Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
benim bulduğum usta daha önce hiç karavan yapmamış,kendisine gezenbilirden bahsettim,buradaki yapım aşamalarını okumazsak işin sonunda keşke okusaydık deriz dedim,oda hepsini okumak fotoğrafları ve yapım aşamalarını incelemek istedi işe başlamadan,burada yapılan tüm karavanların yapım aşamalarını ustayla beraber okuyacağız,usta dediysek öyle aşırı kendine güvenen,benim onların fikirlerine ihtiyacım yok diyen biri değil,bilakis çok istekli ve meraklı
Birde belki abilerimizden bana kızan olabilir ama bu izolasyon olayı biraz fazla abartılıyor gibi geldi bana,bende eskiden güney çekme karavan vardı,izolasyon falan pek yoktu,vebastoyu açınca -11 derecede bile fırın gibi otururduk,yazın da öyle fazla sıcak olmazdı içi,ses geçirgenliği gibi bir şikayetimizde hiç olmadı,ben straforla izolasyon yapılmış bir ofis karavanı campere dönüştüreceğim,öyle aşırı izolasyon,gereksiz ve ağır birsürü ayrıntıdan uzak duracağım,pis su deposu koymayacağım,sonra çok ağır bir camperla bol mazot yakarak ve hantal bir araçla gezmekten kurtulmuş olurum diye düşünüyorum.