Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,637
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2012-yapimi-full-donanim-mascott-96433951/detay

Merhaba karavansever dostlar,
araçile ilgili bilgisi olan varmı? kafama takılan o model yılında Renault'un 17 m3 aracı olup olmadığı?
Kalın sağlıcakla

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Böyle bir çalışma var ve deneme sürümünü gördüm,dua nız hemen kabul oldu sanki.

Yok satılık vasıta köşesinde de ilan acilabilirdi. Arkadaslar nedense araçlarını genel olarak forum dısında değerlendirmek istiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dethleffs-preminium-class-96362343/detay

Meşhur karavan satışa çıkmış . ::smiley: ::smiley:

slm kardeş bailey marka bu karavanı nerden almayı düşünüyorsun? bende aynı karavandan almayı düşünüyorum.geçen gün sahibinden com a ilan girdi aynı gün satıldı.karavanı elimizden kaçırdık fiyatı 6,500 eu idi

Bende onu alacaktım ama dediğiniz gibi satıldı.
Ancak şüpheli birkaç durum vardı hızlı davranıp alamadım.

aynen bende sizin gibi resimlerinden şüphelendim.kaporacı filan diye düşündüm.ilan sahiniyle görüştüm.karavan mersindeymiş yolu uzak geldi.ilan sahibi isterseniz karavanı olduğunuz yerede getireyim demişti,ama satıldı

Aynı miktar Tl. ye al Euro'ya sat.
Buda çok serbest bir ticaret olmuş.
Alana satana hayırlı olsun.

Bizim TL'nin dimdik kalın kazığını eğip Euro yapmak kolaymı zannediyorsunuz, eyilmesi 3 ay sürdü baksanıza...

simge.jpg

Hakan bey bu aracı kaça aldığımı nereden biliyorsunuz .
Aracın eski ve yeni halini gördünüzmü.?Peki bu araç sizin olsaydı
Siz kaç tl ye satardınız ?Ben almaya gittiğimde aldığım kişiyi arayıp bu araç 120 bin
eder diyenler vardı .ne yapalım şimdi aldığımız paraya mı satalım ne dersiniz?

Kusura bakmayin ama 50.00 TL ile 50.0000 Euro nun arasinda 2 kattan daha fazla bir fark var. Araca yaptiginiz yatirimlarin o ekstra 50.000 TL yi ettigini hic sanmiyorum. Burasi Turkiye'nin en buyuk gezi ve karavan e-portali. Buyrun buradan araca yaptiginiz eklemeleri aciklayin ve bizde gercekten aracin istenilen 50 bin euro'yu edip emiyecegini anlayalim.

Merhaba Melih bey bu portal da yazan arkadaşlardan aracın eski sahibini arayıp satıldıktan sonra bu aracın 120 bin edeceğini söyleyenler oldu .bizde o na istinaden böyle bir fiyat yazdık bu aracı yurt dışından da araştırabilirsiniz . yaptıklarımı açıklamak gibi bir düşüncem yok beğenen alır beğenmeyen almaz. bu kadar basit konuyu uzatmaya da gerek yok .teşekkürler

Bence araca yapilan modifiyeleri aciklamaniz hayriniza olacaktir. Yoksa kafadan bu arac 120 bin eder dendi bende bu fiyati yazdim demekle olmaz. Bana gorede 1985 model bir karavan 500 bin eder. Ben size 100.000 TL ye satiyim nasilsa siz benim sozume istinaden 500 bin TL ye satacakmissiniz. :smiley:

Eger bu foruma girerek savunma amacli yazmak girisiminde bulunduysaniz, yapilan modifikasyonlarin listesini yazarak kendinizi duzgun bir bicimde savunun. Fiyat vermenize gerek yok bu sitedeki bir cok kisi zaten internetten fiyatlari bulabilme yetisine sahiptir. Siz bu listeyi verinki bizde sizin gercekleri konustugunuza inanalim. Eger israrli bir sekilde bunlari konusmaktan kaciniyorsaniz o zaman bu iste bir is var demektir.

Merhaba sayın forum üyeleri. Bu başlık altında birçok yazıyı okudum ve açıkcası kafam karıştı:smiley: Yeni karavancı adayıyım, düşük bütçeye sahip biri olarak başlangıç seviyesinde yaşam deneyimleyebileceğim bir araç bakınıyorum. Çoğu başlık altında "amaç" sorulmuş. Kısaca şöyle yazayım, genelde bekar, kamp deneyimi yaşamış (az ile yetinen), 1. planda hareket serbestliği arayan, yazları kamplardan uzak durmayı tercih edecek ama şehirden de fazla uzaklaşmayacak birine uygun bir araç.

Bu topikteki birçok yazıyı okuduktan sonra, ülkemizde uzun zaman önce başlamış olan ahlak çöküntüsü, kar hırsı, doğru konuşmaktan kaçınma virüslerinin her yerde olduğu gibi karavancılıkta da olduğunu gördüm. (satılık ilanlarındaki doğru olmayan bilgiler, buradaki deneyimli kullanıcıların bildikleri araçlar üzerindeki yorumları, vs)

Kısacası acemi ve araçlardan anlamayan biri olarak (araba tutkum hiç olmadığı için motordu, markaydı, benzin-dizeldi gibi şeylerde çok az bilgim var. ama değişik bir sürü araç kullandım ve iyi şoförümdür. sadece arabaya getir-götür yapan bir mekanik cihazdan fazla anlam yüklenmesi bana göre değil) fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Mesela @melihbozkurt geçmiş sayfalarda bir araç sormuş, iyi güzel denmiş ama araç satılmamış. şu anda yayında değil ama hala görülebiliyor. Bu araç sanki donanım olarak bana uygun gibi ama insan ne sorunu var diye merak etmiyor değil. Plakası gizli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-temiz-karavan-86422291/pasif-ilan/#classifiedTitle

Bir de nedense sahibinden sitesindeki mercedes 207 D'ler hoşuma gitti. Şu anda 3 tane var, bir tanesi de satılmış. Bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı acaba? İstenirse linklerini koyabilirim.

Not:Konuyu bölmüş gibi olmamışımdır umarım. Tartışma ortamında benim konum arada kaynar mı acaba? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR