeceğiz ve işe gidip gelme anlamında toplu ulaşıma başvurmak zorunda kalacağız. Ama tabi donanımlı ve daha büyük bir karavanımız olacak. Siz olsanız ne yapardınız.
Bu arada inşallah yarın ikinci karavanı görmeye gideceğim eğer sahibi müsaitse.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-5m2-chateau-frenli-karavan-176971963/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-vw-gumruk-cikisli-westfalia-orjinal-lt28-motokaravan-177230373/detay
Simdi sorunuz oyle bir noktaya parmak basti ki yeniden tartismalarin alevlenmesi an meselesi. Kampervan ve ya Cekme karavan tartismasi yillardir surer gider. Kampervanlarin ve cekme karavanlarin eksileri, artilari dedigim gibi cok tartisildi forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Bana sorarsaniz ilk linkteki cekme karavan 2 yetiskin, 2 cocuk icin cok kucuk. Ben sahsen ikinci linkteki kampervan'da cok daha rahat edeceginizi dusunuyorum. Ikinci linkteki kampervanin sahibi sitemizden mi bilmiyorum ama almaya niyetlenirseniz Ankara'da sitemize uzun suredir uye olan, voswagen servisi olan ve eskiden bu kampervanlardan kullanmis Hikmet abimiz var. Kendisi ile gorusup fikir alabilir yada araci gosterebilirsiniz saniyorum.
Eger sehir icinde arac kullanmak sizin icin elzemse aracinizi satip uzerine biraz daha koyarak 15-20 bin TL lik bir arac ve 10-15 bin TL lik bir karavan alabilirsiniz. Ileride araci ve gerekirse karavani degistirirsiniz.