Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,816
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

atiladi' Alıntı:
Karavancılık yapacak olanlar zaten psa alıyor......
karavancılık yapıyormuş gibi görünmek isteyenlerde.........
Doğru söze ne denir. ;) Bencede Karavan araç,karavancılık tarz olmalı.

Etiketler

Bir bilen,Tarhana corbasını Altın tasa koymuş içmiş, Gümüş tasa koymuş içmiş,Porselen tasa koymuş içmiş,Kıristal tasa koymuş içmiş,Bakır tasa koymuş içmiş,Taş tasa koymuş içmiş,Toprak tasa koymuş içmiş, Tarhana yine Tarhana corbası,imiş..
Buda benim düşlediğim karavancılık.

İlk karavanları sanatçılar ve sirk göstericilerinin kullandığı bilinir.O nedenle şahsi görüşüm karavan kişiye özel kişinin ihtiyaç ve yaşam şekline göre düzenlenmektedir.İçinde kullanılan araçlarda o kişiye ait onun zevklerine hitap eden araçtır.Onun için PSA olması veya başka araç olması,içinin donanımı kişiye özel olmalıdır.Tabii tüm bunların yanında ekonomide yabana atılamaz.Bende imkanlarım elverse şu şekilde bir karavana sahip olmak isterdim.

merced12.jpg

Hımmm odamı muhteşem PSA gurubundan acaba Ahmet abi.Varsın olsun herkesin gönlüne göre olsun olsunda tahtadan caputdan olsun yoksa bu gibi karavanı olanlar karavancı olmuyormu.BU BİR SEVDAAA ,BUNUN ADI BİR SEVDA Diye biliyormusun bana göre karavancı bu derim.Tüm abilerime saygılar...

Gercekten cok temiz gozukuyor. Arasan bulamazsin. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-orjinal-alman-hymer-satilik-motokaravan-110569934/detay/

Sağ arka tekerleğin üzerindeki masa : kırılıncada yatak haline gelmesi aracı çok kullanışlı hale getiriyor.Ancak fiatı birazda olsa fazla, ancak karavan arayışında olsam bana fazla gelen 5-10 bin lirayı gözardı ederdim ancak gözardı edebilmek tabiki imkanlar dahilindedir .Araç olabildiğince temiz gözüküyor .Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.

metintüre' Alıntı:
Sağ arka tekerleğin üzerindeki masa : kırılıncada yatak haline gelmesi aracı çok kullanışlı hale getiriyor.Ancak fiatı birazda olsa fazla, ancak karavan arayışında olsam bana fazla gelen 5-10 bin lirayı gözardı ederdim ancak gözardı edebilmek tabiki imkanlar dahilindedir .Araç olabildiğince temiz gözüküyor .Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.
Aslinda bunun bir baska emsali var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1991-model-hymer-camp-46-motokaravan-105557928/pasif-ilan/ Bana 33e kadar indi. Ama arka yatak olan masa genisligi 90 cm. Yani iki kisi yatamaz. Bu karavanin en onemli ozelligi kisa olmasi. http://www.camper-cee.com/pop.php?id=1815&lg=uk
Ben hymer 55 aramaya devam ediyorum tabii. :smiley:

Bu Hymer'i geçenlerde almayı bayağı düşünmüştüm. Otomobil ve T3'ü satıp üzerine de biraz ilave ederek tek araç olarak düşünüyordum ama vazgeçtim. Çünkü araç 1.9 düz dizel. Araştırmama göre bunlar 1.6 düz dizel benim aracımdan bile daha yavaş ve hantallarmış. Günlük olarak kullanma şansı yok.

Hakan dünyada hala heryerde gezen en cok kullanilan karavanlar bunlar. Seninkinden yavas gitmez. Haldun Agabey ile konus. Haldun Agabeyinki bunlardan cok daha buyuk ve ayni motor. Malum dünyayi gezdiler. Gercekten bir daha bunlar cikmaz. Ama araba olarak kullanılır mi bilemem.

Sayın Metin Türe kardeşim bu işi sen daha iyibiliyorsun sen bu arçlardan başka kullanmazsın onun içinde bu araçlar hakkında en güzel bilgi sende...Görüşmek üzere özletme kendini hazırlığını yap Mayısta yollardayız

insel' Alıntı:
Gercekten cok temiz gozukuyor. Arasan bulamazsin. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-sahibinden-orjinal-alman-hymer-satilik-motokaravan-110569934/detay/
Bu karavan İzmirde benim evin yanında idi gidip gördüm sahibi ile de pazarlık yaptık ama kısmet olmamıştı.
Araç orjinal 70.000 de orjinal istepnesi duruyordu.Motorunda bir gram yağ yoktu acenta gibi kapılarının kapanması içi süper temizdi.Sahibi çok titiz bir abiydi.O sanırım satmış.alan da satıyor.Benim resmen bir ay kadar rüyalarıma girmişti ama alamadım.Bence daha temizi yoktur.
İzmir den selamlar
Burak Yalçın

1900 motor bu raçlar için büyük sıkıntı daha önce bir arkadaşım alacaktı buna benzer ve 1900 motor bir
araçla test sürüşüne çıkmıştık ve motor gücü hem düzde --özelliklede rampada-- bana yetersiz geldiğ-- için arkadaşıma aldırmamıştım .Üzerine birde direksiyon hidrolik değildi ..

Valla Metin Hocam haklisin. Ama ben daha agir bir karavanla dünyayı gezen Haldun Agabey'i bilirim. Testi kanaatimce gecmislerdir. Evet yavas olabilir. Ama hararet yapıyor mu rampada? Patlayip catliyor mu? Bana kalirsa kotuleri örnek almamak lazım. İyisi mi degil mi ona bakmak lazım. Sonucta 30 yıllık motorlar kimbilir neler gelmistir başlarına.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR