Arkadaşlar o ilan güncellenmiş daha önce o yazı vardı hani sizde az çok bilirsiniz ilanlar güncellenir güncellenirkende yazılanlar değişebilir yoksa ben BUNADIMMI ???
Bu araci ben olsam almam. Kocaman otobusun icini cok kotu dizayn etmisler. hersey sikis tepis. Avrupali bu tarz otobuslere nerdeyse 3 oda bir salon sigdiriyor. Kocaman araci alcam benzini galon galon harciycam, park problemi cekcem hemde ici kucucuk olcak. Olmaz oyle sey yavv.
Arac klasik araba tutkunlari icin super bir arac gibi duruyor ama 30.000 euro cok para. En son resimdeki arkada duran topcam yazan otobus ise vizontele filminde falan kullanilan klasik otobus degil mi? simdi filimdeki o sahnenin fotografini bulamadim ama yanlis hatirlamiyorsam bunun aynisiydi.
Allah rahmet eylesin... Genel anlamda söylemiştim aslında. Meşhur televizyon reklamı gibi... Ama sakın kredi kartına güvenip depoyu doldururum diye almayın bu aracı
Gunay bey bu arac Turkiye`de satiliyordu. Ama sadece yabanciya satiliyordu. Bunun amaci o zaman konusmustuk yanlis hatirlamiyorsam arac avrupa yapimi ve Turkiye`de bir firmdan fakat sadece yabanciya satilikti. Bu arac yurt disi uretimi oldugu icin ve sadece yabanciya sattiklari icin benim dusuncem arac yabanci plakali ve Turkiye`ye ithalat vergisi odememek icin yabanciya satilikti sanirim.