Uzun zamandır ayrıntılı bir şekilde forumu takip edemiyorum. Daolayısıyla bu ilanın takip edilip edilmediğini bilemiyorum ama aracın fiyatı ve motokaravana uygun olup olmayacağı hususunda konunun uzmanı siz değerli büyüklerimden görüş alabilir miyim?
Şahsi fikrim olarak: aracın yan taraftan ofis işleri için büyük bir hizmet penceresi açıldığını gördüm. Tahminim bu sorun yaratabilecektir. Zira o kadar büyük pencere takmak zorunda kalacaksınız yada saç ile tekrar kapatmak. Pencere koyarsanız karavanın içini ona göre düzenlemeniz gerekebilir ve bu sorun yaratacaktır. Bana göre kilometresi gayet iyi ama aynı fiyata başka bir araçta bulunabilir.
Moderatörümüzden rica etsek,hazır bu aralar sayfa test aşamasında iken bu tür ilanlar için yeni bir gülme efekti bulsa..Sıkça kullandığımız tabiri çağrıştıran.
harika bir karavan, adamlar ne iş çıkarmışlar mobilyalar görünmez, hırsız karavanı boş kamyonet zanneder, hiç soyulma tehlikesi yok, içinde microdalga varmıdır acep
Bu karavan eger yanilmiyorsam gezenbilir uyesi bir arkadasimizindi. İc tasarimi biraz farkliydi. İcine binmistim hatta Karyatta. cok memmnun oldugunu soyluyordu. Derli toplu gozukuyordu. Ama alici gozu ile incelememistim dogrusu. Arkadasin ismini hatirlayacaklardir diger uyeler.
İlanda görülen BMC karavanın geçen seneki sahibi gezenbilir üyelerinden Nejat Uğur beymiş,kendisinden bilgi alınabilir, ayrıca ismi geçen arkadaşımızın daha evvelki mesajlarından aracın geçmişini öğrenebilirsiniz.