Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arslan1961 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,377
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 817,901
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

resim

t3 1.jpg

Etiketler

Vallahi anlayamadım gitti.
Zamanında Almanya'dan yardım olsun diye Trabzon'a T3'lerden hibe mi etmişler ;D
Neden Trabzon'da bu aletten bu kadar var? Sebebi gurbetçi vatandaşlarımız desek, heryerde gurbetçi var. Neden Trabzon?
Yoksa oralarda zamanında devlet teşvik kredisi mi vermiş T3'e ??
Şaka bi yana gerçekten merak ediyorum

aslanahmet' Alıntı:
T3 düşünen karavancılar için uygun fiyatlı bir araç. Yeni ilan verilmiş. EGM Taşıt sorgulamasında aracın tipi karavan gözüküyor.

http://www.sahibinden.com/vw_dizel_karavan-66WQQaXQQ18118047WQQpXQQdisplayitem

[attachment=1]

Ruhsat karavan. Cem kizmasin ama bedava. Sirf ruhsati icin bile alinir. Pazarlikta yapilirsa tadindan yenmez.

Sayın orion aynı şekilde bende merak ediyordum,yanlız değilmişim:D neden Trabzonda bu kadar çok t 3 var acaba bilen varmı...?

tatar' Alıntı:
Hürriyet oto com da satılık t4 karavan ruhsatlı bu araç uzun zamandır satılık.

Sahibini taniyorum. Cok da severim. Guvenebileceginiz birisidir. Kamper cok iyi durumda. Kullandim hatta. İci Ege karavan tarafindan yapilmistir. Westfalia gorunumludur. Cok basarili ve mukemmeldir. Dusunurseniz cekinmeyin derim.

Barcalona' Alıntı:
Sayın orion aynı şekilde bende merak ediyordum,yanlız değilmişim:D neden Trabzonda bu kadar çok t 3 var acaba bilen varmı...?

Sanırım gümrük satışı (Tasiş) olduğundan.

insel' Alıntı:
Ruhsat karavan. Cem kizmasin ama bedava. Sirf ruhsati icin bile alinir. Pazarlikta yapilirsa tadindan yenmez.

Telefon ettim, bilgi aldım...
İçi yapılı, buzdolabı lavabo çekme yatak dolaplar vb...
Tipik T3 karavan...
Üstte 2 kişi yatabilir...
Motor yürüyen aksam iyi...
Ayrıca neredeyse bir oda dolusu da yedek parça verilecekmiş... salıncaklar, amortisör, lastikler jantlar vb...
Benzinli vebasto varmış ama takılı değil dediler...
Aracı Çekmeköyde görebilirmişiz...

Dikkatinizi çekerim. Fiyat 13.500 olmuş. :D :D :D
İsterseniz burada yapacağımız benzer yorumlarda şifreli kelimeler kullanalım :D
Ya da en iyisi şu:
Arkadaşlar bu karavan seneye 30 yaşını dolduracak. Metal yorgunluğu had safhadadır. Paranızla sorun satın almak istiyorsanız söyleyebileceğim fazla şey yok. Ciddi kaporta ve boya işi vardır. Çürükleri az ise yarı fiyat teklif edilebilir. Mobilyalarını da elden geçirmek gerekir. Benzinli webosta kullanımı tehlikelidir......uzatmak mümkün.....gibi :D
İnsel hocam, görüyorsunuz. Fayda bu tür yorumlarda.. :D

Çin malı çakmaymış, T3 görünümlü T2 imiş o araç...
100 km de 27 lt benzin yakıyormuş...
Rot ayarı bir türlü yapılamıyormuş, sen anayolda gidiyorum sanırken bir bakıyormuşsun tarlada ineklerle sohbete dalmışsın...
Şaka bir yana da nasıl 13500 olmuş, Cem yazınca farkettim, pes diyorum başka da bir şey demiyorum...

iianı görünce fazla ilgilenmedim çünkü, insanlar böyle bir araca farklı gözle bakıyorlar, aracı karavan olarak değerlendirmekle, araç olarak değerlendirmek çok farklı, karavan özelliğini resimlerden anlayamıyoruz ama araç olarak yorgun ve yalap şalap toplanmış, yani araç olarak pek düzgün görünmüyor...

Bir saat içinde 2500 TL zam. Şaştım. Sahibi bizim yazılarımı okudu ne?

aslanahmet' Alıntı:
Bir saat içinde 2500 TL zam. Şaştım. Sahibi bizim yazılarımı okudu ne?

Başka türlü nasıl açıklanabilir ki?..

Cavid Sezen

Bence ilgilenmeyin 1 ay sonra bağıra bağıra son..acill..kaçmak üzere...3 günlüğüne..yok yok...son bir hafta vs.vs.durumundan 7-8 civarına sürünür durur...
O paralara t-4 alınır bir senede adam edilir iç dizayn olarak...Ne bileyim bence önemsememek hatta topiğe konu etmemek en iyisi....

Arkadaş şimdi havaya girdi , artık fiyatı düşürmek zorunda kalınca, cebinden para kaybetmiş gibi olacak,....

Barcalona' Alıntı:
Bence ilgilenmeyin 1 ay sonra bağıra bağıra son..acill..kaçmak üzere...3 günlüğüne..yok yok...son bir hafta vs.vs.durumundan 7-8 civarına sürünür durur...
O paralara t-4 alınır bir senede adam edilir iç dizayn olarak...Ne bileyim bence önemsememek hatta topiğe konu etmemek en iyisi....

Hakikaten o da ayrı bir konu...
"Acil, bir hafta için geçerli" vb. yazıp, 20 aydır duran ilanlar var...
Nasıl bir aciliyettir bu, yoksa güneş takvimi kullanmıyor mu bu arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri