ALP_ER_TUNGA' Alıntı:Açıkçası araç ailecek hoşumuza gitti, yalnız aracın uzunluğu bizi epey bir korkuttu. Hanım'dan ok alamadım.
Karavanı yapım aşamasında iken gelip görmüştüm. Geliş amacım karavanı görmek ve bitince satıp satmayacağınızı öğrenmek idi fakat konuşmalarımızdan kişiye özel zevk için yapıldığını algıladığımdan (ki yanlış algılamışım) düşüncelerimi söylemeden ayrılmıştım. Yapılmış ve bitmiş bir işe ancak elinize sağlık denilebilir. Fakat başka yapıp satmayı düşünüyorsanız İmalatı yapan ustanızda size kısa boylu olduğunuzdan karavanın çukurlaştırılmış yerindeki boy mesafesi bile 170 cm civarında idi benim boyum 180 cm yani karavanın en çukur yerinde bile dik durmama imkan vermiyor bu konuya dikkat etmeniz uygun olacaktır. Saygılarımlaairboat' Alıntı:Karavan sever dostlarımdan; atölye yapımı çekme karavan için eleştirilerini bekliyorum!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-cekme-karavanda-star-badi-k-133195651/detay/
TUNCO' Alıntı:Atilla beyin güzelim konusunu daha fazla rezil etmemek için burada bir konu açmak istedim.. Çevremizde nette gördüğümüz karavanlar kaç para eder ? Bu başlık altında tartışalım istedim... Belki karavan imalatçılarına da yol gösteririz burada... Onlarda bizim salak olamadığımızı anlarlar... Ya iyi kalite yüksek fiyat veya düşük kalite hiçte düşük olmayan fiyatlar... Birde açık göz olanlar veya kendini açık göz sananlar var... Onlarda o rezil yerlere karavan yaptırıp 1 e mal ettikleri karavana 1,5 hatta 2 fiyat isteyenler var... bence bu kişiler karavancılık dünyasını en çok yok eden insanlar...
aslanahmet' Alıntı:İnsel, Esasında çok da ucuz değilmişler.
aman5tr' Alıntı:Sevgili karavan sever dostlar
500 kiloluk erba haftasonu için ne düşünürsünüz ?
http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20
Bence çadırlı yaşamı sevip ama biraz daha lüks olsun diyen biri için minimal bir karavan.6 kişi nasıl yemek yiyecek anlamadım bence zor.150 litre su deposu baya büyük iki kişinin üç günlük duş vs ihtiyacını karşılar.Ama buzdolabı 220 olması dezavantaj Türkiyede heryerde camping yok hep birilerine muhtaç olunacak elektrik için yol yaparken de dolap çalışmayacağından biraz sorun olabilir.Kışın da ısınma sanırım 220 alındığında elektrikli bir ısıtıcıyla sağlanacak.onu da düşünmek gerek.Türkiye çok sıcak olduğundan yazın içinde kalmak nasıl olur izelasyonuna bakmak lazım.Klimayı çalıştırmadığım zaman benim karavan saat 10.00 10.30 olduğunda beni ısı rahatsız etmeye başlıyor yazın.bence bu karavan çadır olayının bir üstü diye düşünüyorum otel arama derdi yok duş var zorunlu kalınırsa wc var 220 bulunursa buzdolabı var.Ama iki kişiden fazlası olmaz sanırım.Ama çekme karavancı abilerimizin yorumları önemli tabi.İzmir den selamlar.