Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,918
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Şaka biyana burası karavan borsası gibi oldu :smiley: Şuraya bak fiyatlar bile buradan etkilenmeye başladı. Bişey değil bizleri spekülatörlükle suçlayacaklar :D ;D ;D

Etiketler

taiga' Alıntı:
"Acil, bir hafta için geçerli" vb. yazıp, 20 aydır duran ilanlar var...
Nasıl bir aciliyettir bu, yoksa güneş takvimi kullanmıyor mu bu arkadaşlar...

Güzeelll... :D

Cavid Sezen

Fiyatları buradan izleyerek speküle edenlere sormak lazım bizim ne suçumuz varki...Madem satacaksın ilk fiyatın ne ise onu istersin çok ısrarcı isen inersin fiyatını bulduğuna verirsin.Yok eğer niyet 3 diyeyim bu arada erketeye yatayım tavsiyeler üzerine atağa geçeyim mantığı ise burda onu yiyecek kimse olduğunu sanmıyorum...Zira kimse parayı kolay kazanmıyor ve kolay harcamaz,buradaki insanların(ben dahil)uzun zamandır hala arayış içerisinde olduğu ve hata yapmamak için hayallerini ve beklentilerini ertelediğini biliyoruz.....

Gerçekçi yorum yapmak gerekirse:
Aracın motoru çok iyiyse kilometre bilgisi ya da en azından ne zaman ne şekilde elden geçtiği,
mobilyaları iyi durumda ise iç fotoğrafları, aksesuarları tam ve eksiksiz çalışıyorsa listesi ve ayrıntıları yayınlanırdı. Bu tür ilanlarda ''keyfe keder kaporta ve boya tadilatı''ndan bahsediliyorsa, araç komple soyulup çürükleri ayıklanacak, komple macun ve boyaya girecek demektir. Tecrübeyle sabittir.
Bu yazdıklarım geçerli değilse yazdıklarımızı okuyan arkadaş cevap vermesini de bilir elbette.

En sonunda arkadaşı burada yazmak için siteye üye yapacaksınız vallahi...

Üye değilse linki göremezdi zaten. YOKSA ARAMIZDA CASUS MU VAR? :mad: :mad:

Ben foruma giriş yapmadan linkleri ve fotoğrafları göremiyorum. Bazılarının görebildiği you tube linklerini ise hiç göremiyorum. Opera kullanıyorum. Tarayıcımın ayarlarında mı bir sorun var acaba?

Hıımmm cık cık cık çok ayıp.
Speküle etmesi neden acaba...
Bunun altında ne vardır bak şimdi daha fazla merak konusu oldu...

Sonuç olarak herkes kendi arabasının değerini kendi biçer. Satar, satamaz ayrı konu. 11.000 TL makul bir rakkamdı ama 13.500 TL bilemiyorum, düşündürür. Neyse deyip fazla uzatmamak lazım. Bize düşen hayırlı satışlar dilemek.

aslanahmet' Alıntı:
Sonuç olarak herkes kendi arabasının değerini kendi biçer. Satar, satamaz ayrı konu. 11.000 TL makul bir rakkamdı ama 13.500 TL bilemiyorum, düşündürür. Neyse deyip fazla uzatmamak lazım. Bize düşen hayırlı satışlar dilemek.

Ayni fikirdeyim.

http://www.sahibinden.com/1200_platinium-75WQQaXQQ18125811WQQpXQQdisplayitem

İndirim yaparlar mı acaba?

taiga' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1200_platinium-75WQQaXQQ18125811WQQpXQQdisplayitem

İndirim yaparlar mı acaba?
Kampanya varmış banka kartlarına vade farksız 12 taksit, içinden çıkan mini cooper'da beleşmişşşşşş ;D ;D ;D

Ufak bir noktalama hatası var ilanda gibi :smiley: Yukarıda 162.000 € aşağıda 1.620.000 € . herhalde onlar da kaç para eder bilememişler :smiley:
Oğuz

Arkadaşlar aracın tipine dikkat ettinizmi?

Tipi Panelvan (Camper)

Bu araç Kamperse benim Küheylan'a ne demek lazım?
Villanın yanında gecekondu gibi oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR