Kasa temiz gibi görünüyor ama ne varki 1900 olması bence yolda randımanlı olmaz çekiş yok bende 2400 cc vardı o bile rampada kaldı çıkmadı ancak belki ölüdenize inersiniz ama çıkarkende traktörle çıkarsınız alanlara hayırlı olsun...Saygılarımla
Haklisiniz. Kimle konussam 1,9 citroen ve fiat hymerlar için ayni seyi soyluyor. Benim hosuma gidiyor yine de bu kasalar. Bu ilandaki bildiklerinizden biraz daha kisa ve dolayisiyla hafif. O nedenle belki daha rahat gider diye dusunmustum. Ama yanilmisim anlasilan.
Haklisiniz. Kimle konussam 1,9 citroen ve fiat hymerlar için ayni seyi soyluyor. Benim hosuma gidiyor yine de bu kasalar. Bu ilandaki bildiklerinizden biraz daha kisa ve dolayisiyla hafif. O nedenle belki daha rahat gider diye dusunmustum. Ama yanilmisim anlasilan.
Acaba kanuni bir yolu yok mudur? Motorunun tamamen kullanılamayacak hale gelmesi gibi resmi bir mazeret üretilemez mi? Bu sayede yeni bir motor konulursa (2800 TDİ) hakikaten harika olur. 1900 cc olmasının yanında yedek parça sorunu da insanın aklını kurcalıyor. 2500 turbo motorların bile sorunlu olduğu dile getiriliyorken insan 1900 düz dizele cesaret edemiyor.
Motor değiştirmeye kanuni engelyok.. Şu andaki motor HP sinin %10 fazlası ile değiştirmek serbert zaten, ama sorun 1900 cc motorda, çünkü motor 63HP, %10 fazlası, 6.3hp, yani kanuni sınìr70hp..Sorun burada ...2.8 jtd motor 127hp...
Motor değiştirmeye kanuni engelyok.. Şu andaki motor HP sinin %10 fazlası ile değiştirmek serbert zaten, ama sorun 1900 cc motorda, çünkü motor 63HP, %10 fazlası, 6.3hp, yani kanuni sınìr70hp..Sorun burada ...2.8 jtd motor 127hp...
Valla bu işi yapan yapiyor. Var tanidiklar zira. Ama en az 10 bin lira gozden cikarmak gerekiyor derler. Motorla beraber şanziman da değişecek unutmayin. Zor işler bana göre hiç değil.
Guzel gozukuyor. Camları cift cam bu da karavan olarak mi Turkiye'ye girmiş diye sordurtturuyor. Arkadaki yatak sanki 1 kisilik gibi. Kasasi guzel. Hayirdir siz de mi arayiştasiniz yoksa?