Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 821,337

Etiketler

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

İlandaki Şenol Yirmibeş'in karavanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-orjinal-j9-motokaravan-49656315/detay/?

mansurvw' Alıntı:

Fiyat için nesnel bir görüş bildirmek zor, çünkü bu araçtan ülkemizde olsa olsa 4-5 tane belki vardır belki yoktur.

Olaya şu şekilde bakmak bana akılcı geliyor.

Bu araca verilecek para ile ben Türkiye'de en optimum hangi karavanı alabilirim?

O rakama 17 m3 cidden ultra donanımlı bir karavan yaptırabilirsiniz. Üstelik 5 yıllık bir araca.

Kendi adıma bütçe 85 milyarlara çıkıyorsa tercihim bu olurdu.

ABS li, klimalı, ASR li yorgun olmayan ve full Avrupa aksesuar bir araç , benim açımdan 13 yıllık bir integral Avrupa karavana göre daha makul bir seçim olurdu.

Lakin dediğim gibi, bu benim yaklaşımım, herkesin yoğurt yeme tarzı farklıdır. ;)

taiga' Alıntı:
Fiyat için nesnel bir görüş bildirmek zor, çünkü bu araçtan ülkemizde olsa olsa 4-5 tane belki vardır belki yoktur.

Olaya şu şekilde bakmak bana akılcı geliyor.

Bu araca verilecek para ile ben Türkiye'de en optimum hangi karavanı alabilirim?

O rakama 17 m3 cidden ultra donanımlı bir karavan yaptırabilirsiniz. Üstelik 5 yıllık bir araca.

Kendi adıma bütçe 85 milyarlara çıkıyorsa tercihim bu olurdu.

ABS li, klimalı, ASR li yorgun olmayan ve full Avrupa aksesuar bir araç , benim açımdan 13 yıllık bir integral Avrupa karavana göre daha makul bir seçim olurdu.

Lakin dediğim gibi, bu benim yaklaşımım, herkesin yoğurt yeme tarzı farklıdır. ;)

Bu karavan o psa. Ben param olsa bir dakikada dusunmeden bunu alirdim. Sadece icindekilerin maliyetini alt alta koyup toplayin ustune de arabanin fiyatini ekleyin. Kalan parayi vermeye deger mi degmez mi oyle karar verin. Bir diger karar verme yontemi de bunu gidin bir karavanciya yaptirirsaniz kac para isteyecegini ogrenin. Muhtemelen yaparim diyecek bir kisi cikar. Yerli bir karavan ve en az 20 bin lira pahali bir karavan mi yoksa Dethleff mi?

İnsel hocam,

98 model karavan, senin için sıfır araç demek zaten... :D

Dediğim gibi yoğurt yeme stilimiz farklı, beğenilerimiz algılarımız farklı, sana göre PSA bana göre karavan, ortak yanımız ise (çoğumuzun ortak yanı ) o para bizde yok... :D

Diğer yandan bu ilandaki araç piyasada dolanan 90 model Hymerlerin fiyatlarını göz önüne alırsak cidden ucuz kalıyor onların yanında bu da bir gerçek...

O karavanı ilk ilana çıktığı gün gidip görmüştüm.İç dizaynı, asansörlü yatağı,boyu falan iyiydi de integral karavanların şöför mahallerini pek sevemiyorum öteden beri.Semiintegriet olsa daha cazip gelebilirdi diye düşündük.Biraz kullanılmış bir karavan.Döşemeler değişmiş ama yine değişse iyi olur.
Neyse...Sahibine her hangi bir fiyat çekmeden görüp döndük.Birkaç gün sonra da unuttuk gitti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-super-temiz-vw-t1-karavan/detay/

Bu araci goren bilen duyan varmi? Kendisi cok sevimli geldi bana. Sitemizde ornekleri oldugu uzere, kamyonet kasasina boyle bir karavan henuz ulkemizde yasak. Fakat bunda karavan kismi aracin orjinalinden mi gibi duruyor. Benim merak ettigim bu arac ruhsatta karavan olarak geciyorsa bir sorun olmaz fakat. Karavan kismi cikartilip kamyonet seklinde gezerken polis cevirirse bir problem cikar mi?

mayıstosböce' Alıntı:
Bu T2 değil mi,ben mi yanlış biliyorum.

Bu araç T2-A modelidir. Kesinlikle T1 değildir.

O yıllarda bu tip araçlara harici olarak karavana çevirilmiştir.

Arkadaslar aracin T2 oldugunu bende fark ettim am o kismin cok ustunde durmadim. Benim aklimi karistiran legal olup olmadigi. Yeni pikaplarin ustune yapilanlar yoldan cevirilip ceza yaziliyor biliyorsunuz. Ama bu eski oldugu icin ruhsatin karavan olma ihtimali varmi?

Merhaba,

Aşağıda linkini belirtmiş olduğum panelvan hakkında görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. İlanın yaklaşık 1 yıl önce verilmiş olması biraz kuşkulandırdı bizi. Birde aracı inceletmek için nereyi tavsiye edersiniz? İlginize teşekkür ederim. Bülent
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-2006-orjinal-ozel-yapim-karavan-28863176/detay/?source=promotion_chva

buldag' Alıntı:
Merhaba,

Aşağıda linkini belirtmiş olduğum panelvan hakkında görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum. İlanın yaklaşık 1 yıl önce verilmiş olması biraz kuşkulandırdı bizi. Birde aracı inceletmek için nereyi tavsiye edersiniz? İlginize teşekkür ederim. Bülent
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-2006-orjinal-ozel-yapim-karavan-28863176/detay/?source=promotion_chva

Araç dizayn firmasına yaptırıldı,sahipleri birlikte kamp yaptığımız değerli insanlar.

buldag' Alıntı:
Merhaba,

Bülent bey,

Konuyla ilgili size PM attım.

güngör' Alıntı:
Araç dizayn firmasına yaptırıldı,sahipleri birlikte kamp yaptığımız değerli insanlar.

İlginize teşekkür ederim, uygun bir zamanda görmeye gideceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satiyorummmmm-50510275/detay/

Yorumsuz :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri