[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sehzata Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,953

Etiketler

sehzata' Alıntı:
evet manual vites, otomatik bana göre değil ;D

otomatik aracın en büyük zevki kum üzendedir denemenizi öneririm. :D

Görüntü0564.jpg

bende daha önce otomatik Grand vitara ve freelander vardı, ama otomatik şanzuman aracı çok yavaşlatıyor mu desem yada ben mi beceremedim kullanmayı bilmiyorum. tabi o şanzımanlar 4 ileriydi, 5 olsa belki daha iyi olurdu. belki de o araçlara has bir şeydir. sonra manuel vitese geri döndüm.

Ya Şehzat kardeşim,bu araba yazın ben Vitara almadan neredeydi ::smiley: :'( ?
Gerçi araç buradaydı ama den askerdeydin ;D .
Aracın hakikaten güzelmiş,tam dosta gidecek bir araçmış.
Hayırlı satışlar(Ben Murat'ın dayısı İbrahim-Sapanca).
Selamlar.

Böyle bir aracı çok düşündüm ama malum,memur maaşıyla-ki hele de tek maaşsa- insan bu tür araçları ancak uzaktan içi giderek seyrediyor.
Selamlar.

Kusura bakmayın tam anlayamadım bahsettiğiniz fiyata şu an üzerinde olan ve çıkardığınız lastikler ikisi bir arada dahil mi?

İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Selamlar.

merhaba Hocam,

teşekkür ederim

yazın satmadım çünkü kıyamadım, ben askerdeyken hanım kullandı, şimdi bir tane de L200 olunca evde, birisini küçültmek gerekiyor, hanım a daha küçük bir 4x4 alacağız artık. şuanda uygun fiyatlı bir japon güzeli buldum onu nasipse hanıma alacağım.

nrş' Alıntı:
Kusura bakmayın tam anlayamadım bahsettiğiniz fiyata şu an üzerinde olan ve çıkardığınız lastikler ikisi bir arada dahil mi?

evet farkındayım biraz ilan karıştı sanırım,

büyükk lastikleri fiyatı aşağı çekmek için çıkardım, şuanda üzerinde 31 inç BF ler var. HEM bu sayede yakıtta fark etti, yakıt 10 krş aşağı yakmaya başladı, gerçi ASLAN-YEM meselesi :smiley:

bu arada gezenbilir den bir dostumuz aracın def. oranını sormuştu telefonda , repair manualden baktım 4.11 miş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR