Cavit Bey Hoş bulduk.Yazdığınızı tam olarak anlamadım.
sanırım kendimi tanıtmadan yazdığım için arac ile bir alakam var gibi anlam cıkardınız. mesajınız bu anlamada ise yanıldınız
(umarım ben yanılmısımdır) :-[
O zaman bir açıklama yapayım.Sizin tanışma konusundaki hassasiyetinizi önceki mesajlarınızdan biliyorum.
Sitenize bir kaç ay önce üye oldum. Karavanlar özellikle transporter serisi campervanları arastırırken sitenizi tesadüfen farkettim. Üye olup takip etmeye basladım.Forumunuzu ve paylasımlarınız takdiri fazlası ile hakediyor.Sadece okuyan kendi ihtiyacı olup bilgiyi alıp giden, kendinden forum bilgi dağarcığına bir şeyler eklemekten kaçınınan hayali üye olmaktansa yazmak için bu sabah bilgisayar basına gectim.Tanışma mesajını hazırlarken heyecan ile bu caravelleden dönüştürülen camperi görünce heyecan ile ilk mesajım bu ilan oldu.Açıkçası bu mesaja pek cevap bile geleceğini düşünmemiştim.
Sonra hazır olan kahvaltıya gectim. Kahvaltıdan sonra tanışma mesajını yazmak için forumu açtığımda ise mesajınızı gördüm.
Kendimi tanıtmadan mesaj yazdığım için özür dilerim .
Kendime ait benimde bir web sitem var.Tanışma hassasiyetide iyi bilirim.
Arac konusunda ise arac ile hiç bir alakam yok. Böyle bir transporter serisi araca sahip olmak istiyorum.Ayrıca VW t4 vede westfalia tarzı ülkemizde bir arac olmasına cok sasırdım. Arac ilanı ilgili sitenin karavan bölümünde değil tesadüfen farkettim. Bu şekilde araca almak isteyenler belki farketmemişler diyerek foruma ekledim.
Yanlış anlama/anlaşılma oldu demek ki Mesut Bey; sözümü geri aldım. İçten yaklaşım ve açıklamanız, durumu anlamama neden oldu; olmasa iyi olur ama oluyor net ortamlarında bazen. :
Transporter arayışınızda, size kolaylıklar diliyorum. Sanırım tek araç olarak düşünüyorsunuz. Günlük ve kamper olarak kullanıma uygun. Yüksek tavanını (T4-T5)epeyce kullanan arkadaşımız var.
Yanlış anlama/anlaşılma oldu demek ki Mesut Bey; sözümü geri aldım. İçten yaklaşım ve açıklamanız, durumu anlamama neden oldu; olmasa iyi olur ama oluyor net ortamlarında bazen. :
Transporter arayışınızda, size kolaylıklar diliyorum. Sanırım tek araç olarak düşünüyorsunuz. Günlük ve kamper olarak kullanıma uygun. Yüksek tavanını (T4-T5)epeyce kullanan arkadaşımız var.
Anlayışınız için teşekkür ederim.. Evet transporteri tek arac olarak düşünüyorum. Memlekete olan uzun yolculuklarda geniş ve ferah bir iç mekan iyi olur kanaatindeyim.
İnşallah kısa yada uzun sase ama alçak tavan bir vw transporter sahibi olacağım..
Bildiklerim konusunda paylasım yaparım zaten bir çok sitede suana kadar kullandığım aracların bakım onarım gibi konularında bir çok resimli anlatımım vardır.
Komşuyuz ama ben memleketten çok uzaktayım ;D
Aynı arac daha önce cıtıvan katagorisinde idi ozamandan beri listemde ama ben aracı hem şehir içi hem şehirdışı tek araç kulanıcağımdan biraz büyük kaçtı vazgeçtik . Ama hepde aklımda neden olmasın diye geçiriyorum kilometre bıraz yüksek ve araç yorgun gibi geldi bana birde 130 lükllar alçak tavan lılar bile şehir içi 10-11 litre yakıyor diyorlar birde yüksek tavan en az 13-14 litre yakar
merhaba,
Araç imajın yapımı karavansever dostlardan detaylı bilgisi olan varmıdır? Gözüme ilk çarpan tentenin küçük olması ayrıca güneş paneli ile ilgili bilgi yok mevcut değilse fiyat çok yüksek gibi geldi bana...ancak aracın kilometresi süper....değerlendirmelerini paylaşanlara teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-karavan-106457235/detay
Saygı ve selamlarımla
Merhaba ben de uzun zamandır karavan arayışı içerisindeyim.Bu aracı görünce kilometresi nasıl bu kadar az anlayamadım.Doğru ise süper.Aynı modeldeki 180,000-350,000 km arası araçlara 30.000-34.000.-TL istiyorlar tabi boş olarak.Yaptırması ayrı.ÖTV olmasa dün Fiata gittim sıfır Ducato L4h3 17 metreküp 47,300.-TL ve 15 metreküp 44.500.-TL anahtar teslim fiyatı.Sonra da Mercedes e gittim 315CDI NP33-E5 uzun şase kapalı kasa panelvan 69.000.-TL Bunlara bakılınca bu aracın fiyatı boş olarak kilometre doğru ise bence 34.000 - 35.000 eder.Demek ki içindeki ekipman ve işçilik 40.000.-TL eder mi ona bakmak lazım.Saygılarımla.
merhaba,
Araç imajın yapımı karavansever dostlardan detaylı bilgisi olan varmıdır? Gözüme ilk çarpan tentenin küçük olması ayrıca güneş paneli ile ilgili bilgi yok mevcut değilse fiyat çok yüksek gibi geldi bana...ancak aracın kilometresi süper....değerlendirmelerini paylaşanlara teşekkür ederim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-satilik-karavan-106457235/detay
Saygı ve selamlarımla
Bugün ilanı veren ile yaptığım görüşmede aracın, klimalı 13 m3 olduğu solar panel ve tv sistemi olmadığını öğrendim. Araç Marmaris'te olup anladığım kadarıyla yarın birileri almak üzere gidiyor....herkesin gönlündeki karavana ulaşması dileğiyle.....
Eğer O ise,geçen yıl Antalya'da bir galerideydi ve görmeye gitmiştim 'şuan burada değil' dediler.sahibi satıştan vazgeçmiş ama 29 bin liraya kadar düşmüş.para sorunu varmış,çözünce satmaktan vaz geçmiş.Bana söylenen o idi.