Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,541
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

NEYE GÖRE 2 YE KATLAR DEDİNİZ BİLMİYORUM AMA İNANIN O PARANIN ALTINA GELİR... LÜTFEN BİLEN KONUŞSUN BİLMEYEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSIN..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=17256.2970;last_msg=1345102#ixzz38D0Al1Fm

Bilen arkadaş ,foruma hoş geldin,öğrenmenin sonu yoktur,biraz incelesen forumda yorum yazarken büyük harf kullanmamaya özen gösterdiğimizi,uslubumuzla dostluklar ürettiğimizi farkedebilirdin.Yinede teşekkürler uzmanlığın konusunda paylaştığın bilgiler için.

Etiketler

Tifa'nın yazdıkları gerçekçi zira Mercedes 2200 cc motor hacimde olunca ÖTV %145 olacağından hesap çokta
yanlış olmamış.

enverdede' Alıntı:
NEYE GÖRE 2 YE KATLAR DEDİNİZ BİLMİYORUM AMA İNANIN O PARANIN ALTINA GELİR... LÜTFEN BİLEN KONUŞSUN BİLMEYEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSIN..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=17256.2970;last_msg=1345102#ixzz38D0Al1Fm

Bilen arkadaş ,foruma hoş geldin,öğrenmenin sonu yoktur,biraz incelesen forumda yorum yazarken büyük harf kullanmamaya özen gösterdiğimizi,uslubumuzla dostluklar ürettiğimizi farkedebilirdin.Yinede teşekkürler uzmanlığın konusunda paylaştığın bilgiler için.

Enver bey çok özür dilerim ama vüyük harf bağırmadır forumlardaa.... Reel kapitalist hayatta parası olmayanı adam yerine koymazlar.... Atatürkçüler inançsızdır.... Müslümanlar katildir.... Yaşamınızı bukadar kurallar içine koymayın bence.... Hatta kural bile değil bir uerlerde bunu okumuşsunuz ve öylece yaşıyorsunuz.... Bu mantıkla ben farklı bir yerdeyim türkiyeyi düşünün yada isterseniz dünyayı düşünün tatil yapma oranlarını ve karavanla tatil yapanların oranı ı yani dünya nufusuna oranla %1 in altı bir rakam... E siz neden çoğunluk Normal İnsanlar gibi ötellerde tatil köylerinde tatil yapmıyorsunuz... Ayyy sıkıldım bana ne ya istediğinizi düşünmekte yaşamakta serbestsiniz... Bu yaştan sonra sizin yaşam stilinizi inançlarınızı değiştirecek değilim bana ne....

güngör' Alıntı:
Tifa'nın yazdıkları gerçekçi zira Mercedes 2200 cc motor hacimde olunca ÖTV %145 olacağından hesap çokta
yanlış olmamış.

Hocam 180.000 euro vereceğim derseniz size mercedes hymer karavan buluruz... :smiley: iki katı değil yani....

zannedersiniz turbolinea evliyaçelebi 65 olmuş,veya Turbolinea yalnız değilmiş.

Ilk basta evliyacelebi65 uslubunuzu biraz yumsatirsaniz, birbirimizi kirmazsak hepimizi icin daha iyi olur. Bakin sizde demissiniz epi topu dunya nufusunun %1'i kadariz. :smiley:

Tartismayi baslatan insan olarak, aslinda adi sani bilinmeyen bir karavana bu kadar istenmemeli, o fiyata daha guzel karavanlar alinabilir mahiyetinde soylemistim. Hymer orada lafin gelisiydi. Eger hymer uzerinden gidecek olursak ortalama bir hymer'in Ingiltere fiyati £50 bin yani 63 bin eurodur. Eger arac 2000CC nin altinda olursa OTV'si KDV si 140 bin euro'ya gelir, eger uzerinde ise fiyat 170-180 bin euro civarini bulur.

Ayrica ben sahsen zaten hic bir mala bu fiyati vermem. Baska bir esdegeri ile ayni isi ikame ettirebildigimiz bir mal icin, yusek mablaglar odemek kapitalizmi beslemekden baska birsey degildir. Ornegin insan en kotu araclada gezer, onemli olan gezmekse. En basta soyledigim gibi Hymer laf gelimiydi.

Bu forum giderek Turbolinea fan club e dönmeye başladı...

Aramızda 700-800 bin tl yi bir karavana verecek birisi olduğunu sanmıyorum,Bu arada turbolinea forum donanım haber de resitaline devam ediyor :smiley:

Arkadaslar ben kacirdin sanirim epeydir islerim nedeni ile sadece bakip cikiyordum. Bu Turbolinea nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar ben kacirdin sanirim epeydir islerim nedeni ile sadece bakip cikiyordum. Bu Turbolinea nedir?

melihbozkurt' Alıntı:

Melih bey kaçırdığınız için pek fazla kafanıza takmanıza gerek yok yani tanımadığınıza sevinebilirsiniz bile ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.