Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,955
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Çok faydalı bilgiler edindim,teşekkürler.

Etiketler

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Açıkçası araç ailecek hoşumuza gitti, yalnız aracın uzunluğu bizi epey bir korkuttu. Hanım'dan ok alamadım. :(

Aracin buyuklugu gozunuzu korkutmasin.Bir muddet sonra alisiliyor.Umarim gonlunuzdeki Hymer e sahip olursunuz.

airboat' Alıntı:
Karavan sever dostlarımdan; atölye yapımı çekme karavan için eleştirilerini bekliyorum!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-cekme-karavanda-star-badi-k-133195651/detay/
Karavanı yapım aşamasında iken gelip görmüştüm. Geliş amacım karavanı görmek ve bitince satıp satmayacağınızı öğrenmek idi fakat konuşmalarımızdan kişiye özel zevk için yapıldığını algıladığımdan (ki yanlış algılamışım) düşüncelerimi söylemeden ayrılmıştım. Yapılmış ve bitmiş bir işe ancak elinize sağlık denilebilir. Fakat başka yapıp satmayı düşünüyorsanız İmalatı yapan ustanızda size kısa boylu olduğunuzdan karavanın çukurlaştırılmış yerindeki boy mesafesi bile 170 cm civarında idi benim boyum 180 cm yani karavanın en çukur yerinde bile dik durmama imkan vermiyor bu konuya dikkat etmeniz uygun olacaktır. Saygılarımla

Atilla beyin güzelim konusunu daha fazla rezil etmemek için burada bir konu açmak istedim.. Çevremizde nette gördüğümüz karavanlar kaç para eder ? Bu başlık altında tartışalım istedim... Belki karavan imalatçılarına da yol gösteririz burada... Onlarda bizim salak olamadığımızı anlarlar... Ya iyi kalite yüksek fiyat veya düşük kalite hiçte düşük olmayan fiyatlar... Birde açık göz olanlar veya kendini açık göz sananlar var... Onlarda o rezil yerlere karavan yaptırıp 1 e mal ettikleri karavana 1,5 hatta 2 fiyat isteyenler var... bence bu kişiler karavancılık dünyasını en çok yok eden insanlar...

TUNCO' Alıntı:
Atilla beyin güzelim konusunu daha fazla rezil etmemek için burada bir konu açmak istedim.. Çevremizde nette gördüğümüz karavanlar kaç para eder ? Bu başlık altında tartışalım istedim... Belki karavan imalatçılarına da yol gösteririz burada... Onlarda bizim salak olamadığımızı anlarlar... Ya iyi kalite yüksek fiyat veya düşük kalite hiçte düşük olmayan fiyatlar... Birde açık göz olanlar veya kendini açık göz sananlar var... Onlarda o rezil yerlere karavan yaptırıp 1 e mal ettikleri karavana 1,5 hatta 2 fiyat isteyenler var... bence bu kişiler karavancılık dünyasını en çok yok eden insanlar...

Konu bagimsiz bir topikte acilinca aşağıdakini yazmistim.
"Bu konu biraz alengirli. Moderator kanimca itiraz da edecektir. Satici istedigini, alici verebildigini söyer. Uyarsa satiş olur. Kimse karisamaz. Fazla isterse satilmaz zaten. Mudahale etmeye gerek yok. Bana kalirsa piyasa serbesttir. Spekulasyonlar işe yaramaz. :smiley:"
Moderator müdahale etmiş iyi olmuş.

Arkadaşlar,aşağıda linkini verdiğim motokaravan hakkında sizden öğreneceğim ve soracağım şeyler.Aracın çift karbüratörlü ve benzinli oluşu beni maddi yönden üzer mi?Yanıtlarınızı bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-westfalia-karavan-119604541/detay/

Karavan mi ariyorsunuz? Alin size bir sürü. http://www.leisureshopdirect.com/classifieds/search/7a44650e-771c-4f5f-b538-adf43bc8a93b
:D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-acil-ihtiyactan-satilik-karavan-133895955/detay

Uzun süredir satılık,ancak neden satılmıyor acaba? Fotoğraflardan güzel görünüyor. Yakından görenlerin yorumlarını merak ediyorum

Selamlar,

İlan panosuna ekledim... İlgilenenler için ...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97922.0

Saygılar...

IMAG0117.jpg

iç 1.jpg

karavan 2.jpg

karavan 1.jpg

karavan 10.jpg

Sevgili karavan sever dostlar

500 kiloluk erba haftasonu için ne düşünürsünüz ?

http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20

aman5tr' Alıntı:
Sevgili karavan sever dostlar

500 kiloluk erba haftasonu için ne düşünürsünüz ?

http://www.erbakaravan.com.tr/site/?hafta-sonu-karavan,20
Bence çadırlı yaşamı sevip ama biraz daha lüks olsun diyen biri için minimal bir karavan.6 kişi nasıl yemek yiyecek anlamadım bence zor.150 litre su deposu baya büyük iki kişinin üç günlük duş vs ihtiyacını karşılar.Ama buzdolabı 220 olması dezavantaj Türkiyede heryerde camping yok hep birilerine muhtaç olunacak elektrik için yol yaparken de dolap çalışmayacağından biraz sorun olabilir.Kışın da ısınma sanırım 220 alındığında elektrikli bir ısıtıcıyla sağlanacak.onu da düşünmek gerek.Türkiye çok sıcak olduğundan yazın içinde kalmak nasıl olur izelasyonuna bakmak lazım.Klimayı çalıştırmadığım zaman benim karavan saat 10.00 10.30 olduğunda beni ısı rahatsız etmeye başlıyor yazın.bence bu karavan çadır olayının bir üstü diye düşünüyorum otel arama derdi yok duş var zorunlu kalınırsa wc var 220 bulunursa buzdolabı var.Ama iki kişiden fazlası olmaz sanırım.Ama çekme karavancı abilerimizin yorumları önemli tabi.İzmir den selamlar.

Karavan yerleşim planı dikkatli yapılmamış,bence.
Lpg pişirme ocağı eğimli bölgeye ve cam önüne değil dikey olan yan tarafa yerleştirilmeliydi.
Cam önüne perde ; doksan derecede dikey olarak yerleştirimiş, alt önüne de -perdenin cama yaklaştırılması amacıyla - çubuk konulmuş.
Camı da açabileğimizi düşündüğümüzde yada küçük esinti halinde perde sıyrılarak ilk konumuna geldiğinde,ocak üzerine gelecek
yangına neden olacaktır.
Üreticinin ve karavan dostlarımızın dikkatine!.........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR