Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 819,546
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

taiga' Alıntı:
Karavanı yaparken yük denge dağılımına dikkat etmişler mi çözemedim...
Mutfak, dev buzdolabı, banyo vb. hep aynı tarafta... ???
Birde yanlara yapılan camlar cidden çok ucuz cinsten gibi... :mad:
camlar sorun deilde yük dağılımında haklısınız çok sorun olurmu bu dengesizlik.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
2000cc motorlu karavanı transit olarak hatırladığım kadarı ile Oğuz bey kullanmış size daha detaylı bilgi verir
ben kendi bildiklerime göre:
benzinli motor olduğu için taşır ama lpg işi bozarmı bilmem bence bir test sürüşüne çıkıp rampalarda durumuna bakın, lpg olasına karşın minimum 300kuruş yakacağını düşünüyorum
anladım almadan önce iyice bi gezerim. km de 300 yakmasıda benim kriterlerim içinde sanırım daha az yakan büyük bir karavan da yokdur.

mahosss' Alıntı:
anladım almadan önce iyice bi gezerim. km de 300 yakmasıda benim kriterlerim içinde sanırım daha az yakan büyük bir karavan da yokdur.
bugünkü yakıt fiyatlarına göre 300kuruş yakıyorsa iyi bir rakam

O transit daha önce burada yine gündeme gelmişti. Dikkat etmeniz gereken bir husus da aracın yandan açılmış kapısı yok. Şöför mahallinden giriş ve çıkış yapılacak. Bu durum ne derece kullanışlı olur iyi irdelemek lazım.

Sayın PARATROOPER COMMANDO aramıza hoşgeldiniz :smiley:

O bütçe ile 2. el bir ducato benzeri araç alıp içini yaptırsanız bile aynı paraya çok daha modeli yüsek ve isteğinize uygun bir karavanınız olur diye düşünüyorum...

Sahibinden.com daki eski tip ford şaseli alkovanlı karavanlara da bakarsanız arada cidden kullanışlı ve hesaplıları da olabiliyor... (Alkovanlı ilanlara baktığınız için yazdım bu öneriyi)

yan kapı olayı benim gözümden kaçmış
resimlere bakınca başka bir şey gördüm elfren kolu sağ koltuğun yanında, söylediğim gibi ingilterede satışa sunulan bir kasa tipi, direksiyon burada sola çekilmiş

piyasada çok araç var sağdan sola dönen o pek sorun olmaz ama giriş biraz ters aslında avantaş dış alan kullanımı için masayı falan komple arkaya kurup öndende giriş çıkış yapılabilir.

taiga' Alıntı:
O bütçe ile 2. el bir ducato benzeri araç alıp içini yaptırsanız bile aynı paraya çok daha modeli yüsek ve isteğinize uygun bir karavanınız olur diye düşünüyorum...

Sahibinden.com daki eski tip ford şaseli alkovanlı karavanlara da bakarsanız arada cidden kullanışlı ve hesaplıları da olabiliyor... (Alkovanlı ilanlara baktığınız için yazdım bu öneriyi)
yaptırmayıda düşünüyorum ama bu şekilde hoşuma giden hazır karavanlarlada ilgileniyorum. açıkcası yaptırmak için pek vaktim yok.öncelikli tercihim hazır almak aradığımı bulamazsam iveco veya ısuzudan bir karavan yaptırabilirim.
eski tip fordlar da hoşuma gidiyor orda tek bir ilan hoşuma gitti oda erba yapımı 88 model olan son sayfadaki.o karavanada bakmayı düşünüyorum hem fiyat olarakda uygun.

Cenk Bey (cengo1965) pikabınızı ve karavanınızı internette satılık ilanlarında gördüm. Hayırlı satışlar dilerim. Karavanınızı yakından görme fırsatım olmuştu. gördüğüm kadarıyla bayağı güzel ve kullanışlı bir karavandı. İnşallah hayırlı işler için satıyorsunuzdur.

[attachment=1]

18776686pxd.jpg

Ahmet Bey,
Tesekkur ederim, yeni proje gene karavan olacak onun icin satısa koydum, icinde daha uzun sureler gecirebilecegim bir karavan arayısındayım.

saygı değer arkadaşlarım eğer bildiğiniz veye güvene bileceğiniz gezen bilir üyesi arkadaşlardan almak isterseniz benim şu anda sahibinden com..dak, 17113518..nolu kayıtta bulunan karavanımı değiştirmek vede biraz kalabalık olmamız nedeniyle büyük bir moto karavan alma fikrine kapılmamdan dolayı satmayı düşündük.eğer ilginizi çekerse herşey garanti aksamında kendi sitemizden bırılerı alınca dahada güvenmiş olursunuz çünkü bu sitede yanlış veye yalan olmaz tabıkı bu benim düşüncem alan arkadaşimiz olursa her türlü garanti verilir..tabiki bu benim genel fikrim herkesin bayramınızı kutluyorum saygılar sunuyorum

Arkadaşlar,
Doktordan-- satılık karavan ilanı var. Çek-up ları tam olmalı. İlginize!!

http://www.sahibinden.com/agac_karavan-70WQQaXQQ18908643WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR