Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Melih bey,siz istisna bir arkadaşımızsınız,en azından ben bunun farkındayım.Sizi tanımayan arkadaşların bunun gibi yorumlarda bulunmasını normal karşılayın lütfen.
Şu an yaşadığınız memleketinde az da olsa size,sizin görüşlerinize katkı yapmış olması ayrıca müzik ile uğraşan,duygusal insanların tarzlarınında sıradışı olduğu yadsınamaz bir gerçektir,selamlarımla.
melihbozkurt' Alıntı:Bu karavani ben alsaydim aynisini yapacagimi soyleyen butun arkadaslar kusura bakmayin ama ben aynisini yapmazdim. Benim hayat gorusume gore eger ben bir mali ucuza almissam ve uzerine masraf yapmissam en fazla yaptigim masrafi cikaracak kadar para isterim. Cunku hayattaki ideolojim geregi eger ben bir seyi ucuza almis ve bundan fayda saglamissam (Ornegin bir karavan alip bir sure gezmissem), bir baskasida bundan faydalanabilsin diyerek aldigim fiyata satarim. Bunun cok ornegini yasadim. Ornegin yari-profesyonel bir gitarist oldugum icin aldigim gitarlari yada efekt pedallarini eger ikinci else kendi aldigim fiyata, eger sifir almissamda satip onun yerine alacagim mali karsilayabilecek en dusuk fiyata satarim. Hic bir zaman boyle seylerde kar gutmem. En basta dedigim gibi ben faydalanabildiysem baskasida faydalansin isterim. Bu yuzden insanlarin gercek kimliklerini bilmeden sende olsan oyle yapardin gibi ithamlar ve beni sade mualefet yapiyormus gibi gosterme cabasi hos olmuyor.
Ben en bastan beri kendi dusuncemi soyluyorum. Kendi hayat ideolojim cerceversinde yapilanlar bana gore yanlistir. Fakat yasadigimiz kapitalist dunyada sizin dediginiz gibi yapilanlar dogrudur. Herkes dogru bildigini yapmaya devam etsin.
Yeniden tekrarliyorum ben alsam aldigim fiyata satardim yada en fazla yaptigim masraf ve emegi koyardim ustune.
Melih bey,siz istisna bir arkadaşımızsınız,en azından ben bunun farkındayım.Sizi tanımayan arkadaşların bunun gibi yorumlarda bulunmasını normal karşılayın lütfen.
Şu an yaşadığınız memleketinde az da olsa size,sizin görüşlerinize katkı yapmış olması ayrıca müzik ile uğraşan,duygusal insanların tarzlarınında sıradışı olduğu yadsınamaz bir gerçektir,selamlarımla.