Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,546
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Gene mağdur bir müşteri . İnşallah çözüm bulur. Ama sıkıntılı bir araca da kimse o kadar para vermez. Biraz afişe etme amaçlı olmuş .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-sifir-karavan-171669616/detay

Etiketler

Yazık hem de çok yazık.
Verilen servet bazındaki bedele karşılık, ilanda vurgulandığı gibi servis alınamıyorsa, vay halimize....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-avukattan-alman-mali-orjinal-mercedes-mb100-super-temiz-171831522/detay

Bilen tanıyan kullanan var mı bu aracı ? Bana fiyat yüksek geldi modeline göre ?

Teşekkürler

BEN YAPTIM OLDU
diyor vatandaşımız.

ben yaptım oldu 1.jpg

ben yaptım oldu 2.jpg

Aliciyida uyarmis en altta. Benden sonraki alicidan tadilat projesi isterlerse ben karismam diyerek. Bu araca kim 110 bin TL para verir. Bu araci ancak tanidik bir TUV tesisi bulursaniz muayeneden gecirirsiniz. TUV de projeye bakip, kampervan oldugunu ama aracin alkovenli oldugunu anlarlar yeni projeyi TSE den ve TUV den onaylatamayacaginiz icin 110 bin TL nizi cope atar ustune bir bardak soguk su icersiniz.

Bence bu bir fake ilan.

İlan sahibinin, karavan müşterilerini uyandırmak için yapmış olduğu besbelli.

İlan muhtemelen sponsorlu üç aydır girip çıkıyor, sonunda bir maraz çıkacak, lütfen sürekli yazarak ilanı gündemde tutmayın..

melihbozkurt' Alıntı:
Umarim oyledir hakan bey. Yoksa kimsenin caninin yanmasini istemem.

Adam açık açık yazmış. Hala birisi buna rağmen gidip satın almaya kalkarsa ben aklından şüphe ederim.

Mütevazi karavan diyerek insanlarla dalga geçiyorlar sanırım...Görüntü itibarıyla Türkiye'nin en iyi karavanlarından biri gibi duruyor Ancak 120000 €(343000 TL) değercek kadar iyi olduğunu sanmıyorum....
İnsaf diyorum başka bir şey demiyorum......?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-mutevazi-karavan-172704103/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-mutevazi-karavan-172704103/detay

Kesinlikle insanlarla dalga geçilmek için yapılan Cahil ve/veya Sonradan Görme birine ait bir ilan bence de... 50-60.000 euro belki veren çıkar... sadece bende böyle bir karavan var diye kendini tatmin için yapılmış bir ilanda olabilir... Her ne olursa olsun Mütevazi denmesi hiç hoş olmamış.... Renkler ve zevkler farklı farklıdır bir arkadaşıma ilanı gösterdiğimde Ne o ya Pavyon gibi dedi.... :smiley:

Benim fikrim ise... Araç kesinlikle boş ağırlık olarak 4200 kg lar civarındadır... Fiyat olması gerekenin 2 katından fazladır... Böyle bir karavanım olsa rahat edermiyim ASLA... Kedi erişemediği ete mındar der mi der der valla :smiley:

tek kelimeyle anlatmak gerekirse ''berbat,, hiçbir karavancının istemeyeceği bişey olduğuna eminim.parklara girip çıkarken bile arkası kesin sürter ve dağa bayıra nasıl gideceğim ben böyle bir karavanla.ozaman ne anlamı kalıyor şehirde kalınca karavanın

''İlan muhtemelen sponsorlu üç aydır girip çıkıyor, sonunda bir maraz çıkacak, lütfen sürekli yazarak ilanı gündemde tutmayın..''

Bir yerler uyandırılmak isteniyor

carpediem69' Alıntı:
Mütevazi karavan diyerek insanlarla dalga geçiyorlar sanırım...Görüntü itibarıyla Türkiye'nin en iyi karavanlarından biri gibi duruyor Ancak 120000 €(343000 TL) değercek kadar iyi olduğunu sanmıyorum....
İnsaf diyorum başka bir şey demiyorum......?

Orjinal Hymer getirtseniz o kadar tutmaz sanirim.

Orjinal Hymer %140 ÖTV ile o rakamı 2'ye katlar ;D

Tifa' Alıntı:
Orjinal Hymer %140 ÖTV ile o rakamı 2'ye katlar ;D

NEYE GÖRE 2 YE KATLAR DEDİNİZ BİLMİYORUM AMA İNANIN O PARANIN ALTINA GELİR... LÜTFEN BİLEN KONUŞSUN BİLMEYEN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSIN...

1 - Hymer üretimi içinde 2 litrelik Fiat araçlar vardır bunların Türkiye ÖTV oranları %90 dır... %18 de kdv vardır... Aracı boş olarak alırsanız daha sonra bazı ekipmanı yaptırmak üzere size maliyeti 105.000-130.000 euro arasındadır modele göre...

2 - Gelelim %140 rakamınıza o rakamda %145 dir ve 2 litre üstü motorlar için geçerlidir. Eğer bu sınıf dolu dolu bir karavan alırsanız maliyetiniz maksimum 180.000-200.000 euro dur....

Ve dikkat bu araçlar 0 ( SIFIR ) km dir ve 2014 modeldir... Aslında grey market mercedes yerine karavan getirse köşe olmuştu çoktan ve ülkede süper karavanlar geziyordu... İlandaki araç 250.000 km ye yaklaşmış 2007-veya2008 model ticaride haşat olmuş dışı içi boyanmış süslenmiş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR