Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,644
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

melihbozkurt' Alıntı:
Bu karavani ben alsaydim aynisini yapacagimi soyleyen butun arkadaslar kusura bakmayin ama ben aynisini yapmazdim. Benim hayat gorusume gore eger ben bir mali ucuza almissam ve uzerine masraf yapmissam en fazla yaptigim masrafi cikaracak kadar para isterim. Cunku hayattaki ideolojim geregi eger ben bir seyi ucuza almis ve bundan fayda saglamissam (Ornegin bir karavan alip bir sure gezmissem), bir baskasida bundan faydalanabilsin diyerek aldigim fiyata satarim. Bunun cok ornegini yasadim. Ornegin yari-profesyonel bir gitarist oldugum icin aldigim gitarlari yada efekt pedallarini eger ikinci else kendi aldigim fiyata, eger sifir almissamda satip onun yerine alacagim mali karsilayabilecek en dusuk fiyata satarim. Hic bir zaman boyle seylerde kar gutmem. En basta dedigim gibi ben faydalanabildiysem baskasida faydalansin isterim. Bu yuzden insanlarin gercek kimliklerini bilmeden sende olsan oyle yapardin gibi ithamlar ve beni sade mualefet yapiyormus gibi gosterme cabasi hos olmuyor.

Ben en bastan beri kendi dusuncemi soyluyorum. Kendi hayat ideolojim cerceversinde yapilanlar bana gore yanlistir. Fakat yasadigimiz kapitalist dunyada sizin dediginiz gibi yapilanlar dogrudur. Herkes dogru bildigini yapmaya devam etsin.

Yeniden tekrarliyorum ben alsam aldigim fiyata satardim yada en fazla yaptigim masraf ve emegi koyardim ustune.

Melih bey,siz istisna bir arkadaşımızsınız,en azından ben bunun farkındayım.Sizi tanımayan arkadaşların bunun gibi yorumlarda bulunmasını normal karşılayın lütfen.
Şu an yaşadığınız memleketinde az da olsa size,sizin görüşlerinize katkı yapmış olması ayrıca müzik ile uğraşan,duygusal insanların tarzlarınında sıradışı olduğu yadsınamaz bir gerçektir,selamlarımla.

Etiketler

Sayın arkadaşlar,bazı meslekler vardırki astronomik rakamlarla para kazanılır--türksel birinci türkiye liginde futbol oynamak -- gibi.Görev yaptığım Ankara Gençlerbirliği kulübü alt yapısından yetişen 10 yaşından beri benle çalışan 1 oyuncum 2 sene profesyonel takımımızda oynadıktan sonra bu sezon trabzona transfer yaptı ve yıllardır benim karavanın içine girer çıkar ve çok beğenirdi .Tartışmalara konu olan karavanı gösterdim babasına hesiye almak istiyor ve -- hocam benim aklım ermez sen ne dersen o -- dedi ailesi ile gidip bakacağız ve beğenilirse alınacak -- 50 000 e alınmış 50 000 euroya satılacak mış kim almış kimden almış bunlar önemli değil 60 000 euroda istense beğenilirse alınacak olmazsa yurt dışından alınacak.Bu oyuncu için Trabzon takımı gençlerbirliği kulübüne 2250 000 euro verdi oyuncu ise 5 yıllık imza attı ilk yıl 800 000 euro 2. yıl 900 000 euro 3. yıl 1000 000 euro 4. yıl 1100 000 euro son yıl ise 1 200 000 euroya anlaştı bu rakamlar garanti para ve maç başı 9000 dolar alacak .ligde alınan her 3 puan için kulüp kasasına 800 000 lira girer bu rakamdanda o hafta takımda oynayan her oyuncu maç başı 10 000 dolar alacak.Ayrıca anlaştığı sponsor firmadan bu yıl için her ay 10 000 dolar alacak 5 yıl sonundaki rakam 12-13 trilyon .Arkadaşlar hal böyle olunca satılığa çıkan bu araç hakkında yapılan tün yorumlar havada kalmıyormu ? istemeden dostlar birbirini kırıyor.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim ..Sağlıkla...

Metin Bey . Garanti parada sahada mücadele var alın teri var emek var.

Sevgili kardeşim Özcan yazdığını anladım ama bu karşılıklı alışveriş alanın ve satanın anlaşmasına bağlı bir durum iki tarafında işine geliyorsa bizlere hayrını görsünler yada kazasız belasız gezsinler demek düşer yada en azından bana böyle söylemek düşer .Daha önceki yazılarımda şöyle yazmıştım --insanlarımızın 600-700 lira asgari ücretle yaşamaya çalıştıkları ülkemizde en ucuzu 20-30 000 lira olan motokaravanlara sahip olmuş allahın sevgili kullarıyız. Yada ben bunun farkındayım ve her gün motokaravanım var diye şükreden bir adamım .Bu karavan yaşantısı benim için sıkıntısız, stresten uzak ve insanlarla hiç bir yerde polemiğe girmeden dalaşmadan eşimle beraber, sessiz, sakin yaşamak demek-- inşallah bu sitede ve başka karavan sitesinde dalaşma olmadan her düşünceye saygılı yazılar görürüz.bazen dalaşmalar o kadar anlamsızki ( insanlarda ne dertler var bazı arkadaşlar nelerle uğraşıyor) dediğimde çok oluyor.. Sağlıkla kalın tüm karavancı arkadaşlar.

mayıstosböce' Alıntı:
Onu bende uyarınızdan sonra takip ediyorum(almak için değil)çok heybetli bir araç bir ara firmamıza panelvan bakarken bu marka dikkatimi çekmişti,aylarca birini takip ettim.O kadar büyük araç gerekmediği için vazgeçmiştim.

Bülent Bey,
Araç yurtdışından ithal özel kullanım amaçlı yapılmış gibi duruyor. Aracı fiziksel boyutları ve teknik olarak incelemiş biri olarak camper amaçlı kullanım ve düzenleme hususunda değerlendirmelerinizi rica edebilirmiyim.
Kalın Sağlıcakla

Süleyman Eraslan

Metin Bey aynı duygu ve düşüncedeyim İyi bayramlar.

Merhaba,altta linkini verdiğim araç hakkında bilgisi olan,gidip gören veya fotolardan yorum yapabilecek bir kimse var mı acaba?Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-reno-master-karavan-cok-temiz-96553069/detay

@tcanbolat,
Dediğiniz araç benim de dikkatimi çekmişti. Özellikle iç tasarımı. Düzenli, ferah ve işlevsel. Köy evi gibi gibi değil de sanırım daha çok gezen bir büro gibi yapmışlar. Açıkcası benim hoşuma gitmişti.

Forumdaki tecrübeli arkadaşlardan umarım aracı tanıyan veya fikir veren birileri çıkar.

karavandan çok vip tarzı yapılmış ama gayet güzel olmus

carpediem69' Alıntı:
merhaba.
linkte yeralan karavanla ilgili bilgiye ulaşabilen varmı?3 gün önce satıcıdan mesajla detaylı bilgi istememe rağmen henüz cevap vermediler
kalın sağlıcakla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2012-yapimi-full-donanim-mascott-96433951/detay
Bence bu karavan hayal ürünü çünkü plakası sarı plaka yabancı uyruklu yok öyle bir karavan bence Saygılar

Kırmızı resim, karavanın kendi resmi deyil, karavan aslında beyaz, fotoğrafların sonradan ekleneceği belirtilmiş zaten...2 ay kadar önce, bahsi geçen karavanın sahibi benim yeni yaptığım karavanı görmeye geldi, ama karavansız ,maskotu olduğunu satıp değiştirmek istediğini söyledi, saysan ülkede iki elin parmaklarını geçmeyecek adette bulunan bir araç üzerine yapılmış karavanlar benim ilgimi çekmediği için çok da ilgilenmedim...Sahibi istanbulda yaşıyordu, ilan ankaradan verildiğine göre her halde bir satış gördü ve alanda satıyor gibi bir izlenim var...

Sayın Metin Türesen kardeşim sana katılıyorum belki benim çok param var ama çok hoşuma gıden ucuza bir karavan buldum almamamam mı lazım.Bakın burda bazı konunlarda bir birimizi ben ce boşuna kırıyoruz.Bende karavanımı sıfır yaptırdım çünkü 1992 den beri karavancılık yapıyorum 2 çekme karavan 3 moto karavan eskittim ama ne vardı ekonimik durumdan herşeyin iyisine sahip olamadadık ama karavancılıktanda kopmadık yavaş yavaş birikimlerle tecrübelerle nasıl bir karavanım olmasını istedediğimi bilmemle yeni bir karavanla kampinklere bağlı kalmadan bir karavan sahibi oldum.Tabiki fiyatı yüksek oldu ama ne varki benim karavanımın ayarında ve aynısı olmakla beraber piyasada karavan yapan şirketler benim fiyatımın yarısınıda üstüne koyarak karavan verdiler arkadaşlara arkadaşlşarda öve öve bıkmadılar.Değerli dostlar karavanda lüks bitmez burda şu var 50 ye de karavan alırsın 100 de ama bu karavandır herkez kesesine uygun iş yapar burda karavan sahibi ol mak isteyen arkadaşlara sadece karavanın fiyatı deyil işe yararmı yaramazmı ona bakın bence.Ben burda Metin kardeşime çok katılıyorum insanın parası çok ama gönlü o ucuz karavanda kalmış yaptırmak istesede öyle bir karavan olmayacaığını bildiği için bu karavanın üzerine düşmüştür sizler Hayırlı bayramlar diliyorum çıkın bayramda gezinize bırakın gönül koymayı karavancı gezer gezdikçede paylaşır bir yerlerde karşılaşmak umuduyla Saygılarımla

IMGP4557.JPG

atiladi' Alıntı:
Kırmızı resim, karavanın kendi resmi deyil, karavan aslında beyaz, fotoğrafların sonradan ekleneceği belirtilmiş zaten...2 ay kadar önce, bahsi geçen karavanın sahibi benim yeni yaptığım karavanı görmeye geldi, ama karavansız ,maskotu olduğunu satıp değiştirmek istediğini söyledi, saysan ülkede iki elin parmaklarını geçmeyecek adette bulunan bir araç üzerine yapılmış karavanlar benim ilgimi çekmediği için çok da ilgilenmedim...Sahibi istanbulda yaşıyordu, ilan ankaradan verildiğine göre her halde bir satış gördü ve alanda satıyor gibi bir izlenim var...

Atilla Bey,
Sözkonusu karavan ile ilgili detay bilgiye sahipmisiniz?eski sahibiyle sohbeti yapıldıysa teknik donanımından neden satıldığına kadar aklınızda kalan bir detay olabilir diye merak ediyorum.
Kalın sağlıcakla

Malesef, aracından ötürü, karavan benim ilgimi çekmediği için hiç soru sormadım, Karavan ile alakalı hiç bir bilgim yok...Oldukca yaygın, Renault masterler bilemekanik bakımı en pahalı minibüs iken kısıtlı sayıdaki maskotu hiç düşünemiyorum bile...

atiladi' Alıntı:
Malesef, aracından ötürü, karavan benim ilgimi çekmediği için hiç soru sormadım, Karavan ile alakalı hiç bir bilgim yok...Oldukca yaygın, Renault masterler bilemekanik bakımı en pahalı minibüs iken kısıtlı sayıdaki maskotu hiç düşünemiyorum bile...

İlgi ve cevap dolayısıyla teşekkür ederim....

İyi bayramlar....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-datca-paris-dakar-nissan-motorlu-full-93733330/detay

eger görülüp begenilirse..fiyatı çok hesaplı geldi bana..Birkaç foto facede var..

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.354826861244605.78915.100001518837625&type=3

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR