Moderatör arkadaşın uyarısı ile tartışma kapandıysa bir önceki sayfada yayınlanan sorumu tekrar burada hatırlatmak istedim.
Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler.
Merhaba sayın forum üyeleri. Bu başlık altında birçok yazıyı okudum ve açıkcası kafam karıştı
Yeni karavancı adayıyım, düşük bütçeye sahip biri olarak başlangıç seviyesinde yaşam deneyimleyebileceğim bir araç bakınıyorum. Çoğu başlık altında "amaç" sorulmuş. Kısaca şöyle yazayım, genelde bekar, kamp deneyimi yaşamış (az ile yetinen), 1. planda hareket serbestliği arayan, yazları kamplardan uzak durmayı tercih edecek ama şehirden de fazla uzaklaşmayacak birine uygun bir araç.
Bu topikteki birçok yazıyı okuduktan sonra, ülkemizde uzun zaman önce başlamış olan ahlak çöküntüsü, kar hırsı, doğru konuşmaktan kaçınma virüslerinin her yerde olduğu gibi karavancılıkta da olduğunu gördüm. (satılık ilanlarındaki doğru olmayan bilgiler, buradaki deneyimli kullanıcıların bildikleri araçlar üzerindeki yorumları, vs)
Kısacası acemi ve araçlardan anlamayan biri olarak (araba tutkum hiç olmadığı için motordu, markaydı, benzin-dizeldi gibi şeylerde çok az bilgim var. ama değişik bir sürü araç kullandım ve iyi şoförümdür. sadece arabaya getir-götür yapan bir mekanik cihazdan fazla anlam yüklenmesi bana göre değil) fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Mesela @melihbozkurt geçmiş sayfalarda bir araç sormuş, iyi güzel denmiş ama araç satılmamış. şu anda yayında değil ama hala görülebiliyor. Bu araç sanki donanım olarak bana uygun gibi ama insan ne sorunu var diye merak etmiyor değil. Plakası gizli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-temiz-karavan-86422291/pasif-ilan/#classifiedTitle
Bir de nedense sahibinden sitesindeki mercedes 207 D'ler hoşuma gitti. Şu anda 3 tane var, bir tanesi de satılmış. Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? İstenirse linklerini koyabilirim.
Not:Konuyu bölmüş gibi olmamışımdır umarım. Tartışma ortamında benim konum arada kaynar mı acaba?